Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ρε σεις κορίτσια απίστευτο....με πήρε ο γιατρός τηλ....πρώτη φορά με παίρνει γιατρός για να ρωτήσω πως πάω......ο γυναικολόγος μου μου έκανε 5 χειρουργεία...και μια φορά δεν με πήρε να με ρωτήσει πως είμαι....και τον ξέρω και 19 χρόινια....με είπε να προσέχω....

επειδη σε καταλαβε γι αυτο σε πηρε χαχαχαχαχ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

μην αγχώνεσαι...όλα θα γίνουν...:wink::wink:

Μωρέ θα γίνουν, απλά μου τη σπάνε οι άνθρωποι που έχουν λεφτά και το παίζουν κακομοίρηδες και δε βοηθάνε...Της είπα πάνω στα ενοίκια να βάλει τίποτα και εκείνη για θέρμανση ή ηλιακό που δεν έχει για να μην ανάβουμε συνέχεια θερμοσίφωνα και μου το παίζει φτωχιά...Και ξέρω καλά ότι έχει...:twisted::twisted: Αυτοί που είμαστε τώρα όταν τους λέγαμε για κάτι αμέσως έλεγαν ναι και το έβαζαν χωρίς δέυτερη σκέψη...Αφού ξέρουν ότι στο σπίτι τους θα μείνει...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

η αθηνα γιατι ειναι στη μεση;;ποια μεση;:confused::confused:

στειλτε κανενα κλιματιστικο και κατα δω....

Τον άλλο μήνα ανέβαίνουμε Αθήνα και για την υστεροσκόπηση που πρέπει να κάνω...Τα εισητήρια πήγανε 280 ευρώ...Ακούς Μορφάκι, γι'αυτό τότε που τα βρήκες 90 σου έλεγα μια χαρα τα βρήκες...

cOiVp2.png

Μπα οχι εμεις δεν ειμαστε ανεξηγητο ειμαστε με εξηγημενο ωαριο καταλαβες;;) Αμα θα πετυχω το καλο καποια στιγμη παρτυ θα κανω

Θα το πετύχεις και θα σου κάνουμε έμεις ένα πάρτυ άλλο πράγμα....:P:p:p:p:p

cOiVp2.png

Τον άλλο μήνα ανέβαίνουμε Αθήνα και για την υστεροσκόπηση που πρέπει να κάνω...Τα εισητήρια πήγανε 280 ευρώ...Ακούς Μορφάκι, γι'αυτό τότε που τα βρήκες 90 σου έλεγα μια χαρα τα βρήκες...

ο ένας 280?;

ααααααααααααα πολλα δεν ειναι;Μ αυτα τα λεφτα πας εξωτερικο:roll: εχουμε ξεφυγει....

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

ρε σεις κορίτσια απίστευτο....με πήρε ο γιατρός τηλ....πρώτη φορά με παίρνει γιατρός για να ρωτήσω πως πάω......ο γυναικολόγος μου μου έκανε 5 χειρουργεία...και μια φορά δεν με πήρε να με ρωτήσει πως είμαι....και τον ξέρω και 19 χρόινια....με είπε να προσέχω....

Μπράβο του και έτσι θα έπρεπε...Εσυ να τον ακούς και να προσέχεις καυμένη μου αλλιώς ......θα φωνάξω και τη Νάντι μας και θα σε κανονίσουμε και οι 3....:wink::wink::wink:

cOiVp2.png

Μπράβο του και έτσι θα έπρεπε...Εσυ να τον ακούς και να προσέχεις καυμένη μου αλλιώς ......θα φωνάξω και τη Νάντι μας και θα σε κανονίσουμε και οι 3....:wink::wink::wink:

ε....δεν κάνω και τίποτα...μια ξαπλώνω...μια κάθομαι...αυτα

εγω που πηρα τον ενδοκρινολογο τηλεφωνο και δεν με θυμοτανε;;...παλι... πολυ με ενοχλει ρε παιδδια αυτο.Καθε φορα δεν με θυμαται

Μη νομίζεις και ο δικός μου εξωσω έτσι είναι...Αμα δε πάρει το φάκελο μπροστά όταν του μιλήσω πρέπει να τα πω από την αρχή...:twisted::twisted::twisted:

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...