Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΟΚ.... θα πάμε με τα μωρά λοιπόν γτ θα φουσκώνεις σε λίγο καιρό. ...

Ξανά Καληνύχτα. ..

:D:D:D:D:D Ξανα καληνυχτα. Γιατι εσυ δεν θα φουσκωσεις;Τι νομιζεις;Οτι θα τη γλιτωσεις; χαχαχαχα

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

αν είναι καλύτερο το σπίτι γιατί όχι....!

Ε καλά δεν έιναι και τίποτα φοβερό, αλλά βέβαια καλύτερο από αυτό που είμαστε...Αλλά δεν έχει θέρμανση και είναι και μεγαλύτερο και θέλουμε να αγοράσουμε πράγματα...Κοιτάμε και για σόμπα με ξύλα, μου είπαν ότι έχουν καλή απόδοση και είναι και οικονομικές σε σχέση με πετρέλαια...Θα πάρουμε και 2 air-condition που έχουμε στο παλίο, αλλά και αυτό το βγάλε-βάλε σα να παίρνεις 1 καινούργιο είναι...Και είναι και η Αθήνα στη μέση τον άλλο μήνα...:roll::roll::roll::roll::roll:

cOiVp2.png

μονο καλλιεργεια θα κανω στις 17 εχω κλεισει ραντεβου.Δεν μου ειπε ο γιατρος να την κανω ομως.Ολα τα αλλα τα εχω κανει ηδη.Τιποτα δεν βρισκουμε...

Αααα κατάλαβα αυτό το ανεξήγητο και για εσάς...Που στο τέλος παρακαλάμε κάτι να έχουμε για να ξέρουμε τι να κάνουμε....

cOiVp2.png

Ε καλά δεν έιναι και τίποτα φοβερό, αλλά βέβαια καλύτερο από αυτό που είμαστε...Αλλά δεν έχει θέρμανση και είναι και μεγαλύτερο και θέλουμε να αγοράσουμε πράγματα...Κοιτάμε και για σόμπα με ξύλα, μου είπαν ότι έχουν καλή απόδοση και είναι και οικονομικές σε σχέση με πετρέλαια...Θα πάρουμε και 2 air-condition που έχουμε στο παλίο, αλλά και αυτό το βγάλε-βάλε σα να παίρνεις 1 καινούργιο είναι...Και είναι και η Αθήνα στη μέση τον άλλο μήνα...:roll::roll::roll::roll::roll:

μην αγχώνεσαι...όλα θα γίνουν...:wink::wink:

η αθηνα γιατι ειναι στη μεση;;ποια μεση;:confused::confused:

στειλτε κανενα κλιματιστικο και κατα δω....

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Καληνύχτα κοριτσάκια. ..

Alter ego μου χάρηκα που σε πέτυχα... είχαμε μερες να μιλήσουμε. ...

Πολλά φιλάκια σε ολες...

Καληνύχτα αγαπούλα μου και η αυριανή μέρα να σε βρεί μέσα στη χαρά και όχι στα νεύρα και ας μη συνεχιστεί το καθάρισμα...:wink::wink::wink:Φιλάκιαααααα....

cOiVp2.png

Αααα κατάλαβα αυτό το ανεξήγητο και για εσάς...Που στο τέλος παρακαλάμε κάτι να έχουμε για να ξέρουμε τι να κάνουμε....

Μπα οχι εμεις δεν ειμαστε ανεξηγητο ειμαστε με εξηγημενο ωαριο καταλαβες;;) Αμα θα πετυχω το καλο καποια στιγμη παρτυ θα κανω

3231580x15ta1yz3w.gif

ρε σεις κορίτσια απίστευτο....με πήρε ο γιατρός τηλ....πρώτη φορά με παίρνει γιατρός για να ρωτήσω πως πάω......ο γυναικολόγος μου μου έκανε 5 χειρουργεία...και μια φορά δεν με πήρε να με ρωτήσει πως είμαι....και τον ξέρω και 19 χρόινια....με είπε να προσέχω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...