Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Όχι? ?? Γμτ εγώ τώρα έχω τάσεις φυγής. .. Καλά πες μου όταν είναι να ετοιμάστω...

οο τσειιι πλακα πλακα αμα θες οποτε ειναι να παω σου λεω.Ελπιζω να γκαστρωθω ομως και να μην παω τωρα:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

δεν την αντέχω την ξάπλα...δεν μπορώ να κάνω και δουλειές....πρέπει να προσέχω...

Να προσέχεις ρε Μορφάκι και αφού δεν θες να διαβάσεις κανένα βιβλίο, ξεκίνα καμιά σειρά...Κατεβάστε το greys anatomy, είναι 9 κύκλοί και φοβερό....

cOiVp2.png

Κάτσε κάτι έχασα μάλλον....:roll::roll::roll::roll:

Σου είπαν ότι δε χρειάζεται να κάνεις ή θα κάνεις τώρα που θα αδιαθετήσεις καμιά???

μονο καλλιεργεια θα κανω στις 17 εχω κλεισει ραντεβου.Δεν μου ειπε ο γιατρος να την κανω ομως.Ολα τα αλλα τα εχω κανει ηδη.Τιποτα δεν βρισκουμε...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Να προσέχεις ρε Μορφάκι και αφού δεν θες να διαβάσεις κανένα βιβλίο, ξεκίνα καμιά σειρά...Κατεβάστε το greys anatomy, είναι 9 κύκλοί και φοβερό....

βαριέμαι να βλέπω τηλεόραση..

Κάτι έχασα. .. ποια μετακόμιση? ??

Μπράβο το παιδάκι μας, γερό να είναι να σας τρέχει. .. χιχιχι

Τώρα για το αν έλαμψε το σπίτι. .. σε μια μέρα δε γίνονται θαύματα. .. αλλά και αύριο συνεχίζεται το έργο. ..

Ναι το αποφασίσαμε αιφνιδίως γιατί εδώ που είμαστε για να νοικιάσεις σου παρουσιάζετε καμιά ευκαιρία 1 φορά την τετραετία...Δεν εχεί σπίτια ρε γ@#$το για ενοικίαση ή είναι χάλια....:mad::mad::mad:

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

οο τσειιι πλακα πλακα αμα θες οποτε ειναι να παω σου λεω.Ελπιζω να γκαστρωθω ομως και να μην παω τωρα:tongue:

ΟΚ.... θα πάμε με τα μωρά λοιπόν γτ θα φουσκώνεις σε λίγο καιρό. ...

Ξανά Καληνύχτα. ..

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...