Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια καλή χρονιά σας εύχομαι και καλή επιτυχία στις προσπάθειες μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής αν σας έχει συμβεί.. Κάνω τις ενέσεις arvekap 1 κάθε μέρα μιας και θα κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και σήμερα στις πρώτες ορμονικές που έκανα ήταν καλές εκτός το tsh μου που βγήκε 19 ....

(Έχω χασιμοτο ρυθμισμένο με τελευταία μέτρηση τέλη Οκτώβρη στο 1,26)

Εννοείται ότι θα μιλήσω αύριο με τον ενδοκρινολογο μου αλλά έλεγα μήπως σας έχει τύχει...

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κατάλαβα πρέπει να εχει λάμψει το σπιτάκι σου!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μια χαρά ο ζουζούνος, όρεξη να έχουμε να κυνηγάμε...Πωπω ρε κορίτσια ενεργητικότητα που την έχουν...Όύτε καθιστός δεν έχει ησυχία...

Και εμείς στον πυρετό της μετακόμισης είμαστε....

αλλάζεις σπίτι;

ααχχ μακαρι ρε κοριτσια.Περισσοτερο με φοβιζει το μετα ομως

Ένα βήμα τη φορά Σοκολατένια μου και όλα θα γίνουν...Είσαι και εσύ τώρα πιο ψαγμένη από εξετάσεις και θα προσέξετε πιο πολύ...όλα θα πάνε καλά...Να είσαι αισιόδοξη...

cOiVp2.png

Ενα 24ώρο έχει περάσει ρε αγαπούλα από την ώρα που βγήκες και βαρέθηκες κιόλας??? Χαλάρωσε ρε αγαπούλα, πες στη νύφη σου να σου κατεβάσει καμιά σειρά να βλέπεις όπως η Δημητρούλα μας....

δεν την αντέχω την ξάπλα...δεν μπορώ να κάνω και δουλειές....πρέπει να προσέχω...

Κατάλαβα πρέπει να εχει λάμψει το σπιτάκι σου!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μια χαρά ο ζουζούνος, όρεξη να έχουμε να κυνηγάμε...Πωπω ρε κορίτσια ενεργητικότητα που την έχουν...Όύτε καθιστός δεν έχει ησυχία...

Και εμείς στον πυρετό της μετακόμισης είμαστε....

Κάτι έχασα. .. ποια μετακόμιση? ??

Μπράβο το παιδάκι μας, γερό να είναι να σας τρέχει. .. χιχιχι

Τώρα για το αν έλαμψε το σπίτι. .. σε μια μέρα δε γίνονται θαύματα. .. αλλά και αύριο συνεχίζεται το έργο. ..

url]

Διαφημίσεις

Ένα βήμα τη φορά Σοκολατένια μου και όλα θα γίνουν...Είσαι και εσύ τώρα πιο ψαγμένη από εξετάσεις και θα προσέξετε πιο πολύ...όλα θα πάνε καλά...Να είσαι αισιόδοξη...

καλε δεν εχω κανει καμια εξεταση μετα τη πρωτη αποβολη...ολα τα ειχα κανει

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

αλλάζεις σπίτι;

Ναι απόφαση-αστραπή και ελπίζω να μας βγεί σε καλό, γιατί τα βάζω κάτω και υπολογίζω τα λεφτά και δε ξέρω από ποια φασολιά θα φυτρώσουνε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Ναι απόφαση-αστραπή και ελπίζω να μας βγεί σε καλό, γιατί τα βάζω κάτω και υπολογίζω τα λεφτά και δε ξέρω από ποια φασολιά θα φυτρώσουνε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χαχαχα εκει που θα φυτρωσουνε....να μου μαζεψεις κι εμενα μερικα :lol::lol::lol::lol::lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

αν είναι καλύτερο το σπίτι γιατί όχι....!

καλε δεν εχω κανει καμια εξεταση μετα τη πρωτη αποβολη...ολα τα ειχα κανει

Κάτσε κάτι έχασα μάλλον....:roll::roll::roll::roll:

Σου είπαν ότι δε χρειάζεται να κάνεις ή θα κάνεις τώρα που θα αδιαθετήσεις καμιά???

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...