Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Νυστάζω...πεινάω..κρυώνω..

το κουλούρι μου βλέπω και λιώνω..

Θέλω δυο πίτες με γύρο

και πατατούλες που μοσχομυρίζουν σαν μύρο..

Θέλω και τρεις πάστες σαν μπαλόνια...

και ας δε χωράω μετά ούτε σε 2 βαγόνια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Νυστάζω...πεινάω..κρυώνω..

το κουλούρι μου βλέπω και λιώνω..

Θέλω δυο πίτες με γύρο

και πατατούλες που μοσχομυρίζουν σαν μύρο..

Θέλω και τρεις πάστες σαν μπαλόνια...

και ας δε χωράω μετά ούτε σε 2 βαγόνια...

χιχιχι θες και να κάνεις και δίαιτα ???? φάε βρε μωρό 2-3 βλάχους λέω να στανιάρεις και άσε τις διαίτες ....

όσο για τις πάστες .... θα φάω και για σένα μετά που θα πάω στην Ευμορφία. ;)

url]

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ για να μη σε ζαλίζω συνέχεια :oops::oops::oops: έψαξα να βρω το βιβλίο της δίαιτας αλλα εχει εξαντληθεί...

Την ξεκινάω σήμερα και θέλω να σε ρωτήσω τα εξής γιατι απο το ιντερνετ δε βρισκω άκρη:

1. Μαύρο ψωμί επιτρέπεται?
  2. Το γιαούρτι ειναι στην ομάδα με το γάλα?Μπορώ Δημητρούλα δηλαδή κατά τις 12 να τρώω ενα γιαούρτι με χαμηλά λιπάρα και ανάλατους ξηρούς καρπους?
  3. Τα φρούτα τα μετράμε ως γεύμα...1 απο τα 4? Στο ιντερνετ λεει οτι αντί για σνακ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ μπορούμε να τρώμε φρούτα..Μετριούνται όμως για γευμα ή οχι?
  4. Τα γλυκά μετριούνται ως γευμα???? 1 από τα 4? Τι χρονο χώνεψης έχουν?

Ειμαι στη δουλειά οποτε Ουγκ!

Μαυρο ψωμί επιτρέπεται στην αντίστοιχη κατηγορία ομως! Διάβασε το xl νομιζω ειναι στην κατηγορία 1.

Γαι το το γιαούρτι ναι ειναι με το γάλα ναι μαζι με ξηρού ς καρπούς αναλατους

Εγω τα φρουτα τα μετραω σα γεύμα για να ειμαι σιγουρη

Τα γλυκά δεν είναι γευμα, τα τρως αμεσωσ μετα το γευμα σου και παίρνουν τη διάρκεια χωνεψης της ομαδας που εφαγες.

Πάντως να τα αποφευγεις μονο μαυρη σοκολάτα.

Ουγκ

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ

ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.....ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΟΤΙ:

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ SITE ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ "epitelousmama.gr"

ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΘΕΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ...!!!!!!

Επ! Τι?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ειμαι στη δουλειά οποτε Ουγκ!

Μαυρο ψωμί επιτρέπεται στην αντίστοιχη κατηγορία ομως! Διάβασε το xl νομιζω ειναι στην κατηγορία 1.

Γαι το το γιαούρτι ναι ειναι με το γάλα ναι μαζι με ξηρού ς καρπούς αναλατους

Εγω τα φρουτα τα μετραω σα γεύμα για να ειμαι σιγουρη

Τα γλυκά δεν είναι γευμα, τα τρως αμεσωσ μετα το γευμα σου και παίρνουν τη διάρκεια χωνεψης της ομαδας που εφαγες.

Πάντως να τα αποφευγεις μονο μαυρη σοκολάτα.

Ουγκ

OK! με βοήθησες! Ευχαριστω!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

κοριτσιαααα! γράφω μια απ εδώ μια στο site της Λαμπρινής! Τι θα κάνουμε? οεο????? Θα πάμε άντε έβγαλε και διάταγμα η ΑΝΙΤΑ. :confused:

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

χιχιχι θες και να κάνεις και δίαιτα ???? φάε βρε μωρό 2-3 βλάχους λέω να στανιάρεις και άσε τις διαίτες ....

όσο για τις πάστες .... θα φάω και για σένα μετά που θα πάω στην Ευμορφία. ;)

Θέλω και γω παστα - παστες- τουρτες - ορόφους με γλυκά - δρομους απο σοκολάτα και θάλασσες απο σαντιγύ!!!

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΒΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΦΕΥΓΩΩΩΩ

Πάω site Λαμπρινής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Θέλω και γω παστα - παστες- τουρτες - ορόφους με γλυκά - δρομους απο σοκολάτα και θάλασσες απο σαντιγύ!!!

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΒΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απλά τα πράγματα ...............................

ΦΑΕ

url]

Διαφημίσεις

Αντίο....

Θα μείνω μόνη εδω να μιλάω μόνη μου..

Εχασα με την δίαιτα 2 κιλά...καλά μιλάμε ότι είναι φοβερή...πήγα και στην αισθητικό και έκανα μεσοθεραπεία( μη ενέσιμη) με βιταμίνες.Εσύ που είσαι?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Εχασα με την δίαιτα 2 κιλά...καλά μιλάμε ότι είναι φοβερή...πήγα και στην αισθητικό και έκανα μεσοθεραπεία( μη ενέσιμη) με βιταμίνες.Εσύ που είσαι?

Μπουμπούκα μου εγω ακόμα δεν εχω χάσει αλλο. .

Ισως επειδή εχω και την Αλέκα.

Αύριο τελικά θα κάνω την εξέταση της προλακτίνης.

Πηρα το γιατρό και ρωτησα και ειπε απο τη 2η ως την 6 μέρα γίνεται.

Εγώ αύριο θα ειμαι στην 4η.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μπουμπούκα μου εγω ακόμα δεν εχω χάσει αλλο. .

Ισως επειδή εχω και την Αλέκα.

Αύριο τελικά θα κάνω την εξέταση της προλακτίνης.

Πηρα το γιατρό και ρωτησα και ειπε απο τη 2η ως την 6 μέρα γίνεται.

Εγώ αύριο θα ειμαι στην 4η.

Προεδράρα σου εύχομαι να έχεις πρόβλημα με την προλακτίνη...να πάρεις τη θεραπεία και σε 2 μήνες το αργότερο να είσαι έγκυος.:P:p:p

Κατάλαβες πως σου το λέω...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...