Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Πάντως ρε κορίτσια ειδα αυτό το πιπίνι που τα εχει η jlo και λεω μπλιαχ χάλια.

Αλλά οταν τον ειδα σε ενα κλιπ της να χορεύει. ...... ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!!!!

SO SEXY λέμε. ..

Θα το βάλω να το δείτε.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

το παθαίνω κι έγω όταν ξαπλώνω στη μόνη σταση που με βολευει πλεον:twisted:

Αν οταν σηκωθείς σου περνάει και δεν εχεις ταυτόχρονα πετρωματα κοιλιάς μη σε νοιαζει τιποτα!!Ολα καλά

Εγω σημερα ειχα και την επισκεψη των πρωτων ραγάδων...Μπηκα η τρελλη στο νετ να δω τι παιζει και ειδα κάτι φωτογραφίες που με φρικαραν. Μιλάμε για freak show...Με επιασε μια ανησυχία μπορω να πω, αν γινω σαν αυτές, αστα βραστα, ειμαι για γηροκομειο...

Τώρα το είδα αυτό το μήνυμα. ..

Ευχαριστώ καλό μου.

Πάντα με ηρεμεις.

Δε βάζεις κρέμα?????

Εγώ βαζω τη cimulcium. Απο τον τρίτο μήνα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

εσυ ήδη εχασες 8 κιλά με άλλη δίατα...δεν αλλάζουμε την ομάδα που κεριζει ιδίως μεσουσης της σεζον...

σου μιλάω, μη το παιρνεις προσωπικά. Πολλές φορές έρχεται ο γιος μου και παταει το πληκτρολογιο οπότε αναγκαζομαι να κλείσω άρον άρον.

Καλορίζικο το σπιτάκι, να το χαρεις με το παιδάκι σου συντομα. Πότε υπολογίζεις να ξεκινήσεις; (δηλαδή πότε θα σου έρθει η κα από τη Ρωσία ;)

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ....!!!!!!!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ..!!!!!!!!!

ΝΑΙ, Η ΔΙΑΙΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ..!!!!!

ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 15 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΕΝΕΣΕΙΣ..!!!!!!

Ανιτάκι μου στείλε μου το μαιλ σου μωρό μου.

ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΡΜ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..!!!!!

Koritsakia feygw!!!!!!!!

See you later alligator

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Geia sas koukles mou !!!

Ti kanete, pos eiste ???

Simera giortazei o androulis mou !!!

Auta po lete gia eterozigo mthfr den einai se olous to idio. Kai egw eimai eterozigh ala perno iparines k malista i krouela mou tis edose. Eksartate apo to sindiasmo. Mpori na eisai eterozigh k se kati ales metalakseis, opos egw, k gia auto pernis iparines.

I Anastasia ekane mono gia auti k gia mia ali. An einai eterozigh mono se auth tote ok, ala den to kseroume. Gia auto eipe i krouela oti prepei na dei to istoriko. Nomizo oti pezei sindiasmos metalakseon an tha pareis iparines i oxi.

Episis, egrapsa oles tis eksetasis k perimeno tin periodo na tis kanw. Aaaaa, to spermodiagramma grafete kanonika sto IKA !!! Panta to grafane mou eipan !!!

Morfwwwww sidereniaaaa kopela mou !!!

Anitaki mpravo pou eisai etoimh gia tin prospathia !!! Epitelous etoimo k to spiti !!! Erxete k to moraki !!!

Filakiaaaa se oles !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΤΑΝΤΆΚΙ ΜΟΥ!

Να χαίρεσαι τον άντρα σου!

Και του χρόνου να είστε τέσσερις!

Δημητρούλα μου τι κάνεις?

Εγώ είμαι ψόφια....

Δουλευα μέχρι τις 6, μετά πήγα έκανα μια βουτιά στη θάλασσα και τώρα χαλαρώνω...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Δημητρούλα μου τι κάνεις?

Εγώ είμαι ψόφια....

Δουλευα μέχρι τις 6, μετά πήγα έκανα μια βουτιά στη θάλασσα και τώρα χαλαρώνω...

Καλά είμαι.

Θα με πάρεις τηλέφωνο αύριο?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Λοιπόν.....

Αυτό το μνμ αφορά την Ανίτα.

Λοιπόν Ανίτα...καταρχήν δεν μου αρέσει να σε στεναχωρώ επειδή δεν σου μιλάω...νομίζω ότι το είχαμε λύσει το θέμα όταν σου είχα ζητήσει τον χρόνο μου...είπαμε πάρα πολλά και πολύ κακά λόγια μεταξύ μας ...δεν είναι καθόλου εύκολο για μένα να αγνοώ τα μνμτ σου, ούτε είμαι καμιά κακιασμένη που κρατάει μούτρα μια ζωή...όταν με το καλό επανέλθεις πλήρως στο παρεάκι μας και θα σου ξαναμιλήσω και ελπίζω ότι θα τα βρούμε εν καιρό....

Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου μέσα από την καρδιά μου.

Και κάτι ακόμα...θα ήθελα να σου ζητήσω την επόμενη φορά που θα σε πειράξει κάτι...να μην γυρίσουμε στα ίδια...καλό θα είναι για όλους μας όταν κάτι μας χαλάει να το λύνουμε με πιο ήπιο τρόπο.

I81rp3.png

Καλά είμαι.

Θα με πάρεις τηλέφωνο αύριο?

Αν μπορέσω μωρό μου θα σε πάρω....σήμερα η μόνη στιγμή που έκατσα μεταξύ 7 το πρωι με 6 το απόγευμα ήταν όταν σας έγραψα το μνμ...το οποίο δεν θυμάμαι καν τι ώρα ήταν...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...