Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κορίτσια τελικά ερχομαστε κυριακη βραδυ και φευγουμε τριτη βραδυ! Κλεισαμε στο PRESIDENT..ευχαριστω που το προτεινατε...φαινεται ωραιο..ειναι οικονομικο και σε καλο σημειο!

Αρα δυστυχως δε νομιζω να μπορεσουμε να βρεθουμε....:(:(:(:(:(:(

Τη συναντηση της κυριακης δε την προλαβαινω ουτως ή αλλως..να περασετε ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και να ξερετε οτι θα ηθελα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να ημουν εκει..

Θα ξαναρθω τον Οκτωρβη αλλα δε θα ειναι το ιδιο γιατι δε θα δω τοτε τη Λαμπρινουλα που θα χει γεννησει και τις περισσοτερες απο σας που ειτε θα ειστε στην εμβρυομεταφορα είτε θα ειστε φρεσκοεγκυουλες...

Ηταν δυσκολο διαστημα και για μενα και για το μωρο...μακαρι να μας πανε καλα τα πραγματα στους γιατρους να βρουμε καποια ακρη...ειμαι απογοητευμενεη απο την γκαντεμια μας ρε κοριτσια...ευτυχως εχουμε την υγεια μας!

Σας ευχαριστω για ολη τη βοηθεια γιατι χαρη σε σας εκλεισα αυτα τα ραντεβου!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

καλά εγώ όχι αλλά εσύ μάλλον ναι. Πάντως ρε κορίτσια αυτός ο Κλουνει μου φαίνεται γλυκανάλατος. Πες Hugh Jackman να πω μάλιστα...

GO-ME-NOS

ton exw dei live sto Dean & Deluca sth Nea Yorki kai einai T H E O S

Κορίτσια τελικά ερχομαστε κυριακη βραδυ και φευγουμε τριτη βραδυ! Κλεισαμε στο PRESIDENT..ευχαριστω που το προτεινατε...φαινεται ωραιο..ειναι οικονομικο και σε καλο σημειο!

Τη συναντηση της κυριακης δε την προλαβαινω ουτως ή αλλως..να περασετε ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και να ξερετε οτι θα ηθελα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να ημουν εκει..

Θα ξαναρθω τον Οκτωρβη αλλα δε θα ειναι το ιδιο γιατι δε θα δω τοτε τη Λαμπρινουλα που θα χει γεννησει και τις περισσοτερες απο σας που ειτε θα ειστε στην εμβρυομεταφορα είτε θα ειστε φρεσκοεγκυουλες...

Ηταν δυσκολο διαστημα και για μενα και για το μωρο...μακαρι να μας πανε καλα τα πραγματα στους γιατρους να βρουμε καποια ακρη...ειμαι απογοητευμενεη απο την γκαντεμια μας ρε κοριτσια...ευτυχως εχουμε την υγεια μας!

Εφάκι πάντως εγώ μπορώ και πρωινά καθημερινές. Αν αδειάσεις πες μου

kOZcp3.png

Νομίζω για το ύψος σου (περίπου 1, 75 σωστά? ) είναι τέλεια τα 58!!!!

Τι λέω? Ως 65 είναι τέλεια!

Μήπως υπερβάλεις?

Oxi kai 1,75. Isws 1,71-1,72 max.

Re daxi mporei se tritous na mh fenetai h na fenetai ypervoli ayto pou lew alla egw to noiwthw kai eidika otan me sfiggoun h den kleinoun ta padelonia mou. Apo mikrh ayto to kaloupi eixa.

Διαφημίσεις

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ....χαχαχα:P:p:p

εσυ ήδη εχασες 8 κιλά με άλλη δίατα...δεν αλλάζουμε την ομάδα που κεριζει ιδίως μεσουσης της σεζον...

σου μιλάω, μη το παιρνεις προσωπικά. Πολλές φορές έρχεται ο γιος μου και παταει το πληκτρολογιο οπότε αναγκαζομαι να κλείσω άρον άρον.

Καλορίζικο το σπιτάκι, να το χαρεις με το παιδάκι σου συντομα. Πότε υπολογίζεις να ξεκινήσεις; (δηλαδή πότε θα σου έρθει η κα από τη Ρωσία ;)

kOZcp3.png

Εγώ Τρίτη δε μπορώ έχω β επιπεδου.

Μόνο Δευτέρα αν σε βολεύει. Αν και πιστεύω με τόσο λίγο χρόνο μάλλον δε θα έχεις ώρα για καφέδες.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Μπορεί .. ο δικός της είναι ο Μπιλ, το ξέρεις φαντάζομαι.

Αυτός εχει παιδιά και απο τον πρώτο του γάμο.

Και η jlo απο ivf τα έκανε.

Nai to xerw kai gia mpil kai gia jlo.

Kai h Halle Berry kai h Mariah Carrey kai h Celine Dion.

Oxi kai 1,75. Isws 1,71-1,72 max.

Re daxi mporei se tritous na mh fenetai h na fenetai ypervoli ayto pou lew alla egw to noiwthw kai eidika otan me sfiggoun h den kleinoun ta padelonia mou. Apo mikrh ayto to kaloupi eixa.

Εντάξει ο καθένας όπως εχει συνηθίσει τον εαυτό του.

Εγώ είμαι 1, 62. Στρουμφ!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...