Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μακαρι να το ηξερα και τραβηξα τοσο αγχος και τρεξιμο...σε ευχαριστω παντως ερωτα!!!!

ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ....ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΕΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ...!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

γειά σας κορίτσια......έριξα έναν ύπνο....αλλά νυστάζω ακόμα....μάλλον η νάρκωση ακόμα υπάρχει στο αίμα μου....:D:D:D:D

Ναι η νάρκωση σε κρατάει μια δυο μέρες.

Εμένα πάντα μου άρεσε η νάρκωση.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Είμαστε πολλές τελικά! Χαίρομαι!

Pinkακι. ...?

Ερώτηση πάλι. ..

Ξύπνησα με ελαφρύ τσίμπημα από κάτω.

Τώρα πέρασε αλλά έχω παρατηρήσει πολλές φορές όταν ξυπνάω να έχω αυτό το τσίμπημα.

Γίνεται κατι στον ύπνο μου ρε φούστη και δε το παίρνω είδηση?

το παθαίνω κι έγω όταν ξαπλώνω στη μόνη σταση που με βολευει πλεον:twisted:

Αν οταν σηκωθείς σου περνάει και δεν εχεις ταυτόχρονα πετρωματα κοιλιάς μη σε νοιαζει τιποτα!!Ολα καλά

Εγω σημερα ειχα και την επισκεψη των πρωτων ραγάδων...Μπηκα η τρελλη στο νετ να δω τι παιζει και ειδα κάτι φωτογραφίες που με φρικαραν. Μιλάμε για freak show...Με επιασε μια ανησυχία μπορω να πω, αν γινω σαν αυτές, αστα βραστα, ειμαι για γηροκομειο...

kOZcp3.png

Κορίτσια τελικά ερχομαστε κυριακη βραδυ και φευγουμε τριτη βραδυ! Κλεισαμε στο PRESIDENT..ευχαριστω που το προτεινατε...φαινεται ωραιο..ειναι οικονομικο και σε καλο σημειο!

Αρα δυστυχως δε νομιζω να μπορεσουμε να βρεθουμε....:(:(:(:(:(:(

Τη συναντηση της κυριακης δε την προλαβαινω ουτως ή αλλως..να περασετε ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και να ξερετε οτι θα ηθελα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να ημουν εκει..

Θα ξαναρθω τον Οκτωρβη αλλα δε θα ειναι το ιδιο γιατι δε θα δω τοτε τη Λαμπρινουλα που θα χει γεννησει και τις περισσοτερες απο σας που ειτε θα ειστε στην εμβρυομεταφορα είτε θα ειστε φρεσκοεγκυουλες...

Ηταν δυσκολο διαστημα και για μενα και για το μωρο...μακαρι να μας πανε καλα τα πραγματα στους γιατρους να βρουμε καποια ακρη...ειμαι απογοητευμενεη απο την γκαντεμια μας ρε κοριτσια...ευτυχως εχουμε την υγεια μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Οχι μωρέ, είναι μια άγνωστη που έχει πολύ συγκεκριμένα πράγματα να τρως.

Αν θες να στη στείλω με mail.

Έτσι ενημερωτικά να τη δεις, οχι οτι τη χρειάζεσαι προς Θεού.

Nai sou stelnw to mail me pm giati ki egw exw paei 58 kai to kanoniko mou varos eiani 55 kai den kleinoun merika padelonia mou. Se ena xtes exfendonistike to koubi mes sto grafeio. Kala pou imouna moni mou.

και μένα ο Jonhy πάρα πολύ...τον εχω δει και από κοντα τυχαία. Ειναι πολύ μιρκοκαμωμένος αλλά για τα γούστα που συλλεκτικό κομμάτι

Τώρα τα εχει με μια πολύ ωραία.

Ασε που εχει δηλωσει bisexual αυτή και έχουν τρελαθεί μερικοί μερικοί άντρες!

Οπως και η Anna Paquin του True Blood.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Κάνε τη Μοντίνιακ ρε αγάπη.

Η μανουλα την έκανε τελικά?

Πως τα πήγε?

Εχασε!!!! ;););)...αυτες τις μερες ξεχασα να την ξαναρωτησω...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

E edaxei tha ton vazeis se skamnaki kai mia xara.

xixixixixi

καλά εγώ όχι αλλά εσύ μάλλον ναι. Πάντως ρε κορίτσια αυτός ο Κλουνει μου φαίνεται γλυκανάλατος. Πες Hugh Jackman να πω μάλιστα...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ....χαχαχα:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Nai sou stelnw to mail me pm giati ki egw exw paei 58 kai to kanoniko mou varos eiani 55 kai den kleinoun merika padelonia mou. Se ena xtes exfendonistike to koubi mes sto grafeio. Kala pou imouna moni mou.

χαιντε...χαιντε...και άλλη τρελή μας προέκυψε.....

δήμητρα μην υποκύψεις....αστην να λέει..ασε μην πάθει και τιποτα.....είναι τρελό το λιονταράκι...:D:D:D:D:D

:roll::roll::roll::roll:

Εμενα οχι? :(:(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Νομίζω για το ύψος σου (περίπου 1, 75 σωστά? ) είναι τέλεια τα 58!!!!

Τι λέω? Ως 65 είναι τέλεια!

Μήπως υπερβάλεις?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Τώρα τα εχει με μια πολύ ωραία.

Ασε που εχει δηλωσει bisexual αυτή και έχουν τρελαθεί μερικοί μερικοί άντρες!

Οπως και η Anna Paquin του True Blood.

Re sy ayth ekane didyma. Apo ivf ta kane arage?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...