Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εφάκι μου δε στη στέλνω εσένα τη δίαιτα!

Τρελό σαμιαμίδι, σου αρνούμαι!

Είναι σκληρή δίαιτα και εσύ δεν έχεις κιλά να χάσεις!

Έχεις τρέλα!

Αντε μπράβο!

Τρελή.

ΓΙΑΤΙ? :(:(:(

και εγω ετεροζυγη στο mthfr ειμαι αλλα ηπαρινες θα παρω.... ο καθενας τα δικά του:confused:

Και γω ειμαι και μου ειπαν να κανω..

κι εγώ αυτό λέω αλλά δεν περνάει με τίποτα...Βαρέθηκα να μετράω ώρες, μέρες, βδομάδες. Πάντως πραγματικά αν ο υπέρηχος είναι οκ τότε νομίζω ότι θα ηρεμησω. Αν όχι μάλλον θα χρειαστεί να νοσηλευτώ αλλά κι αυτό δεν με πειράζει αν ειναι να κερδίσω καμια εβδομαδα. Γενικά όλα αυτά είναι πολύ ψυχοφθόρα και μου στερούν και βασικές χαρές μιας εγκυμοσύνης ...Πχ δεν προκειται να ετοιμάσω απολυτως τιποτα στο σπίτι, ούτε να ψωνίσω κάτι για τα μωρά. Δεν κοιτάω καταλόγους, δεν πάω σε μαγαζιά με βρεφικά, ούτε καν κοιτάω τις βιτρίνες τους...γενικά θεωρώ τον εαυτό μου περισσότερο ασθενή που περιμένει εισαγωγή στο νοσοκομείο παρά σε αναμονή για κάτι ευχάριστο...Γμτα

Μερε με τη μερα που κερδιζεις φτανεις στον στοχο σου ομορφια μου! Σεβαστα τα συναισθηματα σου! περασες δυσκολα! Να προσεχευσαι ομως και να εχεις πιστη και ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ! Θα δεις!

Edaxei den einai kai o Brad Pitt alla eiani poly wraios kai einai kai 2 metra.

Mmmmm moiazei me me me me den mou rxetia an mou rthei tha sou pw.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΑΝΝΑ ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ...

ΕΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ...ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΨΥΧΗ ΜΟΥ...ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ.???

Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ....ΗΡΘΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ..ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..????????

ΛΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ..???

Μακαρι να το ηξερα και τραβηξα τοσο αγχος και τρεξιμο...σε ευχαριστω παντως ερωτα!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Χμ... με κίνδυνο να πέσουν όλες να με φάνε. ... θα κάνω δήλωση τώρα. ..

ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ!

Ουφ.... το είπα.

Δε μου αρέσει ρε κορίτσια.

Εντάξει ίσως παλιά να μου άρεσε αλλά τώρα .. όχι.

Τον βαρέθηκα?

Δεν ξέρω.

συμφωνώ,δεν περνάει πλεον η μπογία του...

kOZcp3.png

Σου εξήγησα γιατί!

Είναι εξοντωτική, χημική και εσύ που είσαι στα κιλά ΑΨΟΓΗ, δε χρειάζεται να την κάνεις!

Καλα.....απλα εχω γινει 58,2 και δε μπορω να τα χασω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

συμφωνώ,δεν περνάει πλεον η μπογία του...

Είμαστε πολλές τελικά! Χαίρομαι!

Pinkακι. ...?

Ερώτηση πάλι. ..

Ξύπνησα με ελαφρύ τσίμπημα από κάτω.

Τώρα πέρασε αλλά έχω παρατηρήσει πολλές φορές όταν ξυπνάω να έχω αυτό το τσίμπημα.

Γίνεται κατι στον ύπνο μου ρε φούστη και δε το παίρνω είδηση?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ναι ρε παιδί μου, όντως έχει γίνει έκφραση πια.

Εμένα μου αρέσει ο Τζόνι Ντεπ Αχ Βαχ και ο Πω Πω Παναγία μου Τζορτζ Κλούνεϊ. .

και μένα ο Jonhy πάρα πολύ...τον εχω δει και από κοντα τυχαία. Ειναι πολύ μιρκοκαμωμένος αλλά για τα γούστα που συλλεκτικό κομμάτι

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Σου εξήγησα γιατί!

Είναι εξοντωτική, χημική και εσύ που είσαι στα κιλά ΑΨΟΓΗ, δε χρειάζεται να την κάνεις!

δήμητρα μην υποκύψεις....αστην να λέει..ασε μην πάθει και τιποτα.....είναι τρελό το λιονταράκι...:D:D:D:D:D

και μένα ο Jonhy πάρα πολύ...τον εχω δει και από κοντα τυχαία. Ειναι πολύ μιρκοκαμωμένος αλλά για τα γούστα που συλλεκτικό κομμάτι

E edaxei tha ton vazeis se skamnaki kai mia xara.

xixixixixi

H DUKAN einai?

Οχι μωρέ, είναι μια άγνωστη που έχει πολύ συγκεκριμένα πράγματα να τρως.

Αν θες να στη στείλω με mail.

Έτσι ενημερωτικά να τη δεις, οχι οτι τη χρειάζεσαι προς Θεού.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...