Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ για να μη σε ζαλίζω συνέχεια :oops::oops::oops: έψαξα να βρω το βιβλίο της δίαιτας αλλα εχει εξαντληθεί...

Την ξεκινάω σήμερα και θέλω να σε ρωτήσω τα εξής γιατι απο το ιντερνετ δε βρισκω άκρη:

1. Μαύρο ψωμί επιτρέπεται?
  2. Το γιαούρτι ειναι στην ομάδα με το γάλα?Μπορώ Δημητρούλα δηλαδή κατά τις 12 να τρώω ενα γιαούρτι με χαμηλά λιπάρα και ανάλατους ξηρούς καρπους?
  3. Τα φρούτα τα μετράμε ως γεύμα...1 απο τα 4? Στο ιντερνετ λεει οτι αντί για σνακ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ μπορούμε να τρώμε φρούτα..Μετριούνται όμως για γευμα ή οχι?
  4. Τα γλυκά μετριούνται ως γευμα???? 1 από τα 4? Τι χρονο χώνεψης έχουν?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΛΕΤΑ, ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ......ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ..???????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσι!!! :tongue::tongue::tongue:

Μα..γράφτηκαν όλες?

ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......ΑΜΕΣΩΣ...!!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Καλημέρα πατριωτάκι...

Εξαρταται απο τον αδερφό μου...:(:( αν θα με φέρει ή οχι...

Εσυ θα μπορέσεις να φύγεις?

Τον ειπα και μαλλον θα ερθω,ελα πες τον αδερφο σου να σε φερει,εδω επεισα εγω τον δικο μου.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΛΕΤΑ, ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ......ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ..???????

1. DIETA MONTIGNAC
  2. MONTIGNAC ΤΡΩΤΕ ΧΑΝΕΤΕ ΒΑΡΟΣ ΜΕΝΕΤΕ ΑΔΥΝΑΤΟΙ (ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ & ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΚΔΟΘΕΙ)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Τον ειπα και μαλλον θα ερθω,ελα πες τον αδερφο σου να σε φερει,εδω επεισα εγω τον δικο μου.

Θα μπορέσουμε να βρεθούμε κέντρο? Γιατι δεν ξέρω απο λεωφορεία και να ρθω ως εκει και να ξαναγυρίσω στο Μακεδονίας το βλέπω δύσκολο...:(:(

Πείτε και σεις που ξέρετε την πόλη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......ΑΜΕΣΩΣ...!!!!!!!!!!!!!!!

Ε ναι ρε Ανιτάκι μαλωσε λίγο...Εγω 100 φορές το είπα να μεταφερθούμε...

Αν ειναι ας δώσουμε σήμερα διορία να γραφτούν και απο αύριο πρωϊ πάμε εκει...Για να μην ψαχνόμαστε σήμερα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Θα μπορέσουμε να βρεθούμε κέντρο? Γιατι δεν ξέρω απο λεωφορεία και να ρθω ως εκει και να ξαναγυρίσω στο Μακεδονίας το βλέπω δύσκολο...:(:(

Πείτε και σεις που ξέρετε την πόλη...

Ναι καλο μου στο κεντρο θα βρεθουμε,εσυ την χαρα μπορεις να την ειδοποιησεις;

Ναι καλο μου στο κεντρο θα βρεθουμε,εσυ την χαρα μπορεις να την ειδοποιησεις;

H Χαρά μου εχει αφήσει κινητο...άρα ή θα ρθω με τον αδερφό μου θα παμε αγορά κατα τις 9 και κατα τις 11 θα δω εσάς..ή θα ρθω με το λεωφορείο και πάλι θα βρεθούμε κατα τις 11...

Την αριστοτέλους ξέρω μονο :oops:, απο τα κτελ με ποιο λεωφορείο ερχομαι εκει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Απλά για 1000% θα κανονισουμε την Πέμπτη...ελπίζω επειδη το σεμινάριο αρχίζει τις 1 και το ξερουν εδώ στη δουλειά να μη μου πούνε να ερθω ως καποια ώρα και να φυγω μετά για θεσσαλονίκη....:(:(:(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΔΕΣ,Τι κανετε;Εχω μια νυστα.Ζεττακι δεν βρεχει θα ερθεις;LEUTA τι θα κανουμε τελικα την παρασκευη;

κουμπαρούλα μου θα έρθω, μέχρι τι ώρα είσαι μόνη? γιατί μου έτυχε μια δουλίτσα τώρα το πρώι και μάλλον θα φτάσω σε σένα κατα τις 13.00 - 13.30, υπάρχει πρόβλημα?

url]

Διαφημίσεις

Καλημέρα ομορφούλες! Βλέπω περασαμε ομορφο Σκ ειχε απ'ολα, εμεις μια χαρα αν και η μικρή συνεχίζει το΄βηχα χθες βράδυ πάλι ειχαμε λιγα δεκατακια και αν συνεχίσει Τρίτη ξανα πάλι γιατρο. Εγω ειμαι καλήτερα αν και ειδα πάλι μια φορα μεσα στο Σκ. πολύ λίγη στην καφε βλεννιτσα αλλα ηταν τόσο μικρή που ντραπηκα να παρω το γιατρο, αλλα θα πάρω σήμερα για να κλεισω και νωρίτερα ραντεβού.

Christine1012 μεγαλωσε η κοιλίτσα ε? ποσα κιλα εχεις παρει? υπερηχο καθε ποτε κανεις κάθε μήνα? εμενα η κοιλια μεγαλωσε αποτομα θα λεγα, εχω πάρει 5 κιλά και υπέρηχο κάνω κάθε 15 με 20 μέρες. Μην μου αγχωνεσαι με την κατασταση οτι ειναι να γίνει θα γίνει εγω πλεον τα βλέπω ολα σαν εμπειριες ζωής απλα να μην χασει τη δουλεια του ο ανδρας σου και ολα τα αλλα θα γίνουν.

Christine29 νοικοκυρουλα μου κανεις δουλιτσες? πως εισαι καλήτερα? πολλα φιλια.

Zetta πενταμορφη γλυκεια υπαρξη καλημέρα! θα στο λεω καθε μερα εισαι θεα!

Αννιτακι τι εγινε με τα μουτρα πεσαμε τον ξεζουμισες τον ανθρωπο, που εισαι καλε?

Eymorfia περαστικα σου με το δοντακι ελπίζω να εφυγε ο πονος τα δοντια ειναι το χειροτερο μου να σκεφτεις εχω 13 σφραγίσματα ασε ευτυχως δεν ποναω ποτε, απο αναισθησια.

Κale και εσυ διαβάζεις μπραβο πολύ σας χαιρομαι.

mimitroula βαρυ προγραμμα καλη επιτυχια στο ανοιχτο πανεπιστημιο εισαι? τι σπουδάζεις? ηθελα κι εγω να γραφτω αλλα μου φανηκε ακριβό. μου εχει μεινει καημός το πτυχειο γιατι ενω ημουν καλη μαθήτρια οι συγκυριες δεν μου επιτρεψαν να σπουδασω και εχω αποθημένο με βλέπω στα 50 να δίνε ξανα πανελλήνιες.

Leuta τι καλα που ασχολεισαι με τη φύση κι εγω τρελλαινομαι να φυτευω να σκάβω να ξεχορταριάζω περυσι ειχα βαλει λαχανικα στο εξοχικό αλλα ο αντρας μου με εκραζε συνεχεια και τελικα τα μισα μαραθηκαν ενω στην αρχη ήταν τελεια του χρονου πρωτα ο θεος να εχω και το μωρακι μου το δεύτερο θα ξαναβάλω. Που μενεις και εχεις κήπο?

Φιλια σε ολες και ειδικα σε οσες δεν αναφερθηκα! Καλη μερα Καλη εβδομαδα Καλο βόλι και Καλη Καρδια!!!!

Αντε να δω ποτε θα φιλοτιμηθειτε να μεταφερθουμε σας εχω πρήξει λίγο αλλα θελω πολύ να γραφουμε εκει το ίδιο ειναι οπως ήρθαμε στο café τσουπ παμε κι εκει μια συνηθεια ειναι.... ελπιζω να μην γίνομαι φο:oops:ρτική.

καλημέρα μωρό μου, μπράβο συνέχισε έτσι καλά το πας .... και αυτά που συμφωνήσαμε (μεταξύ μας) εγώ θα στα δώσω όλα ..... ;) μπουμπού μου.

Να πάρεις τον γιατρό να κλείσεις όντως νωρίτερα, όχι οτι θα είναι κάτι, απλά για να είσαι πιο ήρεμη.

url]

Γεια σας όμορφες μου!

Πολύ ήρεμα ήταν τα πράγματα το σ-κ. Χαίρομαι που διάβασα τα νέα σας φιλενάδες!

Kale μου, χαρας στο κουράγιο σου! Ελπίζω να τα πας καλά στις εξετάσεις σου και να πάρεις το πτυχίο! Πολύ τρελλό το ωράριο σου βρε παιδί μου. Εγώ από τότε που τέλειωσα τις σπουδες το 2001 δηλαδή, δεν έχω κουράγιο ποτέ ξανά να μπω σε τέτοια διαδικασία! Πραγματικά σας θαυμάζω! Και σένα mimitroulla μου! (και δεν πειράζει που ήρθε νωρίς η αλέκα κάποτε συμβαίνει μη σε αγχώσει) Αχ η χαρά και η ενέργεια της νιότης είσαι εσύ που όλα τα προλαβαίνεις! κάποτε ήμουν και γω έτσι αλλά μόνο με εξωτερικές δραστηριότητες, δηλ, χορό, καταδύσεις, γυμναστήριο, ζωγραφική, βιτρό, γλώσσες, βόλτες, καφέδες, μπύρες κτλ κτλ! Περασμένα μεγαλεία! χαχαχα good luck κορίτσια πότε γράφετε?

evmorfia μου περαστικά σου!!! χχχ

zettaki μου η κατάσταση εδώ είναι χάλια.. Βαδίζουμε σταθερά και με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή... Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι πολύ και να εύχομαι να μη χάσει και ο άντρας μου τη δουλειά του, διότι το σκέφτεται πολύ να ψάξει στο εξωτερικό δουλεια... Τί να κάνουμε. Τώρα να δούμε. χχχ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου και γω το εύχομαι να γνωριστούμε και θέλω και γω να φιλήσω τις πατουσίτσες των δικών σου μωρών! Ε???? promise!

roubies, yeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii τα κατάφερες! Ελπίζω να κανες κάτι από τα κόλπα της ζέτας!;)

Rika μου και christine29 μου, τι κάνετε κοριτσάρες μου??? Ποια τα νέα σας?

Φιλάκια σε όλες χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ:)

αγάπη μου γλυκιά, καλά κάνεις και προσπαθείς να μην τα πολυσκέφτεσαι και έτσι πρέπει να συνεχίσεις, οτι γίνεται είναι για το καλό μας, απλά το μαθαίνουμε αργότερα.

Να μην στεναχωριέσαι και όλα θα πάνε καλά, να προσέχεις τα αγοράκια μας.

Φιλάκια

url]

κουμπαρούλα μου θα έρθω, μέχρι τι ώρα είσαι μόνη? γιατί μου έτυχε μια δουλίτσα τώρα το πρώι και μάλλον θα φτάσω σε σένα κατα τις 13.00 - 13.30, υπάρχει πρόβλημα?

Εγω μεχρι τις 11 το βραδυ που σχολαω ειμαι μονη,ελα οτι ωρα θελεις

Εγω μεχρι τις 11 το βραδυ που σχολαω ειμαι μονη,ελα οτι ωρα θελεις

OK, θα τα πούμε απο κοντά, τι ωράρια ρε κουμπάρα είναι αυτά? ααα πες τον αδερφούλη, Παρασκευή ρεπό, δεν είναι κατάσταση αυτή, είπαμε .....

url]

ZETTAKI!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΕΙΝΑΩ!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΥείσαι Δήμητρα να μου εξηγήσεις??????????????????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...