Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΕΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ...ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΨΥΧΗ ΜΟΥ...ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ.???

Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ....ΗΡΘΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ..ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..????????

ΛΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ..???

ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑ..!!!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ....ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ..!!!!!!

ΠΗΝΕΛΟΠΗ...ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΔΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ...ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ..!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ε ρε παιδί μου.... και αυτοι στην κολοτραπεζα .... σε βλεπουνε εγκυο να μην θελουνε να σε εξυπηρετησουνε αμεσα.... ρε π.... η μου.... πού ζουμε:evil:

ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΕΡΑ

Ασε που είναι και γνωστοί μου όλοι ατη συγκεκριμένη τράπεζα.

Τρία χρόνια που δουλεύω εκεί, παω τουλάχιστον τρεις φορές τη βδομάδα για κατάθεση τα λεφτά του μαγαζιού.

Και πήγαν να μη με ξυπηρετησουν για να μη σηκωθούν δυο βλ@κες απο την καρέκλα.

Αν δε με εξυπηρετουσαν πάντως, θα έπαιρνα τηλέφωνο στα κεντρικά για παράπονο μέσα απο το κατάστημα!

Άσχημο πράγμα το ξέρω αλλά. ..ο καθένας κοιτάει τη δουλειά του .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Τρία χρόνια που δουλεύω εκεί, παω τουλάχιστον τρεις φορές τη βδομάδα για κατάθεση τα λεφτά του μαγαζιού.

Αν δε με εξυπηρετουσαν πάντως, θα έπαιρνα τηλέφωνο στα κεντρικά για παράπονο μέσα απο το κατάστημα!

και καλα θα εκανες... επιτελους σε αυτο τον τοπο πρεπει να μαθουνε καποιοι να δουλευουνε... ΕΛΕΟΣ:evil:

Διαφημίσεις

To Brad Pitt to xrhsimopoiisa san genikh enoia enos wraiou gomenou oxi apokleistika etsi opws einai twra h etsi opws eiani genika. Tropos tou legein..

Ναι ρε παιδί μου, όντως έχει γίνει έκφραση πια.

Εμένα μου αρέσει ο Τζόνι Ντεπ Αχ Βαχ και ο Πω Πω Παναγία μου Τζορτζ Κλούνεϊ. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisws moiazei liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigo me ton clive owen an thes etsi na sai polyyyyy aisiodoxos anthrwpos.

Χμ.... ωραίος θα είναι τότε.

Κάνει τη διαδικασία πχ του τεστ παπ, λίγο πιο ευχάριστη!

Χεχεχεχε!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Μου φαίνεται παράξενο που κάνουν θρομβοφιλία με σάλιο.

Εγώ δύο φορές εχω κανει με αίμα.

Τέλος πάντων θα είναι νεα μέθοδος.

Μου αρέσεις που είσαι έτοιμη ρε Ανίτα μου.

Μπράβο.

Το σπίτι θα το βάλεις Facebook να το δούμε?

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ DNA, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΛΙΟ..!!!!!!

NAI EIMAI ETOIMH, ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ, ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ..!!!!:P:p

ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ.... ΔΗΛΑΔΗ....Ο ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..:P:p:p

Geia sou Annitaki!!

ti egine? teleiwses?

ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ....ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ..??? ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ..???;);)

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ DNA, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΛΙΟ..!!!!!!

NAI EIMAI ETOIMH, ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ, ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ..!!!!:P:p

ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ.... ΔΗΛΑΔΗ....Ο ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..:P:p:p

ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ....ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ..??? ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ..???;);)

Sthn Fash MHDEN. Xaxaxaxaxa

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ...ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!:P:p

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ..:twisted::twisted:

κοριτσαρες μου σας αφηνω ηρθε το αντρακι μου και παω να του βαλω να φαει!!

Φιλακια σε ολες

ΦΙΛΑΚΙΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!:-D:-D

Nai xaxaxaxa. Fadazomai oles tis diadikasies tis kanei pio eyxaristes. xaxaxaxaxa

ΑΝΝΟΥΛΑ....ΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΓΟΥΡΑ.......χαχαχαχαχα:P:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...