Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κι εγώ αυτό λέω αλλά δεν περνάει με τίποτα...Βαρέθηκα να μετράω ώρες, μέρες, βδομάδες. Πάντως πραγματικά αν ο υπέρηχος είναι οκ τότε νομίζω ότι θα ηρεμησω. Αν όχι μάλλον θα χρειαστεί να νοσηλευτώ αλλά κι αυτό δεν με πειράζει αν ειναι να κερδίσω καμια εβδομαδα. Γενικά όλα αυτά είναι πολύ ψυχοφθόρα και μου στερούν και βασικές χαρές μιας εγκυμοσύνης ...Πχ δεν προκειται να ετοιμάσω απολυτως τιποτα στο σπίτι, ούτε να ψωνίσω κάτι για τα μωρά. Δεν κοιτάω καταλόγους, δεν πάω σε μαγαζιά με βρεφικά, ούτε καν κοιτάω τις βιτρίνες τους...γενικά θεωρώ τον εαυτό μου περισσότερο ασθενή που περιμένει εισαγωγή στο νοσοκομείο παρά σε αναμονή για κάτι ευχάριστο...Γμτα

αχ βρε πηνελοπάκι μου.....τι να σου πω δεν ξέρω.....ευχομαι..να πάνε καλά τα πράγματα στον υπέρηχο.....για να το χαρείς έστω και για λίγο....

παω κι εγω να δω τι γινεται με το μικρό μου που πάλι δεν τρωει..Ο κακομοίρης βγαζει όλα τα υπόλοιπα δόντια μαζί και ζορίζεται. Είναι όμως πολύ γενναίος, δεν διαμαρτύρεται, παραμένει χαρουμενος απλως με το φαί δυσκολέυεται, το στοματακι του το ανοιγει σαν κουμποτρυπα για να φαει και η ευκοίλια (συγγνωμη ...) παει συννεφο...Ο γλυκος μου το αντιμετωπίζει με μια στωικότητα....σιγουρα δεν το πηρε απο μενα αυτό

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας και χαρά σας!

Ευμορφία μου χαίρομαι που είσαι καλά, είχες πολύ πλάκα που έλεγες "αν βγω απο το νοσοκομείο" κλπ! Αλλά δε στο έλεγα γιατί ήσουν πριν την επέμβαση και λεω αστην καλύτερα!

Αννούλα μου καλό ξεκίνημα με το νέο σου γιατρό, όσο για την υπερδιέγερση, εφόσον υπάρχει στο ιστορικό σου, θεωρώ οτι ο γιατρός θα είναι έξτρα προσεκτικός και δε θα το αφήσει να συμβεί ξανά.

Pink μου, αδιορθωτο μου πλάσμα, από τη μια σε καταλαβαίνω πως νιώθεις, τα φαντάσματα του παρελθόντος δε σε αφήνουν σε ησυχία, όπως κι εμενα, από την άλλη θέλω να σε δείρω λίγο, γιατί εγώ ξέρω 2-3 παιδάκια που γεννήθηκαν στον 7ο και ήταν μια χαρούλα!

Έχεις περάσει το επίπεδο ασφαλείας βρε καλό μου παιδί. .

Εγώ χθες πήγα κρουέλα, είδε το πολύ αραιωμένο αίμα μου και λέει οκ δεν πειραζει, απλά ας μην κάνω ολη την ποσότητα της ένεσης και να αφήνω μια σταλίτσα.

Τώρα το μια σταλίτσα είναι σχετικό. .

Σήμερα πχ νόμιζω οτι αφησα πολύ.

Τέλος πάντων θα δούμε.

Ο μπεμπούλης κλωτσάει αρκετές φορές την ημέρα, λες και έχει καταλάβει ότι η τρελή μαμά του θέλει συνέχεια να τον νιώθει. .

Αυτά τα νεάκια μου.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εφάκι μου δε στη στέλνω εσένα τη δίαιτα!

Τρελό σαμιαμίδι, σου αρνούμαι!

Είναι σκληρή δίαιτα και εσύ δεν έχεις κιλά να χάσεις!

Έχεις τρέλα!

Αντε μπράβο!

Τρελή.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Α θυμήθηκα κάτι.

Ρώτησα την κρουέλα για την περίπτωση της Αναστασίας που έχει ετεροζυγο mthfr.

Αν θα έδινε ηπαρίνες ή όχι.

Και λέει "πρέπει να δω το ιστορικό της, αλλά συνήθως στα ετεροζυγα mthfr ΔΕΝ δίνουμε ηπαρινες".

Της λεω δεν έχει χάσει μωρό η κοπέλα και λέει τότε σίγουρα όχι, δε θα της έδινα ηπαρίνες.

Φυσικά την Αναστασία την ενημέρωσα τηλεφωνικά χθες.

Ειρήνη της ειπα και για σένα οτι είμαστε φούλες.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...