Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

καλά ειμαι σε γενικές γραμμές αλλά εχω αρχίσει να βαραίνω πολύ. Αν ο υπέρηχος που εχω την Τρίτη είναι οκ από θέμα τραχήλου νομίζω ότι θα χαλαρώσω εντελώς. Ο,τι και να γίνει μετά θα είναι οκ. Απλως πρέπει να φτάσω σώα μέχρι την Τρίτη και φυσικά να είναι οκ τα πράγματα. Περιμένω λοιπόν και αγωνιώ!!!

Mia xara tha einai ola tha deis!!

Διαφημίσεις

καλά ειμαι σε γενικές γραμμές αλλά εχω αρχίσει να βαραίνω πολύ. Αν ο υπέρηχος που εχω την Τρίτη είναι οκ από θέμα τραχήλου νομίζω ότι θα χαλαρώσω εντελώς. Ο,τι και να γίνει μετά θα είναι οκ. Απλως πρέπει να φτάσω σώα μέχρι την Τρίτη και φυσικά να είναι οκ τα πράγματα. Περιμένω λοιπόν και αγωνιώ!!!

αχ βρε κορίτσι...δεν θα ηρεμήσεις ποτέ;

Ti ennoesi syggeneis anwmalies?

Εννοω προβληματα σε οργανα που μπορει να μην δημιουργουνται σωστα.Πχ συγγενεις καρδιοπαθειες.Δεν εχει σχεση με τους συγγενεις και τα κληρονομικα αυτο.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Εννοω προβληματα σε οργανα που μπορει να μην δημιουργουνται σωστα.Πχ συγγενεις καρδιοπαθειες.Δεν εχει σχεση με τους συγγενεις και τα κληρονομικα αυτο.

E kala fadazomai oso pio mikro to emvryo toso ligotera mporei na deis.

Καλησπέρα κορίτσια...

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω και πολλά....

Η Μόρφω γύρισε....σιδερένια κοριτσάκι μου...

Η Αννα βρήκε γιατρό.....άντε κοριτσάκι μου...στη βράση κολλάει το σίδερο...κάνε την προσπάθεια σου και όλα να σου πάνε καλά ευχομαι...

Πενέλοπε πάλι φοβάσαι????Ελα ρε κορίτσι αυριο πιάνεις τις 29 εβδομάδες...πότε θα σταματήσεις να αγχώνεσαι???

Φιλάκια πολλά σε όλες....εγώ έχω δουλειά και δεν προλαβαίνω...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

νομίζω'οτι είναι νωρις για να διαγνωσθεί κάτι τέτοιο. Ούτε καν στην αυχενικη δεν φαινονται συγγενεις ανωμαλίες.

kOZcp3.png

Mia xara tha einai ola tha deis!!
αχ βρε κορίτσι...δεν θα ηρεμήσεις ποτέ;

τι να ηρεμήσω μωρε...με όλα αυτα που μου συνεβησαν την περασμένη φορά και όλα αυτά που είδα δεν υπάρχει περίπτωση να το ζησω καλά. Παρόλη την ευτυχή κατάληξη με το γιο μου γενικά και οι δυο εγκυμοσύνες μου ειναι απο τις πιο δυσκολες (για να μη πω κάτι χειρότερο) περιόδους της ζωής μου. Θέλω πολύ να ξεμπερδεύω δηλαδή γιατί δεν αντέχω άλλο τον τρόμο που ζω.

kOZcp3.png

νομίζω'οτι είναι νωρις για να διαγνωσθεί κάτι τέτοιο. Ούτε καν στην αυχενικη δεν φαινονται συγγενεις ανωμαλίες.

ετσι σκεφτομαι κι εγω οποτε μπορει να υπαρχει θεμα και στη βιοψια να μην φανει τιποτα.Αν υπαρχει σοβαρο θεμα στη καρδια ας πουμε λογικο ειναι να σταματησει απο νωρις.

3231580x15ta1yz3w.gif

τι να ηρεμήσω μωρε...με όλα αυτα που μου συνεβησαν την περασμένη φορά και όλα αυτά που είδα δεν υπάρχει περίπτωση να το ζησω καλά. Παρόλη την ευτυχή κατάληξη με το γιο μου γενικά και οι δυο εγκυμοσύνες μου ειναι απο τις πιο δυσκολες (για να μη πω κάτι χειρότερο) περιόδους της ζωής μου. Θέλω πολύ να ξεμπερδεύω δηλαδή γιατί δεν αντέχω άλλο τον τρόμο που ζω.

ωχ...πολύ στεναχωριέμαι όταν μιλάς έτσι........αντε να περάσει ο καιρός...να τα χαρείς στην αγκαλιά σου......

Καλησπέρα κορίτσια...

Η Αννα βρήκε γιατρό.....άντε κοριτσάκι μου...στη βράση κολλάει το σίδερο...κάνε την προσπάθεια σου και όλα να σου πάνε καλά ευχομαι...

Πενέλοπε πάλι φοβάσαι????Ελα ρε κορίτσι αυριο πιάνεις τις 29 εβδομάδες...πότε θα σταματήσεις να αγχώνεσαι???

ευχαριστώ αναστασώ....

Διαφημίσεις

Ολα καλα θα πανε θα δεις ;)

Ενταξει αν δεν μπορεις να ηρεμισεις ανθρωπινο ειναι απλα μεινε ψυχραιμη οσο μπορεις.

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλησπέρα κορίτσια...

Agali agali

:(:(:(:(

ωχ...πολύ στεναχωριέμαι όταν μιλάς έτσι........αντε να περάσει ο καιρός...να τα χαρείς στην αγκαλιά σου......

κι εγώ αυτό λέω αλλά δεν περνάει με τίποτα...Βαρέθηκα να μετράω ώρες, μέρες, βδομάδες. Πάντως πραγματικά αν ο υπέρηχος είναι οκ τότε νομίζω ότι θα ηρεμησω. Αν όχι μάλλον θα χρειαστεί να νοσηλευτώ αλλά κι αυτό δεν με πειράζει αν ειναι να κερδίσω καμια εβδομαδα. Γενικά όλα αυτά είναι πολύ ψυχοφθόρα και μου στερούν και βασικές χαρές μιας εγκυμοσύνης ...Πχ δεν προκειται να ετοιμάσω απολυτως τιποτα στο σπίτι, ούτε να ψωνίσω κάτι για τα μωρά. Δεν κοιτάω καταλόγους, δεν πάω σε μαγαζιά με βρεφικά, ούτε καν κοιτάω τις βιτρίνες τους...γενικά θεωρώ τον εαυτό μου περισσότερο ασθενή που περιμένει εισαγωγή στο νοσοκομείο παρά σε αναμονή για κάτι ευχάριστο...Γμτα

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...