Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ανελα καλημερα.Καντε τον καρυοτυπο να εειστε σιγουροι.Αν και μετα αν βρεθει κατι η μονη λυση ειναι ο προεμφυτευτικος.

Kalimera cacao. Nai tha thn kanw. An kai meta thn apovoli kaname karyotypo emvryou alla den mporoun na xeroun an h ploiopsifia twn kyttarwn pou pirane htan tou emvryou h dika mou giati to emvryo eixe apovlithei to megalytero meros tou. Pou an htan dika mou den exw tipota giati vgike kathari alla as thn kanw gia sigouria kai na thn kanei kai o antras mou.

Kalimera cacao. Nai tha thn kanw. An kai meta thn apovoli kaname karyotypo emvryou alla den mporoun na xeroun an h ploiopsifia twn kyttarwn pou pirane htan tou emvryou h dika mou giati to emvryo eixe apovlithei to megalytero meros tou. Pou an htan dika mou den exw tipota giati vgike kathari alla as thn kanw gia sigouria kai na thn kanei kai o antras mou.

Εμεις δεν καναμε καρυοτυπο στα εμβρυα και τωρα το μετανιωνω.Αλλα κοστιζε και δεν ειχαμε μια :(

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εμεις δεν καναμε καρυοτυπο στα εμβρυα και τωρα το μετανιωνω.Αλλα κοστιζε και δεν ειχαμε μια :(

Nai eiani panakrivh kai den eiani kai 100% sigouroi an ta kyttara eiani ths manas h tou emvryou eidika an exei apovlithei apo mono tou alla ki egw den ithela na to metanoiwsw meta an den thn ekana.

πάνε σε έναν ακόμα.....να πάρεις και άλλη γνώμη....

Nai tha doume den exw apofasisei akoma. Padws panw katw ta idia mou lene. To thema eiani h xhmeia me ton giatro kai na mhn se adimetwpizei san provato gia sfagh.

που θα πας μεσημεριάτικα.....κάτσε στο σπίτι σου.,....:D:D:D:D:D

Στο γιατρο.Χρωσταω κατι χρηματα και δεν πηγα το καλοκαιρι να τα δωσω.Μεχρι τις 17 που θα παω στο ραντεβου μου τραβαει πολυ μετα...Αν δεν τα δωσω θα τα χαλασω στο τελος.

3231580x15ta1yz3w.gif

ναι σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο ο βιολόγος......πηνελόπη...εσύ πως είσαι;

καλά ειμαι σε γενικές γραμμές αλλά εχω αρχίσει να βαραίνω πολύ. Αν ο υπέρηχος που εχω την Τρίτη είναι οκ από θέμα τραχήλου νομίζω ότι θα χαλαρώσω εντελώς. Ο,τι και να γίνει μετά θα είναι οκ. Απλως πρέπει να φτάσω σώα μέχρι την Τρίτη και φυσικά να είναι οκ τα πράγματα. Περιμένω λοιπόν και αγωνιώ!!!

kOZcp3.png

Nai eiani panakrivh kai den eiani kai 100% sigouroi an ta kyttara eiani ths manas h tou emvryou eidika an exei apovlithei apo mono tou alla ki egw den ithela na to metanoiwsw meta an den thn ekana.

Την πρωτη φορα δεν ειχε μεινει τιποτα για να κανουν βιοψια αλλα τη δευτερη θα μπορουσαμε αφου ηταν παλλινδρομη.Τελος παντων...τωρα παει.Αλλα ετσι για να μου εφευγε ισως το βαρος οτι φταινε τα ωαρια.Δειχνει ομως και για συγγενεις ανωμαλιες;Νομιζω οχι αν ειναι πολυ νωρις.

3231580x15ta1yz3w.gif

Την πρωτη φορα δεν ειχε μεινει τιποτα για να κανουν βιοψια αλλα τη δευτερη θα μπορουσαμε αφου ηταν παλλινδρομη.Τελος παντων...τωρα παει.Αλλα ετσι για να μου εφευγε ισως το βαρος οτι φταινε τα ωαρια.Δειχνει ομως και για συγγενεις ανωμαλιες;Νομιζω οχι αν ειναι πολυ νωρις.

Ti ennoesi syggeneis anwmalies?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...