Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!

Μόρφω μου περαστικά και σιδερένια!!!!

Μπράβο κοριτσάκι δεν πονάς, έγινε καλή δουλειά.

Ο γιατρός τί σου είπε? Για βάρη και την εξωσ?

Ειρηνάκι μου ελπίζω να μην σε ενόχλησα.

Άσε τα κιλά και πιάσε τα μωρά...πατριωτάκι μου.

Θα τα πούμε την Κυριακή ε??

Εφάκι πήρες αναρρωτική διάβασα.

Και ήρθε και η ακατανόμαστη, νά και κάτι καλό.

Θα σου τηλ. αλλα μην απελπίζεσαι ίσως γίνει κάτι με απόσπαση

γιατί έχουν αδειάσει οι δ/νσεις και ζητάνε προσωπικό.

Ερωτήσεις(χαζές ίσως) σε όσα κοριτσάκια έχουν περάσει επιτροπή.

1.Εκτός από σαλπιγγογραφία πρεπει να έχω και υπερηχόγραφημα?

2. τις εξετάσεις για σύφιλη κλπ τις γράφω να τις κάνει και ο σύζυγος?

Ανυπομονώ να σας δω όλες την Κυριακή.

Θύμηστέ μου ώρα και μέρος.

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!

Μόρφω μου περαστικά και σιδερένια!!!!

Μπράβο κοριτσάκι δεν πονάς, έγινε καλή δουλειά.

Ο γιατρός τί σου είπε? Για βάρη και την εξωσ?

Ειρηνάκι μου ελπίζω να μην σε ενόχλησα.

Άσε τα κιλά και πιάσε τα μωρά...πατριωτάκι μου.

Θα τα πούμε την Κυριακή ε??

Εφάκι πήρες αναρρωτική διάβασα.

Και ήρθε και η ακατανόμαστη, νά και κάτι καλό.

Θα σου τηλ. αλλα μην απελπίζεσαι ίσως γίνει κάτι με απόσπαση

γιατί έχουν αδειάσει οι δ/νσεις και ζητάνε προσωπικό.

Ερωτήσεις(χαζές ίσως) σε όσα κοριτσάκια έχουν περάσει επιτροπή.

1.Εκτός από σαλπιγγογραφία πρεπει να έχω και υπερηχόγραφημα?

2. τις εξετάσεις για σύφιλη κλπ τις γράφω να τις κάνει και ο σύζυγος?

Ανυπομονώ να σας δω όλες την Κυριακή.

Θύμηστέ μου ώρα και μέρος.

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

ευχαριστώ....ναι πρέπει να τις κάνετε και οι δυο αυτές τις εξετάσεις...και θέλει και υπερηχογράφημα.......

Διαφημίσεις

γειά σου....κοριτσάρα..καλά είμαι...δεν πονάω..σχεδόν καθόλου...μόνο κάτι τσιμπηματάκια νοιώθω....εσύ;

Ade mpravo tsak mpam. Laparoskopika sthn kanane?

Egw kala mia xara. Edw grafeio. Ayto to mina kathe sk exoume vafthsia kai plittw. xaxaxaxaxa

Poso kairo tha eisai ektos douleias?

γειά σου....κοριτσάρα..καλά είμαι...δεν πονάω..σχεδόν καθόλου...μόνο κάτι τσιμπηματάκια νοιώθω....εσύ;

Περαστικά και σιδερένια κοριτσάκι μου!!!! Απ'οτι διαβάζω νιωθεις καλά..αφού βγήκες και την ίδια μέρα παέι να πει ότι όλα πηγαν ρολόι!!!

Αντε τωρα ξεκουραση και προετοιμασία για την εξωσωματική...

kOZcp3.png

Geia koritsia kalimera!

Einai kamia edw?

Αννα σε περίμενα εχτές να μπεις...Σε ειχα δει προχτές στον ύπνο μου! Ησουν σε μια παραλία με κατάλευκη άμμο και γαλαζια νερά. ΔΕν ειχα καθόλου κοσμο εσύ ησουν όρθια και έκλαιγες!! πισω σου ηταν ενα ασπρο τζιπ απο αυτα τα γυμνα παντού και υποτιθεται ήταν ο άντρας σου και σε περίμενε να σε πάρει από εκει. Εκλαιγες απο χαρά νομίζω γιατί ήσουν έγκυος!

kOZcp3.png

πενέλοπε πρώτα θα πάρω χοριακή και μετά κι από ένα 15ήμερο σου επιτρέπω να καταλύσεις σε μαιευτήριο! :)

μωρέ και την άλλη μέρα αν ειναι εγώ δεν έχω πρόβλημα..;)

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

εφάκι ευτυχώς που κάθισε η αναρρωτική έστω και μέχρι τις 15... είδες όμως το σώμα τι σου είναι ε? με το που χαλάρωσες λίγο...τσούυυυυπ! και η ακατανόμαστη!.......

γενικά τα ψυχοσωματικά ειναι απίστευτο πραγμα. Δεν τα πολυπίστευα αλλά πολλές φορές μου εχουν αποδείξει την παρουσία τους περίτρανα...Ασε. Επομένως και για την εξωσωματική η ψυχολογία λογικα θα παιζει ρόλο. Αρα θετική και χαρούμενη σκέψη πάνω από όλα...

kOZcp3.png

Αννα σε περίμενα εχτές να μπεις...Σε ειχα δει προχτές στον ύπνο μου! Ησουν σε μια παραλία με κατάλευκη άμμο και γαλαζια νερά. ΔΕν ειχα καθόλου κοσμο εσύ ησουν όρθια και έκλαιγες!! πισω σου ηταν ενα ασπρο τζιπ απο αυτα τα γυμνα παντού και υποτιθεται ήταν ο άντρας σου και σε περίμενε να σε πάρει από εκει. Εκλαιγες απο χαρά νομίζω γιατί ήσουν έγκυος!

Geia sou pinelopaki mou!! Ti wraio oneiro!!!!!

Piga sto kentro sou xtes. Mou ekane tromera kalh edypwsh!!

Ade mpravo tsak mpam. Laparoskopika sthn kanane?

Egw kala mia xara. Edw grafeio. Ayto to mina kathe sk exoume vafthsia kai plittw. xaxaxaxaxa

Poso kairo tha eisai ektos douleias?

οχι παιδί μου..ανοικτό χειρουργείο....η κοιλιά μου είναι κομμένη στην μέση...απο τον αφαλό και κάτω...........2 εβδομάδες θα κάτσω...

οχι παιδί μου..ανοικτό χειρουργείο....η κοιλιά μου είναι κομμένη στην μέση...απο τον αφαλό και κάτω...........2 εβδομάδες θα κάτσω...

OPA!! Kalh anarrwsh vre eidwlo!! Daxei esy den masas!! Dianyktereyses sto nosokomeio? H efyges aythimeron?

Περαστικά και σιδερένια κοριτσάκι μου!!!! Απ'οτι διαβάζω νιωθεις καλά..αφού βγήκες και την ίδια μέρα παέι να πει ότι όλα πηγαν ρολόι!!!

Αντε τωρα ξεκουραση και προετοιμασία για την εξωσωματική...

γειά σου πηνελοπάκι....ευχαριστώ....όλα πήγανε καλά..ο γιατρός είπε οτι μου τα συμμάζεψε...και λίγο τα μέσα μου...και φυσικά μου έβαλε πλέγμα...που ο άλλος δεν μπόρεσε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...