Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ωραίο το ανέκδοτο...Καλά εννοείται ότι το σημαντικότερο είναι να μείνεις και όλα να πάνε καλά, μετά βλέπεις...Πάντως και η αναγνώριση δεν είναι δωρεάν... Συμβολαιογραφική πράξη θέλει...

Δεν κοστιζει πολλα η αναγνωριση κυοφορουμενου.Εχει κανει μια φιλη μου.Η μετα κοστιζει περισσοτερο.Το θεμα ειναι οτι δεν μας καλυπτει εμας και θα πρεπει να περιμενουμε με τη γεννηση να γινουν ολα.Τρια πουλακια καθονταν.Αμα μεινω εγκυος πρεπει να παω να το ψαξω στη πρεσβεια.Δεν μας εξυπηρετει να εχουν τα παιδια μας ελληνικη υπηκοοτητα ειτε μεινουμε εδω ειτε εξω.Λυσαξαν ολοι οι ξενοι να παρουν ελληνικη ιθαγενεια αμα θελουν να τους δωσω εγω τη δικη μου ετσι οπως εχουμε γινει...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Δεν κοστιζει πολλα η αναγνωριση κυοφορουμενου.Εχει κανει μια φιλη μου.Η μετα κοστιζει περισσοτερο.Το θεμα ειναι οτι δεν μας καλυπτει εμας και θα πρεπει να περιμενουμε με τη γεννηση να γινουν ολα.Τρια πουλακια καθονταν.Αμα μεινω εγκυος πρεπει να παω να το ψαξω στη πρεσβεια.Δεν μας εξυπηρετει να εχουν τα παιδια μας ελληνικη υπηκοοτητα ειτε μεινουμε εδω ειτε εξω.Λυσαξαν ολοι οι ξενοι να παρουν ελληνικη ιθαγενεια αμα θελουν να τους δωσω εγω τη δικη μου ετσι οπως εχουμε γινει...

Εννοείται ότι είναι καλύτερα να πάρουν τη Φιλανδική...Μάλλον θα σου πουν να γεννήσεις στη Φιλανδία για να την πάρουν κατευθείαν εεεε??? Πάντως σίγουρα στην πρεσβεία θα ξέρουν να σου πουν και να σε κατευθύνουν...

cOiVp2.png

Εννοείται ότι είναι καλύτερα να πάρουν τη Φιλανδική...Μάλλον θα σου πουν να γεννήσεις στη Φιλανδία για να την πάρουν κατευθείαν εεεε??? Πάντως σίγουρα στην πρεσβεία θα ξέρουν να σου πουν και να σε κατευθύνουν...

Ναι κι εγω τωρα θα τρεξω :tongue: Παιζει κι ετσι να ισχυει το ιδιο πραγμα.Εχω την αισθηση οτι η Ελλαδα κανει πιο ευκολα ελληνες τα παιδια των ξενων και ας ειναι και οι δυο γονεις αλλης υπηκοοτητας.Καιτι τετοιο εχω ακουσει....Αν και μπορει να ηταν ραδιο αρβυλα

3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι κι εγω τωρα θα τρεξω :tongue: Παιζει κι ετσι να ισχυει το ιδιο πραγμα.Εχω την αισθηση οτι η Ελλαδα κανει πιο ευκολα ελληνες τα παιδια των ξενων και ας ειναι και οι δυο γονεις αλλης υπηκοοτητας.Καιτι τετοιο εχω ακουσει....Αν και μπορει να ηταν ραδιο αρβυλα

Μπα καθόλου αρβύλα, έτσι είναι...Επειδή γεννιούνται εδώ την παίρνουν κατευθείαν την υπηκοότητα, ούτε dna, ούτε τίποτα...Παλιά ρε έπαιρνες όσες υπηκοότητες ήθελες...Η αδελφή μου που πήρε άγγλο το πρώτο το γέννησε Αγγλία που έμεναν εκεί και πήρε και αγγλική και ελληνική, για το δεύτερο που γεννήθηκε Ελλάδα δεν είμαι σίγουρή αν έχει και την αγγλική και την ελληνική...Τώρα αναρωτήθηκα που το έφερε η κουβέντα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::confused::confused::confused:

cOiVp2.png

Μπα καθόλου αρβύλα, έτσι είναι...Επειδή γεννιούνται εδώ την παίρνουν κατευθείαν την υπηκοότητα, ούτε dna, ούτε τίποτα...Παλιά ρε έπαιρνες όσες υπηκοότητες ήθελες...Η αδελφή μου που πήρε άγγλο το πρώτο το γέννησε Αγγλία που έμεναν εκεί και πήρε και αγγλική και ελληνική, για το δεύτερο που γεννήθηκε Ελλάδα δεν είμαι σίγουρή αν έχει και την αγγλική και την ελληνική...Τώρα αναρωτήθηκα που το έφερε η κουβέντα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::confused::confused::confused:

Αν μπορεις να την παρεις ετσι ευκολα τη βρετανικη μονο απο τον πατερα δλδ σιγουρα βρετανικη θα εχει ή διπλη ελληνικη +βρετανικη.Νομιζω το δεχονται και τα 2 κρατη αυτο.Παντως αν ισχυει αυτο που διαβασα καπου νωριτερα για το dna πρεπει να γινει οπου κι αν γεννηθει το παιδι.Απλα μου εκανε εντυπωση γιατι εκει πολλοι δεν παντρευονται καν και πολλα παιδια ειναι εκτος γαμου ετσι ωστε να σε υποχρεωνουν να κανεις η γαμο η αναγνωριση με dna κιολας:? Προφανως ειναι αλλος ο δρομος για την αναγνωριση εκει...

Εδω εμαθα οτι με τη γεννηση γινεσαι ελληνας:confused::confused: δεν το εχω ακουσει για καπου αλλου αυτο νομιζω ισως αμερικη;Που με το που παντρευοσουν αμερικανο επαιρνες απευθειας υπηκοοτητα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Αν μπορεις να την παρεις ετσι ευκολα τη βρετανικη μονο απο τον πατερα δλδ σιγουρα βρετανικη θα εχει ή διπλη ελληνικη +βρετανικη.Νομιζω το δεχονται και τα 2 κρατη αυτο.Παντως αν ισχυει αυτο που διαβασα καπου νωριτερα για το dna πρεπει να γινει οπου κι αν γεννηθει το παιδι.Απλα μου εκανε εντυπωση γιατι εκει πολλοι δεν παντρευονται καν και πολλα παιδια ειναι εκτος γαμου ετσι ωστε να σε υποχρεωνουν να κανεις η γαμο η αναγνωριση με dna κιολας:? Προφανως ειναι αλλος ο δρομος για την αναγνωριση εκει...

Εδω εμαθα οτι με τη γεννηση γινεσαι ελληνας:confused::confused: δεν το εχω ακουσει για καπου αλλου αυτο νομιζω ισως αμερικη;Που με το που παντρευοσουν αμερικανο επαιρνες απευθειας υπηκοοτητα.

Ναι έτσι όπως τα λες έιναι...Θα τα ξεμπερδέψεις μωρέ, ας έρθει το μπεμπέ και όλα θα γίνουν...

Σοκολάτένια σε καληνύχτω, άρχισε η σειρά...

Φιλάκιααααα....

cOiVp2.png

Ναι έτσι όπως τα λες έιναι...Θα τα ξεμπερδέψεις μωρέ, ας έρθει το μπεμπέ και όλα θα γίνουν...

Σοκολάτένια σε καληνύχτω, άρχισε η σειρά...

Φιλάκιααααα....

Αντε αντε πηγαινε!!Μη χασεις και το επειδοδιο;) Φιλακια!Καληνυχτα!!!

3231580x15ta1yz3w.gif

Αγαπούλες μου καλημέρα! Ελπίζω το μορφάκι μας να είναι καλά κι εύχομαι καλότυχο το ανηψάκι σου ντανιέλα! και στα δικά σου κοριτσάρα μου! η επόμενη προσπάθεια να είναι και η τυχερή σου!

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για το ενδιαφέρον και για τα μηνυματάκια...

προχθές ήταν ένα πολύ δύσκολο βράδυ αυπνίας και αγωνία για το ποια απόφαση είναι η σωστή.... το πρωί είχα "έμπνευση" που λέει και η Αναστασία και συμπίπτει με τις συμβουλές σας! α βρε φουλίτσες χάρηκα για "σύμπνοια" αυτή!

σκέφτηκα πως δεν υπάρχουν "ιδανικές" συνθήκες και μάλιστα για μένα ο οκτώβρης προβλέπεται δύσκολος μήνας με ενδεχόμενη μετάθεση κλπ κλπ.... επίσης αν είναι να γίνει.... θα γίνει και με 6 κιλά παραπάνω.... η παχύσαρκη εγγυούλα στο γραφείο του ήταν καρατρανή απόδειξη! προτιμώ να είναι η μήτρα μου "καθαρή" από την υστερο του ιουλίου παρά με λιγότερα κιλά κι αυτή να έχει αρχίσει να μαζεύει "στοιβάδες".... εξάλλου μπορώ με διατροφή όπως λέει και η πενέλοπε να χάσω και δυο κιλάκια μέχρι την ΕΤ δε θα σκάσω κι όλας:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: παρόλαυτά δημητρούλα σου το στέλνω το em έτσι να υπάρχει για τη συλλογή και η εξπρές!!:roll::roll:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

καλά είμαι...δεν πονάω σχεδόν καθόλου...αλλά πεινάωωωωωωωω....μου κάνει μια σουπίτσα τώρα...να φάγω....τι δουλειές μαρή...αφου τις έκανα εχθές...

χαχχαχαχχαχαχααα

επειδή διαβάζω σαν τον κάβουρα τώρα το είδα αυτό! αν πεινάς είσαι μια χαρά φιλενάδα! γιούπιιιιιιιιι

σιδερένια μορφούλα!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

http://www.aixmi.gr/index.php/eimaste-ellines-xwris-patrida/

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=21968

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Λοιπόν αυτό με το γκρουπάκι που λές, ξέρεις τί εικόνα μου ήρθε στο μυαλό??

Ενα λεωφορειάκι γεμάτο παλαβές και πιτσιρίκια που ουρλιάζουν να ξεκινά από Αθήνα, να κάνει στάση Λιβαδιά(Αναστασίααααααααα!!!!)και να συνεχίζει προς βόρεια,να φτάνει Σαλονίκη , να πηγαίνει Σέρρες , να τρώμε γλυκά της Μόρφως...ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!

χχαχχαχαχχχααα σα να το βλέπω μπροστά μου!

αθανασία μου μιας και ήμουν ξενυχτισμένη την έπεσα "νωρίς".... γι αυτό τώρα κάνω το βρυκόλακα:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: γκρρρρρρρρρ :rolleyes:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

εφάκι ευτυχώς που κάθισε η αναρρωτική έστω και μέχρι τις 15... είδες όμως το σώμα τι σου είναι ε? με το που χαλάρωσες λίγο...τσούυυυυπ! και η ακατανόμαστη!.......

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Καλημερα κοριτσια μου! ΕΙΡΗΝΗ μου πηρες τη σωστη αποφαση. Ξεκινα τωρα που ειναι καθαρη η μητρα και ασε τα κιλα. Εγω δεν το πιστευω αυτο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...