Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ετσι μπραβο:D

Τι κάνεις κούκλα????Μανούριασες με τον μπαμπά????Αχ αυτοί οι πατεράδες με την τρελή αδυναμία που έχουν στις κόρες.Την ημέρα του γάμου μου και αφού είχα κατέβει από το αυτοκίνητο και με πήγαινε ο πατέρας μου να με παραδώσει στο γαμπρό είχε μια μούρη άστα να πάνε.Αφού ο άντρας μου που τον έβλεπε πίστευε ότι θα το μετανιώσει και θα με γυρίσει πίσω!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τι κάνεις κούκλα????Μανούριασες με τον μπαμπά????Αχ αυτοί οι πατεράδες με την τρελή αδυναμία που έχουν στις κόρες.Την ημέρα του γάμου μου και αφού είχα κατέβει από το αυτοκίνητο και με πήγαινε ο πατέρας μου να με παραδώσει στο γαμπρό είχε μια μούρη άστα να πάνε.Αφού ο άντρας μου που τον έβλεπε πίστευε ότι θα το μετανιώσει και θα με γυρίσει πίσω!!!!:tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλα ειμαι κατα τ αλλα.Λεω αυριο να παω απο το γιατρο να του δωσω κατι τελευταια χρηματα που του χρωσταω.Ελεγα να τα παω οταν θα πηγαινα για το ραντεβου αλλα αργει μεχρι τις 17 και τωρα ειχα ενα blonde moment.Οποτε θα παω μια βολτιτσα :)

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

ρε ρίκα...που εξαφανίζεσαι;
κορίτσια σας αφήνω...λέω να ξαπλώσω....ευχαριστώ για τις ευχές....

Καληνύχτα αγαπούλα καλή ξεκούραση...Τάιζα και άλλαξα το μικρό να το παραδώσω για ύπνο...

cOiVp2.png

κορίτσια σας αφήνω...λέω να ξαπλώσω....ευχαριστώ για τις ευχές....

Καληνύχτα Μορφάκι μου!!!Καλή ξεκούραση!!!

Κακάο μου σε αφήνω και εγώ.Πάω να πω καμία κουβέντα με το αντράκι μου και μετά ύπνο!!!

Διαφημίσεις

Καληνύχτα Μορφάκι μου!!!Καλή ξεκούραση!!!

Κακάο μου σε αφήνω και εγώ.Πάω να πω καμία κουβέντα με το αντράκι μου και μετά ύπνο!!!

Καληνυχτα!!!!!!!Συνεχιζω κι εγω το διαβασμα μου τοτε;)...

3231580x15ta1yz3w.gif

Θα κοιμηθεις κι εσυ;;;;:D

Σε λίγο θα την πέσω και εγώ...Εχω να δω και good wife!!!!:P:p:p

Κατάθεση διάβασα πάλι αύριο εεε???

Πάντως αν σκέφτεστε για Σουηδία μόλις με το καλό έρθει το μωράκι κάντε ένα πολιτικό να ξεμπερδεύεις, πιο φθηνα θα βγει από το dna νομίζω....

Οσο για το μπαμπάκα σου αφού τον ξέρεις, ξέρεις και τι να περιμένεις και θα βρεις και πως να το χειριστείς...

cOiVp2.png

Σε λίγο θα την πέσω και εγώ...Εχω να δω και good wife!!!!:P:p:p

Κατάθεση διάβασα πάλι αύριο εεε???

Πάντως αν σκέφτεστε για Σουηδία μόλις με το καλό έρθει το μωράκι κάντε ένα πολιτικό να ξεμπερδεύεις, πιο φθηνα θα βγει από το dna νομίζω....

Οσο για το μπαμπάκα σου αφού τον ξέρεις, ξέρεις και τι να περιμένεις και θα βρεις και πως να το χειριστείς...

Ναι μωρε λεω να ξεμπερδευω γιατι το εχω στο μυαλο μου ολο το καλοκαιρι.Τους ειχα πει να τα φερω Σεπτεμβριο γιατι εκλειναν και μετα ελλειπα κι εγω.Τωρα ομως θα μαζευτουν κι αλλα σφου θα παω για τις εξετασεις οποτε ας τελειωνω μ αυτο πριν ξεκινησουν τα καινουργια εξοδα:roll:

Λες ε;Υπαρχει η περιπτωση να το πληρωνει το κρατος αυτο.Καλα για το ελληνικο κρατος δεν το συζητω αυτο -ανεκδοτο.Θα δουμε.Μεχρι τοτε.Νομιζα οτι αρκει μια απλη αναγνωριση που να φανταστω τετοια σεναρια.Ας μεινω εγω εγκυος και κανουμε 100 dna αμα θελουν:D:D:D

3231580x15ta1yz3w.gif

Dadaki γερο και καλότυχο να είναι το μωρό σας...

Εφάκι πάλι καλά κάλυψες το πρώτο 15νθήμερο...Θα τη βρεις την άκρη, για τη μέση να λες που είναι πιο δύσκολο να διαγνωστει...Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να βρεις και τις απαντήσεις που ζητάς στην Αθήνα και πιο ξεκούραστη πια να έρθει με το καλό το/α μωράκι/α σας...

Λαμπρινούλα πλησιάζουν οι μέρες, είδες πως πέρασαν...

Αναστασάκι μου αν έπρεπε να φύγουν καλά έκανες, αλλά τώρα θα επιβαρυνθείς κοπελάρα μου, και θα ήταν καλό να είσαι πιο χαλαρή και για την προσπάθεια σου...

Ζεττάκι νευράκια αγαπούλα??? Κάνε τα ντουλάπια μπας και ξεθυμάνεις...

Ειρηνάκι μου κάνε την προσπάθεια σου κοπελάρα μου και όσα χάσεις μέχρι τότέ καλά θα είναι...Δεν είναι πια και τόσο πρόβλημα, ούτε έισαι και καμιά χοντρή...Εγω ήμουν σίγουρα περισσότερα όταν την έκανα...

Σε όλα τα κοριτσάκια μου πολλά φιλάκια...

cOiVp2.png

Ναι μωρε λεω να ξεμπερδευω γιατι το εχω στο μυαλο μου ολο το καλοκαιρι.Τους ειχα πει να τα φερω Σεπτεμβριο γιατι εκλειναν και μετα ελλειπα κι εγω.Τωρα ομως θα μαζευτουν κι αλλα σφου θα παω για τις εξετασεις οποτε ας τελειωνω μ αυτο πριν ξεκινησουν τα καινουργια εξοδα:roll:

Λες ε;Υπαρχει η περιπτωση να το πληρωνει το κρατος αυτο.Καλα για το ελληνικο κρατος δεν το συζητω αυτο -ανεκδοτο.Θα δουμε.Μεχρι τοτε.Νομιζα οτι αρκει μια απλη αναγνωριση που να φανταστω τετοια σεναρια.Ας μεινω εγω εγκυος και κανουμε 100 dna αμα θελουν:D:D:D

Ωραίο το ανέκδοτο...Καλά εννοείται ότι το σημαντικότερο είναι να μείνεις και όλα να πάνε καλά, μετά βλέπεις...Πάντως και η αναγνώριση δεν είναι δωρεάν... Συμβολαιογραφική πράξη θέλει...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...