Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Γεια σας όμορφες μου!

Πολύ ήρεμα ήταν τα πράγματα το σ-κ. Χαίρομαι που διάβασα τα νέα σας φιλενάδες!

Kale μου, χαρας στο κουράγιο σου! Ελπίζω να τα πας καλά στις εξετάσεις σου και να πάρεις το πτυχίο! Πολύ τρελλό το ωράριο σου βρε παιδί μου. Εγώ από τότε που τέλειωσα τις σπουδες το 2001 δηλαδή, δεν έχω κουράγιο ποτέ ξανά να μπω σε τέτοια διαδικασία! Πραγματικά σας θαυμάζω! Και σένα mimitroulla μου! (και δεν πειράζει που ήρθε νωρίς η αλέκα κάποτε συμβαίνει μη σε αγχώσει) Αχ η χαρά και η ενέργεια της νιότης είσαι εσύ που όλα τα προλαβαίνεις! κάποτε ήμουν και γω έτσι αλλά μόνο με εξωτερικές δραστηριότητες, δηλ, χορό, καταδύσεις, γυμναστήριο, ζωγραφική, βιτρό, γλώσσες, βόλτες, καφέδες, μπύρες κτλ κτλ! Περασμένα μεγαλεία! χαχαχα good luck κορίτσια πότε γράφετε?

evmorfia μου περαστικά σου!!! χχχ

zettaki μου η κατάσταση εδώ είναι χάλια.. Βαδίζουμε σταθερά και με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή... Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι πολύ και να εύχομαι να μη χάσει και ο άντρας μου τη δουλειά του, διότι το σκέφτεται πολύ να ψάξει στο εξωτερικό δουλεια... Τί να κάνουμε. Τώρα να δούμε. χχχ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου και γω το εύχομαι να γνωριστούμε και θέλω και γω να φιλήσω τις πατουσίτσες των δικών σου μωρών! Ε???? promise!

roubies, yeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii τα κατάφερες! Ελπίζω να κανες κάτι από τα κόλπα της ζέτας!;)

Rika μου και christine29 μου, τι κάνετε κοριτσάρες μου??? Ποια τα νέα σας?

Φιλάκια σε όλες χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ:)

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.Γράφω κάπως αργά,αλλά πριν λίγο γύρισα από τα πεθερικά.Ήταν και οι γονείς μου εκεί και είχαμε καιρό να βρεθούμε όλοι μαζί,οπότε καταλαβαίνετε.

Ζεττάκι δεν έβαλα την φανέλα γιατί διαπίστωσα όταν την έψαχνα ότι ήταν στα άπλυτα.Έβαλα άλλα όμορφα και όρμηξα!!!!

Αναστασία μου γερμανικά διδάσκω.Και σιγά σιγά πλησιάζουν οι εξετάσεις των παιδιών και έχω αγχωθεί πολύ.

kale και mimitroula καλή επιτυχία στην εξεταστική σας.Και εγώ κάθε χρόνο λέω δεν θα ξαναδιαβάσω,δεν αντέχω άλλο,δεν θα κάνω σεμινάρια,όμως δεν γίνεται.Νιώθω πως αν δεν επιμορφώνομαι δεν μπορώ να μπαίνω σε τάξη και να κάνω σωστά το μάθημά μου.Νιώθω πως θα με πετάξει η τάξη η ίδια έξω.

Πρόεδρε και εγώ ήταν να παντρευτώ στις 10/07/10,αλλά το κέντρο μόλις μια μέρα νωρίτερα είχε κλείσει αυτήν την ημερομηνία και έτσι παντρευτήκαμε στις 3/07/10.Ήταν η πιο όμορφη ημέρα της ζωής μου.Αν και έβρεχε το πρωί και το μεσημέρι πάρα πολύ και έριξα το κλάμα του αιώνα πως θα μου χαλάσει όλα όσα είχα οργανώσει,γιατί ναι μεν είχε και κλειστό χώρο,αλλά εγώ ουσιαστικά για τον εξωτερικό χώρο είχα επιλέξει το συγκεκριμένο μέρος.Ευτυχώς το βράδυ δεν έβρεξε και όλα κύλισαν ομαλά,αλλά μου είχε φύγει η ψυχή.

Κοριτσάρες μου σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας και εύχομαι σε όλες σας να αποκτήσετε ό,τι ονειρεύεστε!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΙΔΙΚΑ!!!!

Πέρασα ενα πολύ ωραίο σκ!!!! Εφαγα, ήπια, κοιμήθηκα αλλά και έσκαψα πολύ...με πονανε χέρια, πόδια...δε μπορώ να κουνησω...:P Στα 4 ήμουν και εσκαβα τα δεντρακια απο κάτω το χώμα......:tongue::tongue::tongue: ούτε γονατα έμειναν, ούτε χέρια...

EVMORFIA περαστικά, ελπίζω να είσαι καλύτερα!

ROUBIES να ζήσετε!!!!!!!!! Γεροι και ευτυχισμένοι!

KALE & MIMITRA καλό διάβασμα κοριτσάρες μου!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ απο Κύπρο τι κανεις κορίτσι μου? Και σεις το σκ την κανετε ε?

Εμείς παντρευτήκαμε 02/02/2012 (πολιτικός)!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΜΙΜΙΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέρα φιλενάδες!!!

Τέρμα τα τριήμερα, πίσω δουλειά.... :|

leuta μου γιατί ψάχνεις τη mimitra για βοήθεια?? can i help???

Και γω φλεβάρη παντρεύτηκα αλλά έκανε τέλεια μερά! Ήταν η μοναδική του Φλεβάρη με τόσο ήλιο και καθόλου σύννεφα! Ήμουν πολύ χαρούμενη και ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου, πιστεύω μέχρι να γεννηθούν τα νινάκια!

χχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Καλημέρα ομορφούλες! Βλέπω περασαμε ομορφο Σκ ειχε απ'ολα, εμεις μια χαρα αν και η μικρή συνεχίζει το΄βηχα χθες βράδυ πάλι ειχαμε λιγα δεκατακια και αν συνεχίσει Τρίτη ξανα πάλι γιατρο. Εγω ειμαι καλήτερα αν και ειδα πάλι μια φορα μεσα στο Σκ. πολύ λίγη στην καφε βλεννιτσα αλλα ηταν τόσο μικρή που ντραπηκα να παρω το γιατρο, αλλα θα πάρω σήμερα για να κλεισω και νωρίτερα ραντεβού.

Christine1012 μεγαλωσε η κοιλίτσα ε? ποσα κιλα εχεις παρει? υπερηχο καθε ποτε κανεις κάθε μήνα? εμενα η κοιλια μεγαλωσε αποτομα θα λεγα, εχω πάρει 5 κιλά και υπέρηχο κάνω κάθε 15 με 20 μέρες. Μην μου αγχωνεσαι με την κατασταση οτι ειναι να γίνει θα γίνει εγω πλεον τα βλέπω ολα σαν εμπειριες ζωής απλα να μην χασει τη δουλεια του ο ανδρας σου και ολα τα αλλα θα γίνουν.

Christine29 νοικοκυρουλα μου κανεις δουλιτσες? πως εισαι καλήτερα? πολλα φιλια.

Zetta πενταμορφη γλυκεια υπαρξη καλημέρα! θα στο λεω καθε μερα εισαι θεα!

Αννιτακι τι εγινε με τα μουτρα πεσαμε τον ξεζουμισες τον ανθρωπο, που εισαι καλε?

Eymorfia περαστικα σου με το δοντακι ελπίζω να εφυγε ο πονος τα δοντια ειναι το χειροτερο μου να σκεφτεις εχω 13 σφραγίσματα ασε ευτυχως δεν ποναω ποτε, απο αναισθησια.

Κale και εσυ διαβάζεις μπραβο πολύ σας χαιρομαι.

mimitroula βαρυ προγραμμα καλη επιτυχια στο ανοιχτο πανεπιστημιο εισαι? τι σπουδάζεις? ηθελα κι εγω να γραφτω αλλα μου φανηκε ακριβό. μου εχει μεινει καημός το πτυχειο γιατι ενω ημουν καλη μαθήτρια οι συγκυριες δεν μου επιτρεψαν να σπουδασω και εχω αποθημένο με βλέπω στα 50 να δίνε ξανα πανελλήνιες.

Leuta τι καλα που ασχολεισαι με τη φύση κι εγω τρελλαινομαι να φυτευω να σκάβω να ξεχορταριάζω περυσι ειχα βαλει λαχανικα στο εξοχικό αλλα ο αντρας μου με εκραζε συνεχεια και τελικα τα μισα μαραθηκαν ενω στην αρχη ήταν τελεια του χρονου πρωτα ο θεος να εχω και το μωρακι μου το δεύτερο θα ξαναβάλω. Που μενεις και εχεις κήπο?

Φιλια σε ολες και ειδικα σε οσες δεν αναφερθηκα! Καλη μερα Καλη εβδομαδα Καλο βόλι και Καλη Καρδια!!!!

Αντε να δω ποτε θα φιλοτιμηθειτε να μεταφερθουμε σας εχω πρήξει λίγο αλλα θελω πολύ να γραφουμε εκει το ίδιο ειναι οπως ήρθαμε στο café τσουπ παμε κι εκει μια συνηθεια ειναι.... ελπιζω να μην γίνομαι φο:oops:ρτική.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ για να μη σε ζαλίζω συνέχεια :oops::oops::oops: έψαξα να βρω το βιβλίο της δίαιτας αλλα εχει εξαντληθεί...

Την ξεκινάω σήμερα και θέλω να σε ρωτήσω τα εξής γιατι απο το ιντερνετ δε βρισκω άκρη:

1. Μαύρο ψωμί επιτρέπεται?
  2. Το γιαούρτι ειναι στην ομάδα με το γάλα?Μπορώ Δημητρούλα δηλαδή κατά τις 12 να τρώω ενα γιαούρτι με χαμηλά λιπάρα και ανάλατους ξηρούς καρπους?
  3. Τα φρούτα τα μετράμε ως γεύμα...1 απο τα 4? Στο ιντερνετ λεει οτι αντί για σνακ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ μπορούμε να τρώμε φρούτα..Μετριούνται όμως για γευμα ή οχι?
  4. Τα γλυκά μετριούνται ως γευμα???? 1 από τα 4? Τι χρονο χώνεψης έχουν?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Χριστινάκι εμείς 02/02 που παντρευτήκαμε στις Σερρες χιόνιζε!!! Παντρευτήκαμε με χιόνι...και πήγα στο Δημαρχειο με πολύ κοντή φούστα και τακούνα μεσα στο χιονι γιατι ειχα πει στον άντρα μου "Θα με παντρευτεις όπως με γνώρισες...":tongue::tongue::tongue: Όταν γνωριστήκαμε φορούσα ένα θεόκοντο σορτσάκι...:tongue::tongue::tongue:

Λαμπρινή αντε οργάνωσε ολες να μεταφερθούμε!!

Και λόγω γάμων σας αφιερώνω ενα τραγούδι του Τσιτσάνη:

Ο γάμος του Τσιτσάνη ( Βρήκα τη γυναίκα που γουστάρω )

Βρήκα τη γυναίκα που γουστάρω,

είναι η πιο όμορφη και τη θαυμάζω.

άλλη πια δε θα ξαναγαπήσω,

ήσυχος μʼ αυτήν εγώ θα ζήσω.

Βρήκα κάποια φίνα μαυρομάτα

κι όχι πονηρή γαλανομάτα.

Μου τα κάνει όλα στο εντάξει,

τσάρκες πάμε τα βράδια με τʼ αμάξι.

Βρήκα κάποια φίνα και ωραία

που `χει πέντε σπίτια στον Περαία,

άλλα πέντε στο Μεταξουργείο

κι άλλα τόσα πάνω στο Θησείο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ

ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.....ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΟΤΙ:

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ SITE ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ "epitelousmama.gr"

ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΘΕΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ...!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ

ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.....ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΟΤΙ:

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ SITE ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ "epitelousmama.gr"

ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΘΕΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ...!!!!!!

Καλημέρα κορίτσι!!! :tongue::tongue::tongue:

Μα..γράφτηκαν όλες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΔΕΣ,Τι κανετε;Εχω μια νυστα.Ζεττακι δεν βρεχει θα ερθεις;LEUTA τι θα κανουμε τελικα την παρασκευη;

Καλημέρα πατριωτάκι...

Εξαρταται απο τον αδερφό μου...:(:( αν θα με φέρει ή οχι...

Εσυ θα μπορέσεις να φύγεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...