Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Οχι δεν ειναι παντρεμενος.Ποτε δεν ηταν βασικα.Δεν τρελαινομαι κι εγω κιολας.Ενταξει αν ειναι και απαραιτητο να το κανουμε αλλα νομιζω καλυπτομαστε κι αλλιως.Δεν ξερω τι ισχυει γι αυτο το συμφωνιτικο (για υπηκοοτητα παιδιου δλδ).Εμεις τωρα καναμε κατι χαρτια για να ειναι ετοιμα για την εξωσωματικη αλλα νομιζω δεν σε καλυπτουν για καποιο αλλο λογο.Κοιτα κι εκει αν παμε θα πρεπει να αποδειξουμε οτι ειμαστε μαζι και συμβιωνουμε.Φτιαχνεις τα χαρτια αυτα και ολα ειναι οκ.Ομως αν δεν εισαι παντρεμενος η υπηκοοτητα δινεται μονο με αποδειξη dna.Κι εγω κουφαθηκα που το ειδα γτ περιμενα να γινεται οπως στην Ελλαδα.Πολυ χαλαρα ειναι τα πραγματα εδω τελικα.

Αν δεν θες να μην το κάνεις....ρώτα για αυτό το συμφωνητικό, νομίζω έχει την νομική ισχύ οπως το χαρτί του πολιτικού γάμου και γίνεται σε συμβολαιογράφο....να μην τρέχεις με όλη την χαρτούρα και τα dna και όλα αυτα....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Αν δεν θες να μην το κάνεις....ρώτα για αυτό το συμφωνητικό, νομίζω έχει την νομική ισχύ οπως το χαρτί του πολιτικού γάμου και γίνεται σε συμβολαιογράφο....να μην τρέχεις με όλη την χαρτούρα και τα dna και όλα αυτα....
Μαλλον δεν θα ισχυει.Αλλιως θα το ελεγε κι εδω λογικα.Με λιγα λογια αν πηγαινεις με δοτη την πατησες ουαχαχαχα:tongue:

Μαλιστα το εμαθα κι αυτο.Και σιγα μη τρεχω να γενοβολαω δεξια κι αριστερα οταν ερθει η ωρα χαχαχαχ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Κι αυτοι τι κολλημα εχουν;Μη χασουν το σκανδιναβικο dna;Ελα Παναγια μου!!

Ρε συ έψαξα λίγο στο νετ και το συμφωνητικό ισχύει όπως ο γάμος....

Μήπως να πεις στον δικό σου να ρωτήσει και τους δικούς του να σου πει τι γίνεται....

Αν δεν γίνεται τίποτα κάνε ένα πολιτικό να μην τρέχεις αργότερα.

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ρε συ έψαξα λίγο στο νετ και το συμφωνητικό ισχύει όπως ο γάμος....

Μήπως να πεις στον δικό σου να ρωτήσει και τους δικούς του να σου πει τι γίνεται....

Αν δεν γίνεται τίποτα κάνε ένα πολιτικό να μην τρέχεις αργότερα.

Καλα θα δουμε.Θα του πω να ρωτησει.Η αμα γκαστρωθω πρωτα να παω εγω στη πρεσβεια να μαθω που θα ειναι και πιο εγκυρη πληροφορια.Παντως τους περιμενα για πιο χαλαρους και τελικα η Ελλαδα ειναι πιο χαλαρη σ αυτα.Δεν ξερω κι αν ειναι για καλο βεβαια αυτο που κανουν εδω...Δυσκολα παιρνεις υπηκοοτητα τελικα.Και για να αποδειξεις οτι συμβιωνεις ζητανε διαφορα οπως κοινο λογαριασμο σε τραπεζα για καποια χρονια και τετοια...Γι αυτο τα χαζευω τωρα για να ξερω τι μου γινεται αφου εχουμε χρονο μπροστα μας μεχρι να φυγουμε αν ειναι.

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλα θα δουμε.Θα του πω να ρωτησει.Η αμα γκαστρωθω πρωτα να παω εγω στη πρεσβεια να μαθω που θα ειναι και πιο εγκυρη πληροφορια.Παντως τους περιμενα για πιο χαλαρους και τελικα η Ελλαδα ειναι πιο χαλαρη σ αυτα.Δεν ξερω κι αν ειναι για καλο βεβαια αυτο που κανουν εδω...Δυσκολα παιρνεις υπηκοοτητα τελικα.Και για να αποδειξεις οτι συμβιωνεις ζητανε διαφορα οπως κοινο λογαριασμο σε τραπεζα για καποια χρονια και τετοια...Γι αυτο τα χαζευω τωρα για να ξερω τι μου γινεται αφου εχουμε χρονο μπροστα μας μεχρι να φυγουμε αν ειναι.

πάντως εγώ δεν θα μπορούσα να ζήσω σε ένα μέρος που όταν έχει +5 και έχει μια ακτίνα ήλιο μαζευονται οι τρελάρες από κάτω με τα κοντομάνικα....

I81rp3.png

πάντως εγώ δεν θα μπορούσα να ζήσω σε ένα μέρος που όταν έχει +5 και έχει μια ακτίνα ήλιο μαζευονται οι τρελάρες από κάτω με τα κοντομάνικα....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:καλο ηταν αυτο.Μ αρεσε χαχαχα Ρε συ δεν ειναι ετσι.Σε καποια μερη εχει πιο ηπιο χειμωνα.Εκτος του οτι το καλοκαιρι εχει ολη μερα ηλιο σχεδον αναλογα σε πιο μερος εισαι.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:καλο ηταν αυτο.Μ αρεσε χαχαχα Ρε συ δεν ειναι ετσι.Σε καποια μερη εχει πιο ηπιο χειμωνα.Εκτος του οτι το καλοκαιρι εχει ολη μερα ηλιο σχεδον αναλογα σε πιο μερος εισαι.

Δεν ξέρω...εγώ έχω ένα φιλο μισό Σουηδό και μου λέει ότι έτσι κάνουν...

Χαρά Θεού λέει ότι είναι στην Ελλάδα....

I81rp3.png

Δεν ξέρω...εγώ έχω ένα φιλο μισό Σουηδό και μου λέει ότι έτσι κάνουν...

Χαρά Θεού λέει ότι είναι στην Ελλάδα....

Καλα που μενει;Kiruna;;:?

Εννοειται οτι καμια σχεση με την Ελλαδα.Αλλα εχει σχετικα καλες θερμικρασιες απο Στοκχολμη και κατω.Τωρα ετσι οπως σου λεει κανουν και οι γερμανοι που εχουν καλυτερο κλιμα.Γενικα βγαινουν πολυ εξω να χαρουν τη φυση, εκδρομες, πεζοποριες και τετοια οποτε οταν εχει και λιακαδα το χαιρονται.Νομιζω αμα δεν εχεις δυνατοτητα για ταξιδι στην ελλαδα καλο ειναι το λιασιμο κι εκει χαχαχαχ

3231580x15ta1yz3w.gif

Κοριτσάρα πρέπει να σε αφήσω....έδιωξα δυο άτομα σήμερα από την δουλειά και καταλαβαίνεις ότι πρέπει να τα βγάλω πέρα αυριο....

Καληνύχτα μπέμπα.

Αντε καληνυχτα!!!Και καλο κουραγιοα αυριο!Γιατι τους εδιωξες;:confused::confused:Δε σε λυπασαι;

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...