Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Έκλεισες ξενοδοχείο για Αθήνα?

Οχι...ακομα μαγαζι ειμαστε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Για σουηδια?

Ναι μονο για εκει.Δεν παω αλλου να μην ξερω κανεναν και να ειμαι και ολομοναχη.Ως Φινλανδος εχει δικαιωμα να ζησει σε οποια σκανδιναβικη χωρα θελει κι εγω ως συντροφος του.Γι αυτο μαθαινω τη γλωσσα τωρα γιατι κι εκει δουλεια θα πρεπει να βρω...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Αποφασισαμε το καλοκαιρι οτι αν μεινω εγκυος το πολυ μολις χρονισει το μωρο να φυγουμε.ξερω τι θα γινει τοτε βεβαια.Σπασιμο νευρων.Δεν το σκεφτομαι γενικα αλλα τωρα που ο καυγας ειναι φρεσκος οργιαζει η φαντασια μου.

Εσύ όταν με το καλό κάνεις το παιδάκι σου θα αποφασίσεις με τον άντρα σου τι είναι το καλύτερο για σας, θα πάρεις τις αποφάσεις σου και ο μπαμπάς σου θέλοντας και μη θα το δεχτεί....

Δεν είναι ανάγκη να του λες από τώρα τι θα κάνεις σε 2 χρόνια...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Δε μου κάνει τπτ αυτό τώρα. ...

Μπράβο βρε μωρό μου. Πάλι καλά που ηρεμησες...

Δεν ξέρω. .. Έχω μια αδικαιολογητη νευρικότητα. ..

Κάτι σαν να θέλω χωρίς να ξέρω τι.

Κατάλαβα...τα αψυχολόγητα πάλι....

I81rp3.png

Κατάλαβα...τα αψυχολόγητα πάλι....

Μάλλον. . Νιώθω πως πονάει το μυαλό μου. ..

Σας αφήνω βρε κοριτσάκια μου. .. δεν είμαι καλη παρέα. ..

Παω να καθαρίσω τα ντουλάπια της κουζίνας. ..

Καλο βράδυ, φιλάκια. Τα λέμε αύριο. ...

url]

Διαφημίσεις

Εσύ όταν με το καλό κάνεις το παιδάκι σου θα αποφασίσεις με τον άντρα σου τι είναι το καλύτερο για σας, θα πάρεις τις αποφάσεις σου και ο μπαμπάς σου θέλοντας και μη θα το δεχτεί....

Δεν είναι ανάγκη να του λες από τώρα τι θα κάνεις σε 2 χρόνια...

Καλα ναι.Αυτο τωρα βγηκε μεσα στη κουβεντα για αλλα πραγματα.Απο αλλου ξεκινησε κι αλλου κατεληξε...οτι να ναι...

Ασχετο αλλα καπου νομιζω ειδα οτι για να παρει υπηκοοτητα το παιδι πρεπει η μητερα να ειναι φινλανδη.Αν ειναι ο πατερας και ειναι εκτος γαμου πρεπει να γινει dna:confused:Tι ειναι αυτα ρε παιδια;;Η αναγνωριση απο εδω δεν πιανει;Μαλλον πρεπει να γινει μεσω προξενειου με το dna ε;Τι με προβληματιζει εμενα τωρα ε;;ακομα δεν γκαστρωθηκα καν:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλο καθαρισμα!!!!!!!!!!:P:p:pΕλα κι απο εδω μετα!:D

3231580x15ta1yz3w.gif

Οπως θες μωρό....κοίτα να ηρεμήσεις...

I81rp3.png

Ελα και σε μενα! :tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλα ναι.Αυτο τωρα βγηκε μεσα στη κουβεντα για αλλα πραγματα.Απο αλλου ξεκινησε κι αλλου κατεληξε...οτι να ναι...

Ασχετο αλλα καπου νομιζω ειδα οτι για να παρει υπηκοοτητα το παιδι πρεπει η μητερα να ειναι φινλανδη.Αν ειναι ο πατερας και ειναι εκτος γαμου πρεπει να γινει dna:confused:Tι ειναι αυτα ρε παιδια;;Η αναγνωριση απο εδω δεν πιανει;Μαλλον πρεπει να γινει μεσω προξενειου με το dna ε;Τι με προβληματιζει εμενα τωρα ε;;ακομα δεν γκαστρωθηκα καν:tongue:

Μου αρέσει όμως η αισιοδοξία με την οποία βλέπεις τα πράγματα...

Να σου πω ρε παιδί και αν θες απαντάς...τον άντρα δεν τον παντρεύεσαι από άποψη ή υπάρχει νομικό κώλυμα...γιατί υπάρχει και αυτό το συμφωνητικό συμβίωσης...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Να σου πω ρε παιδί και αν θες απαντάς...τον άντρα δεν τον παντρεύεσαι από άποψη ή υπάρχει νομικό κώλυμα...γιατί υπάρχει και αυτό το συμφωνητικό συμβίωσης...

Μηπως δεν πηρε διαζυγιο ακομα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Θα κλεισω...να τελειωσουμε..να φυγουμε καποια στιγμη...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Οχι δεν ειναι παντρεμενος.Ποτε δεν ηταν βασικα.Δεν τρελαινομαι κι εγω κιολας.Ενταξει αν ειναι και απαραιτητο να το κανουμε αλλα νομιζω καλυπτομαστε κι αλλιως.Δεν ξερω τι ισχυει γι αυτο το συμφωνιτικο (για υπηκοοτητα παιδιου δλδ).Εμεις τωρα καναμε κατι χαρτια για να ειναι ετοιμα για την εξωσωματικη αλλα νομιζω δεν σε καλυπτουν για καποιο αλλο λογο.Κοιτα κι εκει αν παμε θα πρεπει να αποδειξουμε οτι ειμαστε μαζι και συμβιωνουμε.Φτιαχνεις τα χαρτια αυτα και ολα ειναι οκ.Ομως αν δεν εισαι παντρεμενος η υπηκοοτητα δινεται μονο με αποδειξη dna.Κι εγω κουφαθηκα που το ειδα γτ περιμενα να γινεται οπως στην Ελλαδα.Πολυ χαλαρα ειναι τα πραγματα εδω τελικα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...