Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

και ειναι αναγκη να μου σπαει τα νευρα;:evil::evil:

Σηκωθηκε κι εφυγε.Εγω τα πηρα και του ειπα οτι ετσι οπως κανει θα μεινει μονος του στο τελος.Ρε κοριτσια εχω τα προβληματα μου δεν μπορω να εχω κι αλλα απο πανω:roll:

Τρελή αδυναμία όμως....

Δεν μου λες έχεις το ίδιο ταμπεραμέντο με εκείνον?

Αν ναι...προσπάθησε εσύ που είσαι μικρότερη να τον προσεγγίσεις....

Εγώ με τον μπαμπά μου ήμουν σε τρελή κόντρα όταν ήμουν μικρότερη...με τα χρόνια όμως κατάφερα να τον ψυχολογήσω και τώρα τον κάνω ότι θέλω και είναι και χαρούμενος για αυτό.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Τρελή αδυναμία όμως....

Δεν μου λες έχεις το ίδιο ταμπεραμέντο με εκείνον?

Αν ναι...προσπάθησε εσύ που είσαι μικρότερη να τον προσεγγίσεις....

Εγώ με τον μπαμπά μου ήμουν σε τρελή κόντρα όταν ήμουν μικρότερη...με τα χρόνια όμως κατάφερα να τον ψυχολογήσω και τώρα τον κάνω ότι θέλω και είναι και χαρούμενος για αυτό.

Ναι εγω ειμαι χειροτερη γιατι εχω και το συνδιασμο της μανας μου μαζι:lol::lol::lol:

Δεν ξερω.Δεν θελω να μπω σ αυτη τη διαδικασια.Συνηθως τα τελευταια χρονια κανω τη χαζη αλλα καποιες φορες δεν κρατιεμαι και γινομαστε ετσι:roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Α..παιρνει μακρινα δηλαδη για να βγειτε οικονομικα ε? :(

Δυσκολο παντως να ειστε τοσο καιρο χωρια...θα πρεπει να αγαπιεστε πολυ! Μονο ετσι νομιζω αντεχουν οι σχεσεις οι μακρινες!

μακαρι να ρθει το μωρακι σας φετος!!!! Στο ευχομαι. Κια να βρεις και μια δουλιτσα!

Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται....μα όταν ξανανταμώνουν πιο πολύ αγαπιούνται...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Τσα ... όλα καλά στο στρουμφοχωριο?

Εγω δεν ξέρω γτ... αλλά εχω νευρα...

παρε ενα παγωτακι

35519476.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Α..παιρνει μακρινα δηλαδη για να βγειτε οικονομικα ε? :(

Δυσκολο παντως να ειστε τοσο καιρο χωρια...θα πρεπει να αγαπιεστε πολυ! Μονο ετσι νομιζω αντεχουν οι σχεσεις οι μακρινες!

μακαρι να ρθει το μωρακι σας φετος!!!! Στο ευχομαι. Κια να βρεις και μια δουλιτσα!

Αχχ μακαρι.:rolleyes: Και μετα απο τοσο καιρο που ειμασταν στο σπιτι μαζι και ειχαμε και τον μικρο τον ενα μηνα τωρα μου φαινεται εντελως αδειο το σπιτι.Οσο περναει ο καιρος βεβαια συνηθιζω παλι...

Για δουλεια τωρα χλωμο το κοβω δυστυχως...Θα κοιταξω σ αυτο το προγραμμα του οαεδ.Ολα τα προγραμμα τα ειναι μεχρι τα 29 αμα εισαι 30+ εισαι πεθαμενος για το κρατος μαλλον:confused::confused::evil::evil::evil:

3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι εγω ειμαι χειροτερη γιατι εχω και το συνδιασμο της μανας μου μαζι:lol::lol::lol:

Δεν ξερω.Δεν θελω να μπω σ αυτη τη διαδικασια.Συνηθως τα τελευταια χρονια κανω τη χαζη αλλα καποιες φορες δεν κρατιεμαι και γινομαστε ετσι:roll:

Να συνεχίσεις να κάνεις τη χαζή....μπαμπάς είναι αυτός....

I81rp3.png

Διαφημίσεις

.Θα κοιταξω σ αυτο το προγραμμα του οαεδ.Ολα τα προγραμμα τα ειναι μεχρι τα 29 αμα εισαι 30+ εισαι πεθαμενος για το κρατος μαλλον:confused::confused::evil::evil::evil:

To αχρηστο-παρταλο κρατος! :evil::evil:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Να συνεχίσεις να κάνεις τη χαζή....μπαμπάς είναι αυτός....

Αποφασισαμε το καλοκαιρι οτι αν μεινω εγκυος το πολυ μολις χρονισει το μωρο να φυγουμε.ξερω τι θα γινει τοτε βεβαια.Σπασιμο νευρων.Δεν το σκεφτομαι γενικα αλλα τωρα που ο καυγας ειναι φρεσκος οργιαζει η φαντασια μου.

3231580x15ta1yz3w.gif

Αποφασισαμε το καλοκαιρι οτι αν μεινω εγκυος το πολυ μολις χρονισει το μωρο να φυγουμε.ξερω τι θα γινει τοτε βεβαια.Σπασιμο νευρων.Δεν το σκεφτομαι γενικα αλλα τωρα που ο καυγας ειναι φρεσκος οργιαζει η φαντασια μου.

Για σουηδια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

To αχρηστο-παρταλο κρατος! :evil::evil:

Δεν ειναι ομως;;;;Επισης δεν δικαιουμαι ασφαλιση ουτε μεσω οαεδ γτ δεν εχω πολλα ενσημα γενικα.Εχει ομως παραταθει για οσους επαιρναν ταμειο παλιοτερα.Για μενα που δεν επαιρνα ταμειο δεν εχει τιποτα:evil::evil:Στις δουλειες ολοι ζητανε μεχρι 25 χρονων ελεος πια:|

3231580x15ta1yz3w.gif

παρε ενα παγωτακι

]

Δε μου κάνει τπτ αυτό τώρα. ...

Μονο ενα fregio ίσως να αλλαζε λίγο ... αλλά γνκ δε θέλω τίποτα. ..

Ευτυχώς βρε μωρό που βρήκες μια ψιλοακρη...

Έκλεισες ξενοδοχείο για Αθήνα?

Εγώ τώρα ηρέμησα....

Εσύ τι έπαθες?

Μπράβο βρε μωρό μου. Πάλι καλά που ηρεμησες...

Δεν ξέρω. .. Έχω μια αδικαιολογητη νευρικότητα. ..

Κάτι σαν να θέλω χωρίς να ξέρω τι.

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...