Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Γιατι του αρεσει να μου κανει τη ζωη δυσκολη :evil: μονιμα.Ανακατευεται γενικα και τωρα που τα οικονομικα μου ειναι χαλια με εχει στο χερι ωρες ωρες.Χοντρυνε λιγο το θεμα θα ελεγα γιατι του ειπα οτι μπορει να φυγουμε εξω και αρχισε να λεει χαζα σε εχω ξεγραμμενη και τετοια:(:(

Σιγουρα εστεναχιωρεται αν φυγεις αλλα πρεπει να δει το καλο σου...

Μηπως δεν εγκρινει το αντρακι σου γι αυτο τα κανει αυτα? Οι πατεραδες εχουν και αδυναμια στις κορες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Σοκολατενια να σε ρωτησω κατι? Ελπιζω να μη φανει αδιακριτο...:oops:

Το αντρακι σου ειναι ναυτικος νομιζω? Κια κανεις ρε συ και 6 μηνες να τον δεις? Πως αντεχεις? τα ταξιδια ειναι τοσο μεγαλα????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Μηπως δεν εγκρινει το αντρακι σου γι αυτο τα κανει αυτα? Οι πατεραδες εχουν και αδυναμια στις κορες...

Εφάκι μου έντάξει διάβασα με την αναρρωτική .... άντε μπέμπα χαλάρωσε και εσύ...

Εκλεισες ξενοδοχείο????

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ε καλα ναι.Αλλα κανεναν δεν εγκρινει ετσι κι αλλιως.Μονο αμα τον εβρισκε εκεινος...

Κοιτα αν ηταν μονο αυτο θα το δικαιολογουσα καπως αλλα γενικα μου δυσκολευει τη ζωη μου χωρις λογο:roll::roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ε καλα ναι.Αλλα κανεναν δεν εγκρινει ετσι κι αλλιως.Μονο αμα τον εβρισκε εκεινος...

Κοιτα αν ηταν μονο αυτο θα το δικαιολογουσα καπως αλλα γενικα μου δυσκολευει τη ζωη μου χωρις λογο:roll::roll:

Αδυναμιες ειναι αυτες! :)

Εφάκι μου έντάξει διάβασα με την αναρρωτική .... άντε μπέμπα χαλάρωσε και εσύ...

Εκλεισες ξενοδοχείο????

Ακομα...στο μαγαζι ειμαστε κοριτσαρα μου ακομα...οταν παμε σπιτι θα το δουμε με ηρεμια....

Ετυτυχως μεχρι 15/09 βρηκα ακρη...μου μενουν αλλες 15 μερες του σεπτεμβρη να καλύψω...:roll:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Σου έχει αδυναμία....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Σοκολατενια να σε ρωτησω κατι? Ελπιζω να μη φανει αδιακριτο...:oops:

Το αντρακι σου ειναι ναυτικος νομιζω? Κια κανεις ρε συ και 6 μηνες να τον δεις? Πως αντεχεις? τα ταξιδια ειναι τοσο μεγαλα????

υπομονη κανω:(:(μπορει αμα πιασω δουλεια παλι(λεμε τωρα...) να κανει πιο κοντινα.Αλλα εδω στην Ελλαδα τα κοντινα δεν πληρωνονται καλα.Τωρα δεν ειναι σε ελληνικο καραβι.Αν αλλαξει σε ελληνικη εταιρεια ακομα χειροτερα θα ειναι οικονομικα.Και τι τον χαλαει τωρα τον πατερα μου αυτο;Κι αυτος ναυτικος ηταν...:roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Σου έχει αδυναμία....

και ειναι αναγκη να μου σπαει τα νευρα;:evil::evil:

Σηκωθηκε κι εφυγε.Εγω τα πηρα και του ειπα οτι ετσι οπως κανει θα μεινει μονος του στο τελος.Ρε κοριτσια εχω τα προβληματα μου δεν μπορω να εχω κι αλλα απο πανω:roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

υπομονη κανω:(:(μπορει αμα πιασω δουλεια παλι(λεμε τωρα...) να κανει πιο κοντινα.Αλλα εδω στην Ελλαδα τα κοντινα δεν πληρωνονται καλα.Τωρα δεν ειναι σε ελληνικο καραβι.Αν αλλαξει σε ελληνικη εταιρεια ακομα χειροτερα θα ειναι οικονομικα.Και τι τον χαλαει τωρα τον πατερα μου αυτο;Κι αυτος ναυτικος ηταν...:roll:

Α..παιρνει μακρινα δηλαδη για να βγειτε οικονομικα ε? :(

Δυσκολο παντως να ειστε τοσο καιρο χωρια...θα πρεπει να αγαπιεστε πολυ! Μονο ετσι νομιζω αντεχουν οι σχεσεις οι μακρινες!

μακαρι να ρθει το μωρακι σας φετος!!!! Στο ευχομαι. Κια να βρεις και μια δουλιτσα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

και ειναι αναγκη να μου σπαει τα νευρα;:evil::evil:

Σηκωθηκε κι εφυγε.Εγω τα πηρα και του ειπα οτι ετσι οπως κανει θα μεινει μονος του στο τελος.Ρε κοριτσια εχω τα προβληματα μου δεν μπορω να εχω κι αλλα απο πανω:roll:

Αχ σε αγαπαει και σου εχει αδυναμια...

Αααααα μίλησα με την Μόρφω...σε λίγο θα φύγει από το νοσοκομείο....νυστάζει....όμως είναι καλά....

ΩΡΑΙΑ!!!!! :P;);)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Αχ σε αγαπαει και σου εχει αδυναμια...

Νομιζει οτι του τα λεω για να τον πικαρω.Δεν καταλαβαινει οτι δεν σκεφτονται ολοι οπως εκεινος.Μπορει να σου πει ενα σωρο χαζα για να σου σπασει τα νευρα και να μην τα λεει σοβαρα.Ετσι νομιζει οτι κανω κι εγω καθε φορα που του λεω κατι που δεν του αρεσει.:evil::roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...