Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

KALHMERA !!!!!!!

EIMAI THEEEEIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!

GENISE I NIFI MOY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα Νταντάκι μου, να σας ζήσει το μωράκι σας. Να είναι γερό πάνω απο όλα.

Τι κάνεις ???

Καλημέρα Ζεττάκι, ειμαι κι εγώ εδώ

καλημέρα Νελάκι μουυυυυυυ, πως είσαι σήμερα ??

Τι λέει ο μικρός με την καινούρια ?

url]

Τι κάνεις ???

Kalhmera !!!!

Eimai polu eutixismenhhhhh !!!!!

Kai eida ena oneiro extes. Htan o aderfos mou kai i nifi mou edw stin Athina kai eprepe na girisoun epigon stin Servia na genisi i nifi mou. Kai skeutomoun ston upno mou pos tha mpei sto aeroplano ston 9 ?!!!

Yv7Sp2.png

Τι κάνεις ???

Μια χαρά. Ηταν μεγάλη εκπληξη γιατί γενικά με τους ξένους θέλει λίγο χρόνο για να προσαρμοστει. Με την κοπέλα αυτη τα πηγε αμεσως καλά. Παίζουν παρα πολλές ωρες και μάλλον ετσι τον κέρδισε. Εσύ πως είσαι;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Kalhmera !!!!

Eimai polu eutixismenhhhhh !!!!!

Kai eida ena oneiro extes. Htan o aderfos mou kai i nifi mou edw stin Athina kai eprepe na girisoun epigon stin Servia na genisi i nifi mou. Kai skeutomoun ston upno mou pos tha mpei sto aeroplano ston 9 ?!!!

Μπράβο βρε κοριτσάκι μου, πόση ευτυχία φέρνει ένα πλασματάκι ε ???

θα έρθει και η σειρά σου σε λίγο καιρό.

Μια χαρά. Ηταν μεγάλη εκπληξη γιατί γενικά με τους ξένους θέλει λίγο χρόνο για να προσαρμοστει. Με την κοπέλα αυτη τα πηγε αμεσως καλά. Παίζουν παρα πολλές ωρες και μάλλον ετσι τον κέρδισε. Εσύ πως είσαι;

Είδες ο μικρός μας ... Σωστός κύριος ...

Τουλάχιστον έχεις ένα λιγότερο άγχος...

καλά .. σπιτάκι σήμερα ... πρέπει να κάνω και καμιά δουλειά ... να μαγειρέψω κιόλας ... και βαριέμαι ...

url]

Μπράβο βρε κοριτσάκι μου, πόση ευτυχία φέρνει ένα πλασματάκι ε ???

θα έρθει και η σειρά σου σε λίγο καιρό.

Είδες ο μικρός μας ... Σωστός κύριος ...

Τουλάχιστον έχεις ένα λιγότερο άγχος...

καλά .. σπιτάκι σήμερα ... πρέπει να κάνω και καμιά δουλειά ... να μαγειρέψω κιόλας ... και βαριέμαι ...

μετά από τόσο σεργιάνι κάτσε και λίγο σπίτι...! Και εγώ πρέπει να μαγειρέψω και επισης βαριέμαι...λεω να φτιάξω μπιφτέκια με βραστά κολοκυθάκια, και λίγο πουρέ για το μικρό. Εσυ;

kOZcp3.png

μετά από τόσο σεργιάνι κάτσε και λίγο σπίτι...! Και εγώ πρέπει να μαγειρέψω και επισης βαριέμαι...λεω να φτιάξω μπιφτέκια με βραστά κολοκυθάκια, και λίγο πουρέ για το μικρό. Εσυ;

Μωρέ δε σεργιάνισα και τόσο πολύ .. λίγο ήτανε ... θέλω κι άλλο ...

εγώ θα κάνω κοτόπουλο κοκκινιστό με ρυζάκι ... και άμα μου φύγει η βαρεμάρα λέω να κάνω και μια κοτόπιτα ... έτσι λέω ... τώρα αν θα τα κάνω είναι άλλο θέμα ...

url]

Μωρέ δε σεργιάνισα και τόσο πολύ .. λίγο ήτανε ... θέλω κι άλλο ...

εγώ θα κάνω κοτόπουλο κοκκινιστό με ρυζάκι ... και άμα μου φύγει η βαρεμάρα λέω να κάνω και μια κοτόπιτα ... έτσι λέω ... τώρα αν θα τα κάνω είναι άλλο θέμα ...

φύλλο ανοιγεις εσυ;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

ε ναι ...

τι έτοιμο ???

εγώ ανοίγω βασικά γτ η κολόνα έχει πρόβλημα με το στομάχι και τα ετοιματζίδικα φύλλα τον πειράζουν ...

μα τι προκομένο κορίτσι...! κι εγώ όταν κάνω πιτες-κάτι σπάνιο- ανοιγω φυλλο αλλά μέχρι τώρα μου βγαίνει αρκετά στεγνό. Στον άντρα αρέσει πολύ που ειναι ετσι στεγνό, εγώ όμως θα το ηθελα λίγο πιο λιπαρό. Ισως δεν βαζω αρκετό βούτυρο...

kOZcp3.png

μα τι προκομένο κορίτσι...! κι εγώ όταν κάνω πιτες-κάτι σπάνιο- ανοιγω φυλλο αλλά μέχρι τώρα μου βγαίνει αρκετά στεγνό. Στον άντρα αρέσει πολύ που ειναι ετσι στεγνό, εγώ όμως θα το ηθελα λίγο πιο λιπαρό. Ισως δεν βαζω αρκετό βούτυρο...

πολύ πιθανό γι αυτό να σου είναι στεγνό ... και εμείς πάντως έτσι το τρώμε ...

σε αφήνω προς το παρόν μπουμπού μου ... πάω να μαγειρέψω γτ μας βλέπω νηστικούς. ...

Φιλάκια, θα τα πούμε μετά ...

url]

σε αφήνω προς το παρόν μπουμπού μου ... πάω να μαγειρέψω γτ μας βλέπω νηστικούς. ...

αντε ας παω κι εγώ να πλάσω τον κιμά!!

kOZcp3.png

Τώρα με μπερδέψατε.....στη ζύμη για το φύλλο βάζετε βούτυρο???

Εγώ πάντως δεν βάζω...την λιπαρη ουσία τη βάζω μετά πάνω απο το φύλλο και μετά τη γέμιση.....

Για πέστε μου ρε κορίτσια εσείς πως την κάνετε τη ζύμη.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...