Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Στην ίδια φάση είμαστε μπουμπού εκτός το πανεπιστημιο βέβαια, τι να κάνουμε όλα πρέπει να τα προλαβαίνουμε, αλλά το παρεάκι...παρεάκι, μην ξεχνιόμαστε και εμένα σήμερα με επισκευτηκε τελικά η Αλέκα γι' αυτό έχασα και την ωορηξία, τελικά τα είχα σταματήσει νωρίς τα τεστάκια...έχω και ένα πονοκέφαλο...τελείωσα και αργά από την δουλειά...σε λίγο πάω για νάνι...

Ναι όντως τα σταμάτησες νωρίς αγάπη.

Εμείς την ημερα της ωορηξιας και τις γονιμες γενικα τις χασαμε αυτο το μηνα, ειχαμε το γνωστό θέμα οπότε δεν είχαμε καθόλου γούτσου γούτσου!

Δεν πειράζει!

Next time! :-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα,οπως βλεπετε δεν εχω υπνο,δεν με αφησε ο πονος να κοιμηθω.Ολη την εβδομαδα περιμενα την κυριακη να κοιμηθω και ξυπνησα απο τα αγρια χαραματα.Καλη κυριακη να εχουμε.

Καλημέρα κορίτσια μου.Ησυχία βλέπω σήμερα.Τι παλιόκαιρος είναι αυτός.Όλη την εβδομάδα είχε τέλειο καιρό και σήμερα που είναι Κυριακή είναι χάλια.

evmorfia μου περαστικά κοπέλα μου.Ο πόνος από το δόντι είναι πραγματικά ανυπόφορος.

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου για τις συμβουλές που μου δώσατε για χθες.Πήρα την τούρτα και έκανα αγώνα δρόμου να μην τη δει,αλλά τελικά τα κατάφερα!!!!Περάσαμε ωραία και επιτέλους κάναμε γούτσου γούτσου γιατί μια η γαστρεντερίτιδα μια η περίοδος κοντέψαμε να το ξεχάσουμε.

Ώστε πρόεδρε και ίδια χρώματα έχουμε τους τοίχους του σπιτιού μας και τον ίδιο μήνα επέτειο!!!Εγώ παντρεύτηκα 3 Ιουλίου εσύ?Καλό διάβασμα!!!!

Καλό διάβασμα και σε σένα kale.

Φεύγω τώρα να πάω στην πεθερά μου.Θα τα πούμε αργότερα.Φιλιά σε όλες κούκλες μου!!!!!

Eυμορφία μου περαστικά κουκλίτσα μου...δυστυχώς ξέρω από πρωτο χέρι το δράμα που περνάς.

Μιμιτρα τι χρωμα έχουν οι τοιχοι σου?Θέλω και γω να δω φωτογραφία.

Roubies να τον χαίρεσαι τον άντρούλη σου, εγώ έχω επέτειο στις 4 Ιουλίου(την ημέρα ανεξαρτησίας της Αμερικής).Τι γλώσσα διδάσκεις?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Eυμορφία μου περαστικά κουκλίτσα μου...δυστυχώς ξέρω από πρωτο χέρι το δράμα που περνάς.

Μιμιτρα τι χρωμα έχουν οι τοιχοι σου?Θέλω και γω να δω φωτογραφία.

Roubies να τον χαίρεσαι τον άντρούλη σου, εγώ έχω επέτειο στις 4 Ιουλίου(την ημέρα ανεξαρτησίας της Αμερικής).Τι γλώσσα διδάσκεις?

Ο ιούλιος βλέπω δίνει και παίρνει στους γάμους.

Εμείς παντρευτήκαμε 07-07-2007. Για να μη το ξεχνάμε ποτε...

cOiVp2.png

Κοριτσαρες μου συγνωμη που χανω επεισοδια!

Κανω οτι δουλειες ειχανε μεινει σε εκκρεμοτητα οσο καιρο ημουν σε ακινησια και σε κατασταση εγκυμοσυνης.

ΑΝΙΤΑΚΙ μου και εγω μπορω Κυριακη και Παρασκευη! Ανυπομονω! Ενημερωστεμε ναι????

kale μου σημερα ειδα το ωραιο σου μηνυμα για τον αντρουλη σου και την σκεψη στο γαμο σου!! Εχεις απολυτο δικιο ετσι νιωθω και εγω!

labrinibo μου εισαι καλυτερα??? η μικρη?

anastasia μου δε σας ξεχναω χιλια συγνωμη! Θα επανελθω ολη δικη σας σε λιγες μερες! Ολα τα ειχα ηρθε και ο πεθερος μου απο το χωριο να κανει εξετασεις και τον φιλοξενω!

dada Μου!!!!!!!!!!!! Μου ελειψες!!!!!!

Στις υπολοιπες ζουζουνες μου στελνω υπεροχα φιλακια και σφιχτες αγκαλιες!!!!

ΥΓ εμεις παντρευτηκαμε 12 Σεπτεμβριου 2010

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ζετάκι μην αλλάξεις ποτέ και για κανέναν...είσαι θεά...τρελάρα...όργιο...

Σε λατρεύω...:D:D:D:D

αγάπη μου και εγώ σε λατρεύω (όλες σας, και σένα Ανιτάκι μου και παρεπιπτόντως που είσαι σήμερα εεε?)

χαχαχα, σιγά μην αλλάξω, και σιγά μην μπορεί και κανένας να με αλλάξει, δεν με αντέχουν σου λέω ..... φεύγουν ..... ;)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Αναστασια,πρηστηκε απο εχθες το βραδυ αρχισα αντιβιωση και μεζουλιτ,αστα χαλια.

αχ ρε κουμπαρούλα, τι σου έκανε αυτός ο κακούργος ο γιατρός..... περαστικά σου. Να σου πω ..... δεν ξέρω και πως να στο πω..... άμα βρέχει αύριο πειράζει να μην έρθω....? γιατί θα πρέπει να έρθω με λεωφορείο και ψιλοδράμα με βροχή... ε? πειράζει ....? αν δεν βρέχει θα έρθω σίγουρα και ας μην μιλάς εσύ, θα τα λέω όλα εγώ ...

Καλημέρα κορίτσια μου.Ησυχία βλέπω σήμερα.Τι παλιόκαιρος είναι αυτός.Όλη την εβδομάδα είχε τέλειο καιρό και σήμερα που είναι Κυριακή είναι χάλια.

evmorfia μου περαστικά κοπέλα μου.Ο πόνος από το δόντι είναι πραγματικά ανυπόφορος.

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου για τις συμβουλές που μου δώσατε για χθες.Πήρα την τούρτα και έκανα αγώνα δρόμου να μην τη δει,αλλά τελικά τα κατάφερα!!!!Περάσαμε ωραία και επιτέλους κάναμε γούτσου γούτσου γιατί μια η γαστρεντερίτιδα μια η περίοδος κοντέψαμε να το ξεχάσουμε.

Ώστε πρόεδρε και ίδια χρώματα έχουμε τους τοίχους του σπιτιού μας και τον ίδιο μήνα επέτειο!!!Εγώ παντρεύτηκα 3 Ιουλίου εσύ?Καλό διάβασμα!!!!

Καλό διάβασμα και σε σένα kale.

Φεύγω τώρα να πάω στην πεθερά μου.Θα τα πούμε αργότερα.Φιλιά σε όλες κούκλες μου!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΜΩΡΑ.....

Μόνο αυτό έχεις να μας πεις, φανέλα έβαλες ή οχι, μάλλον όχι ε?

Πολλά φιλάκια σε όλες ;)

url]

kaleeeeeeeeeee????????

Που εισαιιιιιιι??

Διάβαζα!!!! Εσύ πάλι… όλο τάχα μου ξεκινάς κι όλο εδώ είσαι βλέπω! Χιχιχιχι!

Pepsi είσαι σε αναζήτηση νέου γιατρού???

πάω λεμεσό για σ-κ, πολύ ωραίος καιρός ελπίζω όλες να περάσουμε όμορφα!

χχχχχχχχχχχ

εμ αφού έχετε τόσο ωραία ημέρα να μην πάς μια βόλτα την κοιλουμπίτσα? Αχ…. Και μετά θα λες που μοιάσαν τα παλιόπαιδα κι όλο να γυρνάνε θέλουν! :rolleyes: κι επειδή σε μπέρδεψα να σου πω ότι σε περίοδο εξεταστικής μου από Παρασκευή απογευμα ξεκινάω το 6 ώρες διάβασμα- 3 ώρες ύπνο-6 διάβασμα κλπ…. Μέχρι τη Δευτέρα το πρωί που πάω δουλειά…. Και κάθε χρόνο υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι never again το ίδιο βιολί αλλά την τεμπελιά ουδείς εμίσησε πόσο μάλλον εγώ που δως μου βόλτα κι εκδρομή και πάρε μου την ψυχή….. :rolleyes:

kale μου πολύ διάβασμα ρε κοπέλα μου.Σε θαυμάζω!!!!!Μπράβο!!!!

να χαίρεσαι τον καλό σου! να είστε πάντα καλά, αγαπημένοι και πολύ πολύ ευτυχισμένοι!!!! όσο για μένα, καθόλου θαυμασμός δεν μου πρέπει αφού όλη τη χρονιά...χρούτσου χρούτσου.... και τελευταία στιγμή με πιάνει κ@λ@πιλάλα!!!! :rolleyes:
Κοριτσαρες μου συγνωμη που χανω επεισοδια!

Κανω οτι δουλειες ειχανε μεινει σε εκκρεμοτητα οσο καιρο ημουν σε ακινησια και σε κατασταση εγκυμοσυνης.

kale μου σημερα ειδα το ωραιο σου μηνυμα για τον αντρουλη σου και την σκεψη στο γαμο σου!! Εχεις απολυτο δικιο ετσι νιωθω και εγω!

......

ΥΓ εμεις παντρευτηκαμε 12 Σεπτεμβριου 2010

χριστινάκι καλά ξεμπερδέματα με τις δουλειές σου κι εύχομαι ο πεθερός να βγει τζάμι στις εξετάσεις! χαίρομαι που κάπως έτσι το βλέπεις κι εσύ γιατί καμιά φορά σκέφτομαι μήπως είναι ενάντια στη φύση της γυναίκας αυτό το σκεπτικό.... ανωμαλίες παιδί μου!!! :tongue: κι εγώ σεπτέμβρη παντρεύτηκα,είναι ο αγαπημένος μου μήνας...

Ο ιούλιος βλέπω δίνει και παίρνει στους γάμους.

Εμείς παντρευτήκαμε 07-07-2007. Για να μη το ξεχνάμε ποτε...

ρικάκι μου κι εγώ δεν την ξεχνώ ποτέ την ημερομηνία αυτή.... σε τρεις γάμους είχαμε πάει με τον καλό μου.... χαλάλι! καλά τα περάσαμε :D:D:D

ευμορφία μου περαστικα! Κι εγώ όταν είχα βγάλει φρονιμίτη είχα πάθει αυτό το ρημαδο-ξηρό φατνίο και υπέφερα ένα μήνα! Ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα με την αντιβίωση…..

αγαπούλες σας καληνυχτώ και εγώ

sweet dreams .... και μην ξεχνάτε τα όνειρα κάποια στιγμή γίνονται πραγματικότητα οπότε ονειρευτείτε .....

φιλάκια

μου άρεσε αυτό το βαστάω πάραυτα!!!!! να πας ζεττάκι στην κουμπάρα! Άντε ανοίγει ο καιρός να ανοίξει και ο χορός των συναντήσεων! :D
μιμιτρουλα μου δεν ξερεις τι ειναι υδροσαλπιγγες? θα σου βαλω ενα 3 ΓΙΑΤΙ δεν διαβαζεις το site μας αχ θα αρχισω να φωνάζω! εγω η καημενη τα εχω ολα συγκεντρωσει εκει κι εσεις δεν διαβάζετε! αχ θα σας βαλω εξετάσεις τριμήνου να δω τι θα γραψετε. χι χιχι!
χααχχαχχααα όχι άλλες εξετάσεις ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :tongue::tongue:

Αναστασία πολύ ήσυχη σε «ακούω» κι ανησυχώ…. Κάτι θα ετοιμάζεις εσύ…. Χεχε! Μα καλά τέτοια σύμπνοια με τον έρωτα και στην αλέκα πια? Α πα πα πα πα!!!!! Πως τις συγχρονίσατε τις φερομόνες εξ αποστάσεως οέο?????? Τσκ! Τσκ!:shock::shock:

Φιλάκια σε όλες τις σουσουράδες!!! μμμμμμμάκιαα

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...