Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γεια σου Ρικα!!Μωρε ενταξει απλως τα υπολογιζα για τις εξετασεις που θα κανω αλλιως δεν με χαλασε η επισκεψη.

Παντως μετα την αποβολη μου ειχαν πει οτι μενεις πιο ευκολα εγκυος και οντως τα καταφερα.Τη δευτερη φορα ομως οχι.Τωρα ποιος ξερει τι ψαρια θα πιασουμε...

Μια χαρά θα πάνε όλα...Τρίτη και τυχερή θα είναι...

cOiVp2.png

γειά σου ρικάκι...τι κάνεις;

Μπήκα να σε ανεβάσω λιγάκι γιατί παραείσαι πεσμένη!!!!Την υπόσχεση όμως δεν την έδωσες....:twisted::twisted::twisted: Για πέστο τώρα που είναι εδώ και το Ναντιάκι μας...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Μπήκα να σε ανεβάσω λιγάκι γιατί παραείσαι πεσμένη!!!!Την υπόσχεση όμως δεν την έδωσες....:twisted::twisted::twisted: Για πέστο τώρα που είναι εδώ και το Ναντιάκι μας...

όπως έγραψα....δεν θα δουλεύω πολύ...οπότε θα προσέχω...

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε???

Πολύ πάρλα ρε κορίτσια μια ώρα διαβάζω!!!Άντε χαλάλι!!!

Μορφάκι μου,αγαπούλα μου,κοριτσάρα μου καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!Όλα θα πάνε καλά,είμαι σίγουρη και αυτό θα είναι και το τελευταίο!!!!!!Σταμάτα τώρα τις δουλειές!!!!!Να ξεκουράζεσαι από εδώ και στο εξής!!!

Που είσαι εσύ νυχτεριδούλα μου??? Μπήκες για τα καλά στο χορό του Σεπτεμβρίου???? Μου έχεις λείψει και έχω να ακούσω και καιρό τη φωνούλα σου...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

όπως έγραψα....δεν θα δουλεύω πολύ...οπότε θα προσέχω...

Μπράβο κοριτσάκι μου!!!!Τέτοια θέλω να ακούω!!!Έλα γιατί έχουμε και ένα μωρό να κάνουμε!!!!

Κοριτσάκια μπήκα να ευχηθώ στο Μορφάκι και χαίρομαι που σας πέτυχα και εσάς,αλλά τώρα θα πάω για ύπνο.Δεν αντέχω να ξενυχτάω πολύ αυτήν την περίοδο.Έχω πρωινό ξύπνημα και γυρνάω αργά,οπότε φιλάκια πολλά!!!!Τα λέμε αύριο!!!!

Μορφάκι μου όταν μπορέσεις γράψε μας!!!!Σε αγαπώ πολύ και σε σκέφτομαι!!

Που είσαι εσύ νυχτεριδούλα μου??? Μπήκες για τα καλά στο χορό του Σεπτεμβρίου???? Μου έχεις λείψει και έχω να ακούσω και καιρό τη φωνούλα σου...

Άστα ρε Ρικάκι δεν προλαβαίνω!!!Φεύγω από το πρωί και γυρνάω βράδυ.Ούτε να ξενυχτίσω μπορώ όπως παλαιότερα.Όταν σταματήσουν τα πρωινά θα είμαι πιο χαλαρή!!!

Σας φιλώ γλυκά!!!

Άστα ρε Ρικάκι δεν προλαβαίνω!!!Φεύγω από το πρωί και γυρνάω βράδυ.Ούτε να ξενυχτίσω μπορώ όπως παλαιότερα.Όταν σταματήσουν τα πρωινά θα είμαι πιο χαλαρή!!!

Σας φιλώ γλυκά!!!

Καληνύχτα Ναντιάκι μου καλή ξεκούραση....Θα χειμωνιάσει και θα μπούμε όλοι στους ρυθμούς μας σιγα σιγά...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...