Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

τι λες ρε συ...δεν τρώγω τέτοια γιαούρτια....παίρνω γιαούρτι και βάζω εγώ τα φρούτα...σιγά μην παίρνω τα έτοιμα....το κεφάλι ακόμα με πονάει....λες να είναι απο την τηλεόραση;

απο το πολυ γιαουρτι ειναι χαχαχαα

Πως το κανεις στο μπλεντερ;Φτιαχνω με γαλα εγω συνηθως με φραουλιτσες :)

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ο γιατρος ενταξει μου φανηκε ο υπερηχος ομως δεν μου φανηκε και τοσο σουπερ.Εχω μαθει απο τον δικο μου που ειναι λουξ χαχαχα

Παλιοτερα πηγαινα σε μια γυναικολογο που σου ειχε ρομπιτσα μπανιο για να πλυθεις και γενικα πολυ χλιδη.Οταν αλλαξα γυναικολογο μου κακοφανηκε.Μα καλα δεν εχει ρομπιτσα; ελεγα απο μεσα μου χαχα καλομαθημενη

εμένα μου έκανε κολπικό υπέρηχο....και δυσκολευόταν ....και μου λέει εσύ σεξ δεν κάνεις;και του λέω γιατί πρέπει να είμαστε ξεχυλομένες; ....

απο το πολυ γιαουρτι ειναι χαχαχαα

Πως το κανεις στο μπλεντερ;Φτιαχνω με γαλα εγω συνηθως με φραουλιτσες :)

κόβεις μικρά κομματάκια τα φρούτα....βάζεις γιαούρτι....και έτοιμο...πιο μπλέντερ

εμένα μου έκανε κολπικό υπέρηχο....και δυσκολευόταν ....και μου λέει εσύ σεξ δεν κάνεις;και του λέω γιατί πρέπει να είμαστε ξεχυλομένες; ....

χαχαχα ελεος ρε!Καλα που δεν σου ειπε οτι ο δικος σου εχει μικρο μπιιιπ και γι αυτο δεν μπαινει τωρα το μαρκουτσι αχαχαχα Για βλακας μου κανει αυτος που ειχες παει...

3231580x15ta1yz3w.gif

κόβεις μικρά κομματάκια τα φρούτα....βάζεις γιαούρτι....και έτοιμο...πιο μπλέντερ

ααα νομιζα οτι το λιωνεις το φρουτακι και το ανακατευεις με το γιαουρτι μετα.Κομματακια δεν με πολυσυγκινει.Μ αρεσει σκετο πιο πολυ.Λεω να κανω ομως στο μπλεντερ καμια μερα τωρα που μου το θυμισες.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

χαχαχα ελεος ρε!Καλα που δεν σου ειπε οτι ο δικος σου εχει μικρο μπιιιπ και γι αυτο δεν μπαινει τωρα το μαρκουτσι αχαχαχα Για βλακας μου κανει αυτος που ειχες παει...

ευτυχώς δεν είπε κάτι τέτοιο γιατί θα τα άκουγε για τα καλά....σου είπα ήταν βλάκας...αααα...'εδωσα 50? ...χωρίς υπέρηχο...για να μου πει οτι έχω στενό μπιιιιπ.....:D:D:D

ευτυχώς δεν είπε κάτι τέτοιο γιατί θα τα άκουγε για τα καλά....σου είπα ήταν βλάκας...αααα...'εδωσα 50? ...χωρίς υπέρηχο...για να μου πει οτι έχω στενό μπιιιιπ.....:D:D:D

χαχαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Γεια σας νυχτεριδούλες...

ΜΟΡΦΑΚΙ μου να μη φοβάσαι και αύριο θα πάνε ΟΛΑ ΚΑΛΑ...Θέλω μόνο να μου υποσχεθείς ότι μετά θα προσέχεις για να είναι και το τελευταίο και την επόμενη φορά που θα είσαι με γιατρούς να είναι στο μαιευτήριο για το μωράκι σου...

Σοκολατένια μου τι κάνεις???? Μη τα σκέφτεσαι πια τα 40, έμαθες και κάτι καινούργιο όμως για τις ωοθήκες, αν και δε νομίζω ότι έπαιξαν και κανένα ιδιαίτερο λόγο αφού έχεις συλλάβει 2 φορές...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

ΜΟΡΦΑΚΙ μου να μη φοβάσαι και αύριο θα πάνε ΟΛΑ ΚΑΛΑ...Θέλω μόνο να μου υποσχεθείς ότι μετά θα προσέχεις για να είναι και το τελευταίο και την επόμενη φορά που θα είσαι με γιατρούς να είναι στο μαιευτήριο για το μωράκι σου...

Σοκολατένια μου τι κάνεις???? Μη τα σκέφτεσαι πια τα 40, έμαθες και κάτι καινούργιο όμως για τις ωοθήκες, αν και δε νομίζω ότι έπαιξαν και κανένα ιδιαίτερο λόγο αφού έχεις συλλάβει 2 φορές...

Γεια σου Ρικα!!Μωρε ενταξει απλως τα υπολογιζα για τις εξετασεις που θα κανω αλλιως δεν με χαλασε η επισκεψη.

Παντως μετα την αποβολη μου ειχαν πει οτι μενεις πιο ευκολα εγκυος και οντως τα καταφερα.Τη δευτερη φορα ομως οχι.Τωρα ποιος ξερει τι ψαρια θα πιασουμε...

3231580x15ta1yz3w.gif

γειά σου ρικάκι...τι κάνεις;

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε???

Πολύ πάρλα ρε κορίτσια μια ώρα διαβάζω!!!Άντε χαλάλι!!!

Μορφάκι μου,αγαπούλα μου,κοριτσάρα μου καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!Όλα θα πάνε καλά,είμαι σίγουρη και αυτό θα είναι και το τελευταίο!!!!!!Σταμάτα τώρα τις δουλειές!!!!!Να ξεκουράζεσαι από εδώ και στο εξής!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε???

Πολύ πάρλα ρε κορίτσια μια ώρα διαβάζω!!!Άντε χαλάλι!!!

Μορφάκι μου,αγαπούλα μου,κοριτσάρα μου καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!Όλα θα πάνε καλά,είμαι σίγουρη και αυτό θα είναι και το τελευταίο!!!!!!Σταμάτα τώρα τις δουλειές!!!!!Να ξεκουράζεσαι από εδώ και στο εξής!!!

γειά σου νάντι...λίγες ακόμα μου μείνανε ....και τελειώνω...:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...