Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Τι να πω;Δεν εχω νεα.Μονο οτι πηγα στο γιατρο μιας φιλης μου που εγραψα πιο πριν.Εσυ;Αυριο ειναι να πας;;

ναι μαρή τι λέμε τόση ώρα....σου πήρε τα μυαλά μαζί του φεύγοντας;

ετσι την πάτησα και εγω μια φορά...πήγα σε έναν γιατρό μιας φίλης....και είπε οτι δεν θα με πάρει λεφτά....φεύγοντας εγω απο ευγένεια λέω...γιατρέ τι σας οφείλω;....και μου λέει 50?:roll:...καράφλιασα.............

Διαφημίσεις

ετσι την πάτησα και εγω μια φορά...πήγα σε έναν γιατρό μιας φίλης....και είπε οτι δεν θα με πάρει λεφτά....φεύγοντας εγω απο ευγένεια λέω...γιατρέ τι σας οφείλω;....και μου λέει 50?:roll:...καράφλιασα.............

χαχαχα εγω το ψιλιαστηκα γιατι μου ειπε δεν θα μου παρει λεφτα αν δεν μου εκανε υπερηχο.Αλλα τι να του ελεγα;Οχι δεν κανω;Καλα που ειχα λεφτα μαζι μου.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

χαχαχα εγω το ψιλιαστηκα γιατι μου ειπε δεν θα μου παρει λεφτα αν δεν μου εκανε υπερηχο.Αλλα τι να του ελεγα;Οχι δεν κανω;Καλα που ειχα λεφτα μαζι μου.

και εγώ τότε άφραγκη ήμουν....αλλά ευτυχώς είχα μαζί μου....και ήταν και βλάκας ο γιατρός...

:D:D:D:D:D:D...αη μαρή....τρώγω γιαούρτι με ροδάκινο.....πείνασα....αύριο δεν θα φάγω τίποτα όλη μέρα...

Εγω εφαγα 4 μπισκοτακια νωριτερα και τωρα ενα σαντουιτσακι.Πινω και κοκα κολα λαιτ :D

Ρε συ αυτα τα γιαουρτια εχουν ζαχαρη μεσα;Δεν εχω προσεξει και μ αρεσουν.

3231580x15ta1yz3w.gif

Εγω εφαγα 4 μπισκοτακια νωριτερα και τωρα ενα σαντουιτσακι.Πινω και κοκα κολα λαιτ :D

Ρε συ αυτα τα γιαουρτια εχουν ζαχαρη μεσα;Δεν εχω προσεξει και μ αρεσουν.

τι λες ρε συ...δεν τρώγω τέτοια γιαούρτια....παίρνω γιαούρτι και βάζω εγώ τα φρούτα...σιγά μην παίρνω τα έτοιμα....το κεφάλι ακόμα με πονάει....λες να είναι απο την τηλεόραση;

και εγώ τότε άφραγκη ήμουν....αλλά ευτυχώς είχα μαζί μου....και ήταν και βλάκας ο γιατρός...

Ο γιατρος ενταξει μου φανηκε ο υπερηχος ομως δεν μου φανηκε και τοσο σουπερ.Εχω μαθει απο τον δικο μου που ειναι λουξ χαχαχα

Παλιοτερα πηγαινα σε μια γυναικολογο που σου ειχε ρομπιτσα μπανιο για να πλυθεις και γενικα πολυ χλιδη.Οταν αλλαξα γυναικολογο μου κακοφανηκε.Μα καλα δεν εχει ρομπιτσα; ελεγα απο μεσα μου χαχα καλομαθημενη

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...