Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

και εμένα...σήμερα πήρα μεζουλιτ...λέτε να πειράζει;για την νάρκωση λέω,...

ναι μπορει να σε πειραξει στον πονο χιχιχιχι αντε μωρε!Εγω πλακα πλακα κατεβασα ενα κουτι παναντολ εξτρα σε λιγες μερες:?

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

πρέπει βρε Μορφάκι να ξεκουραστείς ... ο οργανισμός πρέπει να είναι χαλαρός .. αλλά το ξέρεις και εσύ αυτό ... μπορεί οι δουλειές να είναι αγχολυτικό ... αλλά στην ώρα τους βρε μπέμπα...

Οκ, πάντως αν αλλάξει κάτι, να μου πεις.

σήμερα πήγα και έβγαλα χρήματα...απο αυτά που είχα για την εξωσωματική...και με πείραξε...τα είχα για άλλο σκοπό..

σήμερα πήγα και έβγαλα χρήματα...απο αυτά που είχα για την εξωσωματική...και με πείραξε...τα είχα για άλλο σκοπό..

το καταλαβαίνω, τι να κάνεις όμως βρε μωρό που έτυχε και αυτό...

Θα τα μαζέψεις πάλι, πρώτα όμως να είσαι εσύ καλά και φυσικά απο αύριο και μετά να προσέχεις...

Αχ βρε Μορφάκι.. δεν τον προσέχεις τον εαυτό σου ...

url]

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου σας καληνυχτώ και εγώ.

ΜΟΡΦΑΚΙ μου και πάλι καλή επιτυχία.

Κοίτα να ξεκουραστείς λίγο. Όλα καλά θα πάνε μωρό μου αύριο και όλες θα σε σκεφτόμαστε και θα περιμένουμε τα νέα σου.

url]

κοριτσάκια μου σας καληνυχτώ και εγώ.

ΜΟΡΦΑΚΙ μου και πάλι καλή επιτυχία.

Κοίτα να ξεκουραστείς λίγο. Όλα καλά θα πάνε μωρό μου αύριο και όλες θα σε σκεφτόμαστε και θα περιμένουμε τα νέα σου.

Καληνυχτα Ζεττα!!!!!!!!!!

Μορφουλα θα μεινεις εσυ;Αν ειναι να κλεισω κι εγω.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

δεν το πιστεύω πολλή γκαντεμιά σήμερα...έπλενα τα πιάτα....και άνοιξα το ντουλάπι κάτω απο τον νεροχύτη.....και είχε νερά και σαπουνάδες.....έλεος σήμερα...τι άλλο θα συμβεί...

δεν το πιστεύω πολλή γκαντεμιά σήμερα...έπλενα τα πιάτα....και άνοιξα το ντουλάπι κάτω απο τον νεροχύτη.....και είχε νερά και σαπουνάδες.....έλεος σήμερα...τι άλλο θα συμβεί...

οσο κανεις δουλειες ολο τετοια θα γινονται.Σταματα!!!

Τι εννοεις;Τρεχει κατω μεσα στο ντουλαπι;Πωπωω μου τι δινει αυτο οταν γινεται:evil:

3231580x15ta1yz3w.gif

οσο κανεις δουλειες ολο τετοια θα γινονται.Σταματα!!!

Τι εννοεις;Τρεχει κατω μεσα στο ντουλαπι;Πωπωω μου τι δινει αυτο οταν γινεται:evil:

ναι ρε συ ....τρέξανε όλα τα νερά στο ντουλάπι...γαμώτο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...