Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Αμα μπλεκεις με βαρεμενους αυτα παθαινεις.Και επειδη συσχετιζα 3 μεηλ μεταξυ τους εβλεπαν και τα 3.Τελεια ε;Καλα εγω ειμει περιπτωση.Και με το τηλεφωνο ειχα προβληματα με κατι βαρεμενους (διαφορετικη περιπτωση αυτο)3 νουμερα αλλαξα για να γλυτωσω.Αλλα τα καταφερα:D

μα καλά .. όλοι σε σένα ???

βρε μπας και είσαι πολύ "υψηλό" πρόσωπο και σε παρακολουθούν ???

url]

Διαφημίσεις

ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας....την είχαμε επάνω σε ένα έπιπλο...το κούνησα για να σκουπίσω...και έπεσε επάνω μου...ευτυχώς δεν με χτύπησε πολύ....

Και ποιο ειναι το ηθικο διδαγμα σε ολο αυτο;Δεν σκουπιζουμε πισω απο το επιπλο της tv.Oπως εγω δλδ:tongue::tongue:

Καλα εισαι τωρα;;;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας....την είχαμε επάνω σε ένα έπιπλο...το κούνησα για να σκουπίσω...και έπεσε επάνω μου...ευτυχώς δεν με χτύπησε πολύ....

αμάν βρε Μορφάκι ... ευτυχώς που δεν χτύπησες πολύ...

βρε τρελοκομείο ... τι τις θες τις δουλειές τέτοια ώρα ??? εσύ τώρα πρέπει να ξεκουράζεσαι για να είσαι ήρεμη αύριο ...

Χρειάζεσαι μηπως κάτι για αύριο ??? Αν θέλεις κάτι, οτιδήποτε, πες μου.

url]

μα καλά .. όλοι σε σένα ???

βρε μπας και είσαι πολύ "υψηλό" πρόσωπο και σε παρακολουθούν ???

Κοιτα επειδη εκανα δουλεια που επρεπε να κανω πολλα κονε να το πω ετσι και η κουτση μαρια ειχε το τηλ μου.Κυριως αντρες.Οποτε καταλαβαινεις...με επαιρναν στις 3 και στις 4 το βραδυ να μου πουνε βλακειες.

χαχαχα ακου υψηλο προσωπο.καλο!!:D:D

3231580x15ta1yz3w.gif

Και ποιο ειναι το ηθικο διδαγμα σε ολο αυτο;Δεν σκουπιζουμε πισω απο το επιπλο της tv.Oπως εγω δλδ:tongue::tongue:

Καλα εισαι τωρα;;;

:D:D:Dκαλά είμαι....με πονούσε το κεφάλι πριν....και με πονάει ακόμα πιο πολύ τώρα...

Διαφημίσεις

Κορίτσια παίρνω το μωρό μου και παω για νάνι...

Αυριο αν μπορέσω θα μπώ από τη δουλειά..αλλιώς αυριο αργάτο απόγευμα θα τα πούμε...

Φιλάκια και καληνύχτα.

καληνύχτα Σασάκι

url]

αμάν βρε Μορφάκι ... ευτυχώς που δεν χτύπησες πολύ...

βρε τρελοκομείο ... τι τις θες τις δουλειές τέτοια ώρα ??? εσύ τώρα πρέπει να ξεκουράζεσαι για να είσαι ήρεμη αύριο ...

Χρειάζεσαι μηπως κάτι για αύριο ??? Αν θέλεις κάτι, οτιδήποτε, πες μου.

δεν με βλέπω να κοιμάμαι...οπότε κάνω δουλειές....οχι αγάπη μου δεν θέλω κάτι....θα σου πω...πότε να έρθεις να πιούμε καφέ....εντάξει;

Κοιτα επειδη εκανα δουλεια που επρεπε να κανω πολλα κονε να το πω ετσι και η κουτση μαρια ειχε το τηλ μου.Κυριως αντρες.Οποτε καταλαβαινεις...με επαιρναν στις 3 και στις 4 το βραδυ να μου πουνε βλακειες.

χαχαχα ακου υψηλο προσωπο.καλο!!:D:D

χμμμμ εσύ έχεις ενδιαφέρον ....

κονέ ... άντρες .... :confused::confused::confused:

κουτσή μαρία .... :confused::confused::confused:

πες βρε κάτι να περνάει η ώρα μας ...

θα βάλω τα πασατέμπο ... θα λες ιστορίες ???

url]

Διαφημίσεις

δεν με βλέπω να κοιμάμαι...οπότε κάνω δουλειές....οχι αγάπη μου δεν θέλω κάτι....θα σου πω...πότε να έρθεις να πιούμε καφέ....εντάξει;

να μην κανεις δουλειες αφου δεν κοιμασαι.Να μεινεις εδω να μου κανεις παρεα:D:D:D:D

3231580x15ta1yz3w.gif

πρέπει βρε Μορφάκι να ξεκουραστείς ... ο οργανισμός πρέπει να είναι χαλαρός .. αλλά το ξέρεις και εσύ αυτό ... μπορεί οι δουλειές να είναι αγχολυτικό ... αλλά στην ώρα τους βρε μπέμπα...

Οκ, πάντως αν αλλάξει κάτι, να μου πεις.

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...