Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

EIΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ με τα κιλα ειναι βλακεια μου φαινεται...ειδα και γω που εκανα 3 εξωσω με 57 κιλα...:rolleyes: ασε με τωρα...στον κυκλο μου οσες ειχαν ευκολες συλληψεις ειναι γεματουλες! Ξεκινα και μη μασας!

ΜΟΡΦΟΥΛΑ καλη επιτυχια! Ολα καλα θα πανε!

Εφάκι τι κάνεις????Καλύτερα είσαι??

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ναι ειχα μετα την αποξεση και εκανε να μου ερθει περιοδος 43 μερες.Κοντεψα να τρελαθω λεω παει μπηκα σε εμμηνοπαυση.Το εχω ακουσει πολλες φορες μετα απο εγκυμοσυνη να σταματησει και η περιοδος γενικα.Αφου πηρα το γιατρο και μιλησα με καποια αλλη γιατρο:confused::confused: και δεν βγαζαμε ακρη.Με πηρε το απογευμα και ντραπηκα λεω ρεζιλι εγινα ποιος ξερει τι του ειπε η αλλη χαχαχαχ

Λοιπόν αν είχες μόνο ένα ωοθυλάκιο δεν θα έκανες κύστη ... βασικό ... και επίσης το απόθεμα δεν χάνεται απο τον ένα χρόνο στον άλλο ... απο τη στιγμή που συνέπεσε και διδυμη σύλληψη μην αγχώνεσαι ... έχεις κι άλλα ... μάλλον έπεσες σε τζιμάνι ντοκ ...

καλά αυτό με την εμμηνόπαυση ... άσε .. και εγώ πολλές φορές έτσι νομίζω ...

url]

Καλο βράδυ σε όλες..μπηκα να δω για την Ειρηνουλα και να πω καλη επιτυχια στο Μορφακι μου!

Δεν ειμαι και στα καλυτερα μου....τα λεμε αυριο!

Την πήρα την απάντηση...

Κάλα κούκλα τα λέμε αυριο.

I81rp3.png

Καλο βράδυ σε όλες..μπηκα να δω για την Ειρηνουλα και να πω καλη επιτυχια στο Μορφακι μου!

Γεα σου Εφη!Καληνυχτα!!!:)

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Εφάκι τι κάνεις????Καλύτερα είσαι??

Δε βρισκουμε αναρρωτικη αναστασια μου...το πολυ 5 μερες...σκατα!!!

Εχω τρομερο πονοκεφαλο απο το μεσημερι...περιοδος δε μου ρθε...και αν ξαναχρειαστει να παω ηρακλειο φαγαμε ολα μας τα λεφτα σε μαμακιες τελικα!

Το σεπτεμβριο θελω να καλύψω...απο 1/10 μπαινω σε ανευ αποδοχων αλλωστε....

Ημουν τοσο χαλια σημερα που σκεφτηκα μεχρι και τους γιατρους να ακυρωσω...μετα το ξανασκεφτηκα και δεν το κανα...ευτυχως!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Γεα σου Εφη!Καληνυχτα!!!:)

καληνυχτα σοκολατενια μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κορίτσια παίρνω το μωρό μου και παω για νάνι...

Αυριο αν μπορέσω θα μπώ από τη δουλειά..αλλιώς αυριο αργάτο απόγευμα θα τα πούμε...

Φιλάκια και καληνύχτα.

I81rp3.png

οχι βρε δεν εχω σπανιο ονομα.καποια στιγμη λογικα θα γνωριστουμε ετσι κι αλλιως.Στο ιντερνετ ονομα δε λεω παιδια.Οχι για εσας συγκεκριμενα.Εχω καει γενικα με το νετ μεχρι και τα μεηλ μου παρακολουθουσαν.Οποτε δεν συσχετιζω και κανενα λογαριασμο μεηλ κλπ μεταξυ τους.Ετσι καταφερα να κλειδωσω 2 μεηλ μου και να μην μπορω να τα ανοιξω ουτε κι εγω βεβαια:mad:

καλά ... δεν επιμένω ...

πως τα κατάφεραν και σε παρακολουθούσαν ... ???

τελικα επικύνδυνο ρε γμτ το νετ ...

Εφάκι μου, γλυκό μη μου στεναχωριέσαι ... κάθε εμπόδιο για καλό ...

Σκέψου θετικά ... και θα δεις μωρέ ... τώρα που θα είσαι πιο άνετη θα έρθει και το μπεμπεδίνι ...

url]

Λοιπόν αν είχες μόνο ένα ωοθυλάκιο δεν θα έκανες κύστη ... βασικό ... και επίσης το απόθεμα δεν χάνεται απο τον ένα χρόνο στον άλλο ... απο τη στιγμή που συνέπεσε και διδυμη σύλληψη μην αγχώνεσαι ... έχεις κι άλλα ... μάλλον έπεσες σε τζιμάνι ντοκ ...

καλά αυτό με την εμμηνόπαυση ... άσε .. και εγώ πολλές φορές έτσι νομίζω ...

Οταν ειχα το κυστικο ειχα και κατι αλλα μικρα.Το θυμαμαι αυτο.Αλλα τωρα τι να πω.Δεν ειναι λιγα μονο ενα για 7η μερα;Ισως να μην ειχε και κανενα σουπερ μηχανημα αυτος τωρα.Παντως δεν ειπε τιποτα οτι δεν εχεις ωαρια κλπ.Μπορει να ειδε κι αλλα και να μην εδωσε σημασια στα μικροτερα...ετσι για να εχω αγωνια εγω τωρα καταλαβες;;

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Δε βρισκουμε αναρρωτικη αναστασια μου...το πολυ 5 μερες...σκατα!!!

Εχω τρομερο πονοκεφαλο απο το μεσημερι...περιοδος δε μου ρθε...και αν ξαναχρειαστει να παω ηρακλειο φαγαμε ολα μας τα λεφτα σε μαμακιες τελικα!

Το σεπτεμβριο θελω να καλύψω...απο 1/10 μπαινω σε ανευ αποδοχων αλλωστε....

Ημουν τοσο χαλια σημερα που σκεφτηκα μεχρι και τους γιατρους να ακυρωσω...μετα το ξανασκεφτηκα και δεν το κανα...ευτυχως!

Πάλι καλά...γιατί μετά θα στα έχωνα...

Μωρό όλα θα γίνουνε....με κάποιον τρόπο θα την βρούμε την άκρη.

Φιλάκια.

Μόρφω....μπες όταν μπορέσεις να μας πεις πως πήγε...αν και νομίζω όλα καλά θα σου πάνε.

I81rp3.png

καλά ... δεν επιμένω ...

πως τα κατάφεραν και σε παρακολουθούσαν ... ???

τελικα επικύνδυνο ρε γμτ το νετ ...

Αμα μπλεκεις με βαρεμενους αυτα παθαινεις.Και επειδη συσχετιζα 3 μεηλ μεταξυ τους εβλεπαν και τα 3.Τελεια ε;Καλα εγω ειμει περιπτωση.Και με το τηλεφωνο ειχα προβληματα με κατι βαρεμενους (διαφορετικη περιπτωση αυτο)3 νουμερα αλλαξα για να γλυτωσω.Αλλα τα καταφερα:D

3231580x15ta1yz3w.gif

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Τι εννοείς ???? την σήκωσες και σε πλάκωσε ???

ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας....την είχαμε επάνω σε ένα έπιπλο...το κούνησα για να σκουπίσω...και έπεσε επάνω μου...ευτυχώς δεν με χτύπησε πολύ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...