Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Φυσιολογικά???

ω ναι.μεσα σε 4 μηνες τα καταφερα και εμεινα εγκυος και απεβαλλα 2 φορες μετα απο 1μιση χρονο προσπαθειας(αλλα δεν ειμασταν και συνεχεια μαζι οποτε...)

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

2 φορες εχω μεινει εγκυος απλα τη μια ηταν διδυμα.

έλα ρε δίδυμα ??? μπράβο βρε μπουμπού ... άρα δεν έχεις μόνο ένα ωοθυλάκιο ... γτ αυτά δεν χάνονται μέσα σε 1 χρόνο σα κομήτες ... καλά λέει το Σασάκι ... το ώριμο είδε ...

500 φορές την έχετε ρωτήσει την έρμη πως την λένε.....

Ρε συ κακάο...πες ένα όνομα ότι να ναι.....

αη μαρή .. εγώ δεν έχω ξαναρωτήσει ... τώρα μου γεννήθηκε η απορία ...

url]

Διαφημίσεις

Ζεττα 7η μερα του κυλου ειναι σημερα.Δεν θα επρεπε να φαινονται κι αλλα;;;

στάνταρ θα είδε αυτό που μεγαλώνει ... σίγουρα έχεις και αλλα και νομίζω κάτι ανέφερες παραπάνω για κυστικό ... είχες κύστη σε κάποια φάση ??

url]

οχι μωρε καμια σχεση.Απλα δεν ειμαι τοσο ανοιχτη στο ιντερνετ γενικα χωρις παρεξηγηση.

αχα άρα σίγουρα δε σε λένε Μαρία ... Δήμητρα ... Κωνσταντίνα ... Ελένη ...

άρα έχεις πιο σπάνιο όνομα. ...

βρε πως να σε λένε ??? :confused::confused:

url]

Διαφημίσεις

στάνταρ θα είδε αυτό που μεγαλώνει ... σίγουρα έχεις και αλλα και νομίζω κάτι ανέφερες παραπάνω για κυστικό ... είχες κύστη σε κάποια φάση ??

ναι ειχα μετα την αποξεση και εκανε να μου ερθει περιοδος 43 μερες.Κοντεψα να τρελαθω λεω παει μπηκα σε εμμηνοπαυση.Το εχω ακουσει πολλες φορες μετα απο εγκυμοσυνη να σταματησει και η περιοδος γενικα.Αφου πηρα το γιατρο και μιλησα με καποια αλλη γιατρο:confused::confused: και δεν βγαζαμε ακρη.Με πηρε το απογευμα και ντραπηκα λεω ρεζιλι εγινα ποιος ξερει τι του ειπε η αλλη χαχαχαχ

3231580x15ta1yz3w.gif

EIΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ με τα κιλα ειναι βλακεια μου φαινεται...ειδα και γω που εκανα 3 εξωσω με 57 κιλα...:rolleyes: ασε με τωρα...στον κυκλο μου οσες ειχαν ευκολες συλληψεις ειναι γεματουλες! Ξεκινα και μη μασας!

ΜΟΡΦΟΥΛΑ καλη επιτυχια! Ολα καλα θα πανε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

αχα άρα σίγουρα δε σε λένε Μαρία ... Δήμητρα ... Κωνσταντίνα ... Ελένη ...

άρα έχεις πιο σπάνιο όνομα. ...

βρε πως να σε λένε ??? :confused::confused:

οχι βρε δεν εχω σπανιο ονομα.καποια στιγμη λογικα θα γνωριστουμε ετσι κι αλλιως.Στο ιντερνετ ονομα δε λεω παιδια.Οχι για εσας συγκεκριμενα.Εχω καει γενικα με το νετ μεχρι και τα μεηλ μου παρακολουθουσαν.Οποτε δεν συσχετιζω και κανενα λογαριασμο μεηλ κλπ μεταξυ τους.Ετσι καταφερα να κλειδωσω 2 μεηλ μου και να μην μπορω να τα ανοιξω ουτε κι εγω βεβαια:mad:

3231580x15ta1yz3w.gif

EIΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ με τα κιλα ειναι βλακεια μου φαινεται...ειδα και γω που εκανα 3 εξωσω με 57 κιλα...:rolleyes: ασε με τωρα...στον κυκλο μου οσες ειχαν ευκολες συλληψεις ειναι γεματουλες! Ξεκινα και μη μασας!

ΜΟΡΦΟΥΛΑ καλη επιτυχια! Ολα καλα θα πανε!

Εφάκι τι κάνεις????Καλύτερα είσαι??

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...