Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Koula - mares

kale

Recommended Posts

καλησπέρα αγάπες μου, τι κάνετε?

Εγώ πήγα βολτούλα να ξεσκάσω λίγο με το μωρό μου και τώρα γυρίσαμε .... καλά με το που μπαίνουμε σπίτι κατευθύνομαι προς τον υπολογιστή και μου λέει που πας, μόλις μπηκαμε ??? εεεε να δω τι κάνουν τα κορίτσια .... πάυση .... όλες έτσι είστε? ναι λέω έχουμε γίνει εθισμός η μια στην άλλη του λέω και συνεχίζω είμαι εθισμένη, τι να κάνω .... ????

Ειμαι κι εγω εδω....

Ευτυχως εγω ειμαι καλήτερα δεν ξαναδα καφε απλα η μικρή πήγαμε πάλι στο γιατρο και πάλι εχει ιωση και πάλι μας εδωσε αντιβιωση αλλα θα προσπαθήσω να το παλεψουμε μονοι μας δεν δινω αλλη αντιβιωση στο παιδι ελεος πια μονο σιροπακια, αρκει να μην επιδεινωθει παναγιτσα μου

Ζεττα εισαι τρομερη! πανεξυπνη πανεμορφη πανούργα.... χι χι χι

Καλημέρα!!!!

Βλέπω ξενυχτήσαμε χθες το βραδυ!

Roubies να χαιρεσαι τον ανδρα σου και να κάνεις αυτο που σου ειπε η Ζεττα εγω την εμπιστευομαι σε ιδεες ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ηθελα πολύ να την εχω κολλητή, Ζεττα με ακους??? ελα Αθηνα να περναμε παρεουλα εσυ και τ ο Αννιτακι και ειμαι οκ θα γελαμε ολη μερα..

Εντωμεταξυ ξυπναω και τρεχω στον υπολογιστή και με βλεπει ο ανδρας μου λεει που πας τόσο βιαστηκα ουτε καλημέρα δε λες του λεω τουαλετα και κρυφτηκα στο μπανιο να σας διαβασω γιατι φωναζει οτι τρωω ακτινοβολια... χι χι πρεζακι εχω γινει μαζι σας.

1ον χαίρομαι που είσαι καλύτερα και περαστικά στην μικρούλα σου, εσύ όσο μπορείς να προσέχεις. Καλά ????

Ναι είδες έχω όλα τα παν .... χιχιχι ειδικά αυτό το πανέμορφη πολύ καλέ με άρεσε θα το βάλω screensaver να μου φτιάχνεις τη διάθεση ....

πολύ χαίρομαι που με θες για κολλητή σου και γω θα ήθελα να είμαστε κοντά αλλά τι να κάνουμε βρε μπουμπού μου .... ευτυχώς όμως έστω και έτσι χαίρομαι που σε έχω γνωρίσει... όμως όταν καταφέρω να κατέβω θα σε ενημερώσω σίγουρα, όλες βασικά .... καλά είναι γεγονός που θα ρίχναμε πολύυυυ γέλιο....

χιχιχι άλλη μια εθισμένη.....

Καλησπέρα κορίτσια μου.Πριν λίγο γύρισα από τη δουλειά,έφαγα κάτι και είπα να δω τα νεάκια σας.Ηρεμία σήμερα.

Ζεττάκι είσαι θεά!!!!Σίγουρα αυτό θα κάνω σήμερα.Θα πάω αργότερα να πάρω τουρτίτσα,γιατί τώρα είναι εδώ και μου τριγυρνάει μέσα στο σπίτι.Θα ξαπλώσω λίγο γιατί είμαι κομμάτια και όταν ξυπνήσω θα πάω.Έτσι θα ελέγχω και καλύτερα την κατάσταση(αν πάει προς το ψυγείο,θα τον τσακώσω).

λοιπόν αν το κάνεις τελικά θέλω να μου πεις τα αποτελέσματα...

ελπίζω μόνο μη χτυπήσει η πόρτα μου .... ανοίγω .....

ναι η κα Ζέττα ? .....

ναι η ίδια ....

α γεια σας, σας φέραμε το πουκαμισάκι σας, μη φοβάστε απλά τα χεράκια δώστε μας, πίσω απο την πλατούλα .... δεν θα πονέσει όλα καλά θα πάνε .....

γιατί τον άντρα μου τον έχω τρελάνει (του απαγγέλλω ποιήματα 5-6 φορές την ημέρα) και καμιά φορά μου λέει γυναίκα απο την Σταυρούπολη μόνο μην περνάς (εκεί είναι το ψυχιατρείο) ..... θα πρέπει να έρθω να σε μαζέψω μετά ...

Χριστινάκι μου πολύ χαίρομαι που σε έκανα και γέλασες, τι κάνεις αγάπη μου? τα μπεμπεδάκια μας ? η κατάσταση στην Κύπρο είναι καθόλου καλύτερη? σε σκέφτομαι, να το ξέρεις.

Φιλάκια σε όλα μου τα κοριτσάκια, μου έρχονται επισκέψεις, θα τα πούμε αργα το βραδάκι ....

url]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου.Πριν λίγο γύρισα από τη δουλειά,έφαγα κάτι και είπα να δω τα νεάκια σας.Ηρεμία σήμερα.

Ζεττάκι είσαι θεά!!!!Σίγουρα αυτό θα κάνω σήμερα.Θα πάω αργότερα να πάρω τουρτίτσα,γιατί τώρα είναι εδώ και μου τριγυρνάει μέσα στο σπίτι.Θα ξαπλώσω λίγο γιατί είμαι κομμάτια και όταν ξυπνήσω θα πάω.Έτσι θα ελέγχω και καλύτερα την κατάσταση(αν πάει προς το ψυγείο,θα τον τσακώσω).

mimitroula μου η φωτογραφία που μου έστειλες είναι τέλεια!!!!!Θα το κάνω στα 3 χρόνια γάμου που κλείνουμε τον Ιούλιο.Αλήθεια απ'το σπίτι σας είναι η φωτογραφία αυτή?Αν ναι έχουμε τα ίδια χρώματα στους τοίχους!!!!!

evmorfia μου έχω και εγώ μια φίλη που έπιασε παιδάκι με μια μόνο επαφή όχι με ένα μήνα προσπάθεια,αλλά με μια μόνο επαφή και με πολυκυστικές.Από την αρχή της εγκυμοσύνης γκρίνιαζε και συνεχίζει και γκρινιάζει.Αλλά τι να πεις,οι άνθρωποι δεν είναι ποτέ χαρούμενοι με αυτά που έχουν.

Αναστασία μου δεν καταλαβαίνω τι την έπιασε την πεθερά μου φέτος.Άλλη χρονιά δεν το έκανε και μου έσπασε τα νεύρα,γιατί βαριέμαι πολύ να πάω όλη την ημέρα εκεί.Αν πηγαίναμε μόνο για μεσημεριανό φαγητό δεν θα με ενδιέφερε,αλλά αυτό το όλη την ημέρα μέχρι το βράδυ δεν το παλεύω και με κουράζει,γιατί μια μέρα έχω να κοιμηθώ μεσημέρι και θέλω να το κάνω,αφού μου αρέσει ο μεσημεριανός ύπνος!!!!Τώρα πάει έγινε.Του χρόνου βλέπουμε.

Λαμπρινούλα μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.Ελπίζω το παιδάκι σου να είναι καλύτερα,αλλά και εσύ να είσαι λίγο πιο ξεκούραστη.

Χριστινάκι μου σε φιλώ γλυκά και εσένα και τα αγόρια σου.

kale μου πολύ διάβασμα ρε κοπέλα μου.Σε θαυμάζω!!!!!Μπράβο!!!!

Κοριτσάκια μου σας χαιρετώ πολύ προς το παρόν.Πάω να ξαπλώσω λίγο γιατί δεν την παλεύω άλλο.Τα λέμε αργότερα.

Τι να κάνεις τώρα?Δεν πειράζει μπουμπού...κάνε το strip party που σου πρότεινε η Ζέτα...δεν είναι κακό;);););)

Να τον χαίρεσαι τον άντρακλα σου και να τον προσέχεις σαν τα μάτια σου...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Πολύ ηρεμία σήμερα κοριτσάκια! Μπήκα και γω στα πεταχτα μπας και γράφατε πάλι σεντόνια και δε σας προλάβαινα!

roubies μου να σου ζήσει ο αντρούλης σου! Δεν πειράζει που θα πάτε στην πεθερά... Τι να κάνεις είναι και αυτά αναπόφευκτα... Αλλά να κάνεις αυτά που σου λέει η ζέτα το βραδάκι! Ζετάκι έφιρες με (που λέμε και στην Κύπρο = μεταφρορικά: έσκασα στα γέλια κυριολέκτικά - λιποθύμησα χαχαχα) με την πανάθα και την μπάρτσα! χαχαχα είσαι τέλειαααααα! :D

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου πάντα σε σκέφτομαι! Και αγωνιώ για σένα και τα επόμενα σου βήματα. Μόλις φίλησα τα extreme boys μου από σένα. ;)

mimitra μου good luck στις εξετάσεις σου! Πότε κάθεσαι? Ελπίζω να το κόψει σύντομα ο άντρας σου! Τώρα που είναι σε καλή φάση να κάνετε πολύ γουτσου γουτσου και ασε το διαβασμα!

labrinipo Μου, πραγματικά σου έγινε ψύχωση η παρέα αμα βλέπεις και όνειρα! χαχαχα Θα μπω και στο site σου να δω για την κοπέλα.

kale μου βλέπω την ώρα που έστειλες το μνμ και σκέφτομαι, τί ώρα κοιμάσαι???? Τί γινεται μαζί σου??? Κάτι πρέπει να έχασα στην πορεία, διαβάζεις τη νύχτα και κοιμάσαι τα πρωινα??

φιλια πολλά σε όλες!!!!

Διδυμομανούλα μου εσύ, ομορφιά μου σε ευχαριστώ που με σκέφτεσαι και εγώ προχθές διάβαζα τα παλιά μας μνμτ, τότε που ήταν και το Τιτάκι μαζί μας και θυμήθηκα όλες αυτές τις ώρες αγωνίας που περάσαμε όλες μαζί.

Μπουμπού κάτι πρέπει να γίνει να γνωρίσουμε και εσένα και τα extreme boys από κοντά όταν με το καλό τα πάρεις στην αγκαλίτσα σου, θα ήθελα πάρα πολύ να τους φιλήσω τα πατουσάκια...:P:p:p:p

I81rp3.png

καλησπέρα αγάπες μου, τι κάνετε?

Εγώ πήγα βολτούλα να ξεσκάσω λίγο με το μωρό μου και τώρα γυρίσαμε .... καλά με το που μπαίνουμε σπίτι κατευθύνομαι προς τον υπολογιστή και μου λέει που πας, μόλις μπηκαμε ??? εεεε να δω τι κάνουν τα κορίτσια .... πάυση .... όλες έτσι είστε? ναι λέω έχουμε γίνει εθισμός η μια στην άλλη του λέω και συνεχίζω είμαι εθισμένη, τι να κάνω .... ????

1ον χαίρομαι που είσαι καλύτερα και περαστικά στην μικρούλα σου, εσύ όσο μπορείς να προσέχεις. Καλά ????

Ναι είδες έχω όλα τα παν .... χιχιχι ειδικά αυτό το πανέμορφη πολύ καλέ με άρεσε θα το βάλω screensaver να μου φτιάχνεις τη διάθεση ....

πολύ χαίρομαι που με θες για κολλητή σου και γω θα ήθελα να είμαστε κοντά αλλά τι να κάνουμε βρε μπουμπού μου .... ευτυχώς όμως έστω και έτσι χαίρομαι που σε έχω γνωρίσει... όμως όταν καταφέρω να κατέβω θα σε ενημερώσω σίγουρα, όλες βασικά .... καλά είναι γεγονός που θα ρίχναμε πολύυυυ γέλιο....

χιχιχι άλλη μια εθισμένη.....

λοιπόν αν το κάνεις τελικά θέλω να μου πεις τα αποτελέσματα...

ελπίζω μόνο μη χτυπήσει η πόρτα μου .... ανοίγω .....

ναι η κα Ζέττα ? .....

ναι η ίδια ....

α γεια σας, σας φέραμε το πουκαμισάκι σας, μη φοβάστε απλά τα χεράκια δώστε μας, πίσω απο την πλατούλα .... δεν θα πονέσει όλα καλά θα πάνε .....

γιατί τον άντρα μου τον έχω τρελάνει (του απαγγέλλω ποιήματα 5-6 φορές την ημέρα) και καμιά φορά μου λέει γυναίκα απο την Σταυρούπολη μόνο μην περνάς (εκεί είναι το ψυχιατρείο) ..... θα πρέπει να έρθω να σε μαζέψω μετά ...

Χριστινάκι μου πολύ χαίρομαι που σε έκανα και γέλασες, τι κάνεις αγάπη μου? τα μπεμπεδάκια μας ? η κατάσταση στην Κύπρο είναι καθόλου καλύτερη? σε σκέφτομαι, να το ξέρεις.

Φιλάκια σε όλα μου τα κοριτσάκια, μου έρχονται επισκέψεις, θα τα πούμε αργα το βραδάκι ....

Ζετάκι μην αλλάξεις ποτέ και για κανέναν...είσαι θεά...τρελάρα...όργιο...

Σε λατρεύω...:D:D:D:D

I81rp3.png

:tongue:Μπουμπούκες μουυυ!!!:tongue:

Τι μου κανετεεεεε?

Αναστασία μου θα μπαινω βρε καρδιά μου, θα μπαίνω.

Αλλά πρέπει να διαβάσω πάση θυσία!

Είναι δύσκολες οι εξετάσεις και αφενός θέλω να περάσω το μάθημα, αφετέρου, δε θέλω να απογοητεύσω τον εαυτό μου, τον άντρα μου και την καθηγήτρια μου που τόσο καλούς βαθμούς μου έβαλε στις εργασίες.

Οπότε τέρμα τα αστεία. :-(

Ώρα για διάβασμα εντατικο. :-(

Christine μου, είμαι απο αυτές που έχουν μυρμήγκια στον ποπό τους και δεν κάθονται καθόλου!

Δουλειές σπιτιού

Δουλειά στο μαγαζί

Μαγείρεμα

Σκούπισμα

Ξεσκόνισμα

Σφουγγαρισμα

Σιδέρωμα

Διάβασμα για το εαπ

Ψώνια για το σπίτι

Επισκέψεις στη μαμα μου

.

.

.

Κάθε μερα καθε μερα

Ουφ......

Δεν μπορώ ομως να κάτσω ήσυχη.

Άμα με βάλεις σε εναν καναπέ και μου πεις κατσε κατω και μην κάνεις τίποτα μπορεί και να ΕΚΡΑΓΩ!!!!

Να εκτιναχτώ απο τη θέση μου να πετάξω ενα λασο στον πολυέλαιο και σαν τον Ιντιάνα Τζόουνς με ενα εντυπωσιακό άλμα, να πεταχτώ έξω απο το ανοιχτό παράθυρο....

Roubies μου το σπίτι μας είναι αυτό!

Είδες έκπληξη που του ετοίμασα?

Και εμείς τον Ιούλιο 3 χρόνια γάμου κλείνουμε!

:-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια, τι κανετε;σημερα ειμαστε πολυ ησυχες γιατι;εγω εβγαλα το δοντι μου και με ποναει.Ζεττάάάάκι που εισαι;κοριτσια μαλλον θα ερθω για καφεδακι στις 12/4,του λεω σημερα,την παρασκευη μπορω να ερθω 3η ωρα στη δουλεια;γιατι θελω καπου να παω.και μου λεει και εγω εχω καπου να παω,λεω που θα πας;Ε καπου θα βρω να παω ,μου απανταει.εφοσον δεν μου απαντησε αμεσως ΟΧΙ θα τον καταφερω.ωχ το δοντι μου.

Γεια σας κοριτσακια, τι κανετε;σημερα ειμαστε πολυ ησυχες γιατι;εγω εβγαλα το δοντι μου και με ποναει.Ζεττάάάάκι που εισαι;κοριτσια μαλλον θα ερθω για καφεδακι στις 12/4,του λεω σημερα,την παρασκευη μπορω να ερθω 3η ωρα στη δουλεια;γιατι θελω καπου να παω.και μου λεει και εγω εχω καπου να παω,λεω που θα πας;Ε καπου θα βρω να παω ,μου απανταει.εφοσον δεν μου απαντησε αμεσως ΟΧΙ θα τον καταφερω.ωχ το δοντι μου.

Περαστικά σου κοπέλα μου, σιδερένια!

Σου εδωσε και αντιβίωση?

Αν ναι οπωσδήποτε να τρως καθε μερα γιαούρτι!

Για να μην κάνεις μήκυτες!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

:tongue:Μπουμπούκες μουυυ!!!:tongue:

Τι μου κανετεεεεε?

Αναστασία μου θα μπαινω βρε καρδιά μου, θα μπαίνω.

Αλλά πρέπει να διαβάσω πάση θυσία!

Είναι δύσκολες οι εξετάσεις και αφενός θέλω να περάσω το μάθημα, αφετέρου, δε θέλω να απογοητεύσω τον εαυτό μου, τον άντρα μου και την καθηγήτρια μου που τόσο καλούς βαθμούς μου έβαλε στις εργασίες.

Οπότε τέρμα τα αστεία. :-(

Ώρα για διάβασμα εντατικο. :-(

Christine μου, είμαι απο αυτές που έχουν μυρμήγκια στον ποπό τους και δεν κάθονται καθόλου!

Δουλειές σπιτιού

Δουλειά στο μαγαζί

Μαγείρεμα

Σκούπισμα

Ξεσκόνισμα

Σφουγγαρισμα

Σιδέρωμα

Διάβασμα για το εαπ

Ψώνια για το σπίτι

Επισκέψεις στη μαμα μου

.

.

.

Κάθε μερα καθε μερα

Ουφ......

Δεν μπορώ ομως να κάτσω ήσυχη.

Άμα με βάλεις σε εναν καναπέ και μου πεις κατσε κατω και μην κάνεις τίποτα μπορεί και να ΕΚΡΑΓΩ!!!!

Να εκτιναχτώ απο τη θέση μου να πετάξω ενα λασο στον πολυέλαιο και σαν τον Ιντιάνα Τζόουνς με ενα εντυπωσιακό άλμα, να πεταχτώ έξω απο το ανοιχτό παράθυρο....

Roubies μου το σπίτι μας είναι αυτό!

Είδες έκπληξη που του ετοίμασα?

Και εμείς τον Ιούλιο 3 χρόνια γάμου κλείνουμε!

:-)

Στην ίδια φάση είμαστε μπουμπού εκτός το πανεπιστημιο βέβαια, τι να κάνουμε όλα πρέπει να τα προλαβαίνουμε, αλλά το παρεάκι...παρεάκι, μην ξεχνιόμαστε και εμένα σήμερα με επισκευτηκε τελικά η Αλέκα γι' αυτό έχασα και την ωορηξία, τελικά τα είχα σταματήσει νωρίς τα τεστάκια...έχω και ένα πονοκέφαλο...τελείωσα και αργά από την δουλειά...σε λίγο πάω για νάνι...

I81rp3.png

Ευχαριστω,ολοι αυτο με ρωτανε,οχι δεν μου εδωσε,επρεπε να μου δωσει;εχω amoxil,να παρω;

Aν σε πονέσει και σου πρηστεί να πάρεις μπέμπα, αλλιώς δεν χρειάζεται...

Εγώ όταν έβαλα τα σιδεράκια έβγαλα 4 γερά δόντια, τα 3 μια χαρά δεν με πειράξανε, το 1 όμως με είχε τσακίσει...icon_evil.gificon_evil.gificon_evil.gif

Πέφτει συνεχώς το Internet...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...