Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Σιγά μαρή μη κάθομαι να το ξύνω ένα μήνα πριν την εμβρυομεταφορά....

δεν πειραζει... να συνηθίζεις .. μη σου κάτσει βαρύ μετά ...

άκου με που σου λέω ...

Τιποτα μου ειπε απλα οτι α αυτη η ωοθηκη εχει κι ενα ωοθυλακιο...Ε παλι καλα πηγα να του πω.Μου ειπε να ξανακανω τις ορμονικες για να δουμε λεει πως παω( εχω δυο χρονια να τις τσεκαρω) κι αν θα πρεπει να βιαστω για παιδι.Του λεω προλαβαινω ή μπα;Προλαβαινω ειπε τωρα θα δειξει...

ε τότε να κάνεις βρε κοριτσάκι ... προλαβαίνεις .. δεν τίθεται θέμα ... άλλε κάνουν στα 40φεύγα ... και πολύ φεύγα ...

Πάλι βάφλα έφαγες?????

όχι σήμερα ... την Παρασκευή που μας πέρασε ... σήμερα έτρεχα όλη μέρα ...

δεν πρόλαβα ούτε να ξυθώ ... θα σου πω αύριο ...

Μπες να δεις τι θα φάμε όταν έρθεις ..

url]

μακαρι.θα δειξει...

Πόσο καιρό είσαι με τον άντρα σου??

Συνεχώς έτσι λείπει??Οχι τίποτα άλλο αλλά το έχεις και χωρίς εξώσω...3 φορές δεν εχεις μείνει έγκυος????

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ε τότε να κάνεις βρε κοριτσάκι ... προλαβαίνεις .. δεν τίθεται θέμα ... άλλε κάνουν στα 40φεύγα ... και πολύ φεύγα ...

50 ειχα μαζι μου χαχαχχα αμα ηθελε κι αλλα θα εκανα το κινεζο οτι νομιζα πως δεν θα πληρωσω χαχχαχα

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

δεν πειραζει... να συνηθίζεις .. μη σου κάτσει βαρύ μετά ...

άκου με που σου λέω ...

όχι σήμερα ... την Παρασκευή που μας πέρασε ... σήμερα έτρεχα όλη μέρα ...

δεν πρόλαβα ούτε να ξυθώ ... θα σου πω αύριο ...

Μπες να δεις τι θα φάμε όταν έρθεις ..

Θα μπώ αυριο..δεν έχω πολύ μπαταρία και βαριέμαι να κουνηθώ...

I81rp3.png

αληθεια κοριτσια μετα την εξωσωματικη πρεπει να ειμαστε ξαπλα;;Θελω να κανω κατι μαθηματα και δεν ξερω αν θα συμπεσουν με την εξωσωματικη ρε γαμωτο

5 μερούλες...μην τρελαίνεσαι....να δούμε βέβαια τι θα πει και ο δικός μας....

I81rp3.png

Πόσο καιρό είσαι με τον άντρα σου??

Συνεχώς έτσι λείπει??Οχι τίποτα άλλο αλλά το έχεις και χωρίς εξώσω...3 φορές δεν εχεις μείνει έγκυος????

3 χρονια περιπου.Ετσι λειπει τον τελευταιο χρονο συνηθως και λογικα ετσι θα λειπει και τωρα και τον επομενο.Αν κανεις πολυ μακρινα ταξιδια αργεις να γυρισεις.Μονο αν παω εγω στο ενδιαμεσο να τον βρω.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

αληθεια κοριτσια μετα την εξωσωματικη πρεπει να ειμαστε ξαπλα;;Θελω να κανω κατι μαθηματα και δεν ξερω αν θα συμπεσουν με την εξωσωματικη ρε γαμωτο

άλλοι λένε ναι... άλλοι οχι απλά χαλαρά ...

εγώ πάντως που ήμουν ξάπλα πήρα 0, τώρα δεν θα είμαι ξάπλα ... θα τα κάνω όλα απλά σε λίγο πιο slow motion ...

πάντως και εγώ νομίζω πως η σπερματεγχ ... είναι λίγο πεταμένα λεφτά και χάσιμο χρόνου ... το μετάνιωσα που έκανα 2, μια θα ήταν αρκετή ...

url]

ρε συ κακάο σε ποια μέρα του κύκλου είσαι ???

και επίσης ποιο είναι το όνομα σου ??? μας το έχεις πει και δεν θυμάμαι ??? :confused::confused:

500 φορές την έχετε ρωτήσει την έρμη πως την λένε.....

Ρε συ κακάο...πες ένα όνομα ότι να ναι.....

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...