Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μου θυμησε τη κρεμα σοκολατα που βαζουν στα παστακια.Απλα πιο παγωμενο.Το αλλο δεν το εχω δοκιμασει.Εκεινο πρεπει να ειναι πιο ωραιο το ασπρο με κατι δεν θυμαμαι τι ομως χαχαχχα

αυτα που θέλω οπωσδήποτε να δοκιμάσω και ακόμα δεν τα κατάφερα ειναι αυτα της Algida που δειχνει στη διαφημηση σαν γλυκα (creme brulee, σουφλε σοκολάτας κλπ). Ετσι οπως παει όμως δεν νομίζω να προλάβω. Δεν εχει και πολλά ψυγεία algida ρε γμτ

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

αυτα που θέλω οπωσδήποτε να δοκιμάσω και ακόμα δεν τα κατάφερα ειναι αυτα της Algida που δειχνει στη διαφημηση σαν γλυκα (creme brulee, σουφλε σοκολάτας κλπ). Ετσι οπως παει όμως δεν νομίζω να προλάβω. Δεν εχει και πολλά ψυγεία algida ρε γμτ

Λοιπον εχω δοκιμασει το creme brulee.Αν σ αρεσει το γλυκο θα σου αρεσει σιγουρα.Αλλα καπως τσουχτερη η τιμη του.Δεν θυμαμαι ποσο ειχε αλλα μου φανηκε ακριβο για την ποσοτητα που ειναι.Εγω στο σουπερ μαρκετ το ειχα βρει.Ευτυχως εδω εχει σχεδον τα παντα απο παγωτα.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Πόσα έπρεπε να έχεις?????

ξερω γω;;;Κατι παραπανω δεν θα πρεπε κανονικα;Υποτιθεται οτι κανεις πολλα και αυτο το ενα μεγαλωνει και γινεται ωορηξια ενω τα αλλα πανε απο εκει που ρθαν.Αυτα τα αλλα αν δεν υπαρχουν ουτε και με τα φαρμακα δεν θα μεγαλωσουν γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν για να μεγαλωσουν:roll::roll::roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

ξερω γω;;;Κατι παραπανω δεν θα πρεπε κανονικα;Υποτιθεται οτι κανεις πολλα και αυτο το ενα μεγαλωνει και γινεται ωορηξια ενω τα αλλα πανε απο εκει που ρθαν.Αυτα τα αλλα αν δεν υπαρχουν ουτε και με τα φαρμακα δεν θα μεγαλωσουν γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν για να μεγαλωσουν:roll::roll::roll:

Αααααα νόμιζα ότι έχεις ένα ώριμο πριν την ωορρηξία..

Ποιά μέρα κάνεις ωορρηξία????

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Αααααα νόμιζα ότι έχεις ένα ώριμο πριν την ωορρηξία..

Ποιά μέρα κάνεις ωορρηξία????

Λογικα σε μια βδομαδα ακριβως.Αν ερθει η περιοδος μου κανονικα αλλιως δεν ξερω.Το λεω γιατι την προηγουμενη φορα ηρθε στις 24 μερες η περιοδος μου:roll: Δε νομιζω να ειναι φυσιολογικο απο τωρα να φαινεται μονο ενα.Δεν κοβω και το κεφαλι μου βεβαια.Γενικα αυτο τον κυκλο θα ξανακανω υπερηχο αφου θα παω για το τεστ παπ στο δικο μου γιατρο.Θα δω τι παιζει και τοτε;) Για τις 17 μου εκλεισαν ραντεβου.Πρεπει να πηζουν στη δουλεια!!!

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Λογικα σε μια βδομαδα ακριβως.Αν ερθει η περιοδος μου κανονικα αλλιως δεν ξερω.Το λεω γιατι την προηγουμενη φορα ηρθε στις 24 μερες η περιοδος μου:roll: Δε νομιζω να ειναι φυσιολογικο απο τωρα να φαινεται μονο ενα.Δεν κοβω και το κεφαλι μου βεβαια.Γενικα αυτο τον κυκλο θα ξανακανω υπερηχο αφου θα παω για το τεστ παπ στο δικο μου γιατρο.Θα δω τι παιζει και τοτε;) Για τις 17 μου εκλεισαν ραντεβου.Πρεπει να πηζουν στη δουλεια!!!

αλλα θα μου πεις μεχρι τις 17 θα εχει γινει ωορηξια και δεν θα φαινεται τιποτα... γκρρρρρ :roll::roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

αλλα θα μου πεις μεχρι τις 17 θα εχει γινει ωορηξια και δεν θα φαινεται τιποτα... γκρρρρρ :roll::roll:

Δεν έχει σημάσια.....το αν έχεις κάνει ή όχι ωορρηξία θα φανεί....

Ρε κορίτσι ερώτηση γιατί με μπέρδεψες....24 μέρες κύκλο έχεις?

I81rp3.png

Δεν έχει σημάσια.....το αν έχεις κάνει ή όχι ωορρηξία θα φανεί....

Ρε κορίτσι ερώτηση γιατί με μπέρδεψες....24 μέρες κύκλο έχεις?

28-29 μερες εχω κυκλο.Απλα επειδη μετα την αποξεση μια μου ηρθε στις 23 μια στις 43(δεν θυμαμαι και καλα 40+ παντως) μια στις 24 και μονο 2 φορες φυσιολογικα στις 29 μερες πλεον δεν μπορω να ειμαι και 100% σιγουρη για το ποτε ειναι η ωορηξια μου:roll::roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

28-29 μερες εχω κυκλο.Απλα επειδη μετα την αποξεση μια μου ηρθε στις 23 μια στις 43(δεν θυμαμαι και καλα 40+ παντως) μια στις 24 και μονο 2 φορες φυσιολογικα στις 29 μερες πλεον δεν μπορω να ειμαι και 100% σιγουρη για το ποτε ειναι η ωορηξια μου:roll::roll:

Αν η περίοδος αυτό το μήνα σου έρθει στις 24 μέρες τότε ωορρηξία θα έχεις την 9η-10η μέρα του κύκλου....άρα μάλον ο γιατρός είδε το ώριμο ωάριο αυτού του μήνα.

Ετσι λέω εγώ....δεν μπαίνει και καμιά αλλη να μας πει.

I81rp3.png

Αν η περίοδος αυτό το μήνα σου έρθει στις 24 μέρες τότε ωορρηξία θα έχεις την 9η-10η μέρα του κύκλου....άρα μάλον ο γιατρός είδε το ώριμο ωάριο αυτού του μήνα.

Ετσι λέω εγώ....δεν μπαίνει και καμιά αλλη να μας πει.

Ναι αλλα αυτο θα το μαθω οταν ερθει η επομενη περιοδος:lol::lol::lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...