Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Δε θα γεννήσεις σε δεκαήμερο. .

Θα γεννήσεις στον ένατο!

Τα μωρά είναι μια χαρά, έχεις κάνει περίδεση τώρα ενώ στο πρώτο όχι.

Θετική σκέψη θέλω!

Εγώ στο πρώτο τρίμηνο έτρωγα ένα παγωτό την ημέρα.

Και σε συνδιασμό με τα μακαρόνια και τις πατάτες και τα ρυζια που έστελνε η πεθερά μου.... να τα τα κιλά.

Αυτό του παρλιαρου με τη σοκολάτα είναι φοβερό.

Έχω στο ψυγείο, θα φάω λίγο μετά!

Χεχεχεχε!

Αυτο του Παρλιαρου με τη σοκολατα δεν μπορουσα να το φαω ολο.Εγω!Που τρωω 1 λιτρο στο καθισιο.Ηταν τοσο γλυκο που το εφαγα με το ζορι κι αυτο επειδη ημουν μεσα στο λεωφορειο αλλιως αν ημουν σπιτι θα το αφηνα για αργοτερα.Με λιγωσε...:?

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ξέρεις τι γίνεται? Μερικά πράγματα για αυτούς είναι αυτονόητα....και εμένα έτσι μου ο δικός μας τις προάλλες ότι οι ωοθήκές μου είναι μικρότερες από αυτό που πρέπει...και εγώ γούρλωσα τα μάτια....αν ήταν κανονικές μπορεί να μη χρειαζόμασταν εξωσωματική.

Αν εννοεις αυτον που εχω κι εγω κι εμενα μου το εχει πει.Μιλαω για πριν μαθω το προβλημα.Αφου πηγα τωρα σ αυτον της φιλης μου σημερα υπερηχο του 7 και ηταν παλι μικρες.Βεβαια τωρα ακομα χειροτερα.Γι αυτο λεω.Στα 27 μου με μικροτερες απο το κανονικο ωοθηκες και fsh 9 δεν μπορουσε να μου κανεις τι με περιμενει;:evil::evil:

3231580x15ta1yz3w.gif

Αν εννοεις αυτον που εχω κι εγω κι εμενα μου το εχει πει.Μιλαω για πριν μαθω το προβλημα.Αφου πηγα τωρα σ αυτον της φιλης μου σημερα υπερηχο του 7 και ηταν παλι μικρες.Βεβαια τωρα ακομα χειροτερα.Γι αυτο λεω.Στα 27 μου με μικροτερες απο το κανονικο ωοθηκες και fsh 9 δεν μπορουσε να μου κανεις τι με περιμενει;:evil::evil:

Ναι ρε συ δίκιο έχεις....

Να σου πω όμως και κάτι....μη συγκρίνεις τους υπερήχους όλους μεταξύ τους γιατί το έκανα και εγώ....και παραπληροφόρησα μια φίλη....ανάλογα με την ημέρα του κύκλου ο υπέρηχος αλλάζει και το μέγεθος είναι διαφορετικό.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Αυτο του Παρλιαρου με τη σοκολατα δεν μπορουσα να το φαω ολο.Εγω!Που τρωω 1 λιτρο στο καθισιο.Ηταν τοσο γλυκο που το εφαγα με το ζορι κι αυτο επειδη ημουν μεσα στο λεωφορειο αλλιως αν ημουν σπιτι θα το αφηνα για αργοτερα.Με λιγωσε...:?

ναι πραγματι ειναι πολύ γλυκό. Αλλά ειναι ωραιο...! Μάλλον δεν ειναι φτιαγμενο για να φας πολύ. Ειναι για τη γευση που λενε

kOZcp3.png

Ναι ρε συ δίκιο έχεις....

Να σου πω όμως και κάτι....μη συγκρίνεις τους υπερήχους όλους μεταξύ τους γιατί το έκανα και εγώ....και παραπληροφόρησα μια φίλη....ανάλογα με την ημέρα του κύκλου ο υπέρηχος αλλάζει και το μέγεθος είναι διαφορετικό.

Ναι το ξερω.Μου το ειπε κι αυτος τωρα που τον ρωτησα.Ομως εγω τους εχω κανει σχεδον ολους αμεσως μετα την περιοδο.Δλδ 10-15 μερα το πολυ.Το θυμαμαι γιατι παντα τοτε εκανα και τεστ παπ.Και τωρα σημερα που εκανα ειναι 7η μερα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

ναι πραγματι ειναι πολύ γλυκό. Αλλά ειναι ωραιο...! Μάλλον δεν ειναι φτιαγμενο για να φας πολύ. Ειναι για τη γευση που λενε

Μου θυμησε τη κρεμα σοκολατα που βαζουν στα παστακια.Απλα πιο παγωμενο.Το αλλο δεν το εχω δοκιμασει.Εκεινο πρεπει να ειναι πιο ωραιο το ασπρο με κατι δεν θυμαμαι τι ομως χαχαχχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι το ξερω.Μου το ειπε κι αυτος τωρα που τον ρωτησα.Ομως εγω τους εχω κανει σχεδον ολους αμεσως μετα την περιοδο.Δλδ 10-15 μερα το πολυ.Το θυμαμαι γιατι παντα τοτε εκανα και τεστ παπ.Και τωρα σημερα που εκανα ειναι 7η μερα.

Α μπραβο....γιατί εγώ ώρες ώρες είμαι σκέτη παραπληροφόρηση....:roll::roll::roll::roll:

I81rp3.png

Και ειχα και ενα ωοθυλακιο ουαουυυυυυ!!!!τοσα πολλα

3231580x15ta1yz3w.gif

όχι ακόμα, εφαγα πολλά σταφύλια σήμερα και λιγώθηκα. Μαλλον θα μετατεθεί για αυριο το παγωτάκι

Αντε βρε Πηνελόπη....με σταφύλι το γιόρτασες....φάε παιδάκι μου μια πάστα να σε δει ο Θεός...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...