Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλησπερα ομορφες! Τι κανουμε βλεπω φουντωνει το παρεακι ε? Την Κυριακη τελικα θα βρεθουμε? εχετε κανονισει μερος? οποια μπορει ας στειλει πμ γιατι πλεον δεν προλαβαινω να διαβαζω ολα, σημερα πλυναμε σιδερωσαμε και βαλαμε κουρτινες, τα παιξα λιγο αλλα ειναι ωραια η προετοιμασια αυτη, πήραν και την μικρη στον παιδικο με εσπα και θα την πηγαινω μετα τις 16 του μηνα να συνηθιζει σιγα σιγα ελπίζω να ειμαι τυχερη και να μην μου φερει ιωσεις στο μωρο βεβαια θα την σταματησω οταν δω οτι υπαρχει εξαρση ιωσεων και συνεχιζει μετα παλι εσεις τι λετε καλα κανω?

Δημητρουλα μου ο μπεμπακος σου σε κλωτσαει και εινα τελειο ε?

Πηνελοπη μου μια χαρα ειναι το σαχαρο σου εγω ειχα κατι νηστικα πρωινα 100 για αυτο μπηκα σε αυστηρη διατροφη αλλα ευτυχως οπως λες δεν πήρα αλλα κιλα με αυτο απλα με αγχωσε λίγο εσυ εισαι σουπερ και με δυο μωρα τελεια και φυσικα δεν γεννας σε 15 μερες αφου σε εχω προγραμματισει βρε κουκλα ειπαμε μετα την 33η εβδομαδα.:P

cacao μια χαρα θα τα καταφερεις με τις ενεσεις θα σου δειξουν μια φορα και δεν ειναι τιποτα καλη επιτυχια.

Μορφω ολα να πανε καλα γλυκεια μου

Λινακι μου ετοιμασου σιγα σιγα για το μωρακι σου με το καλο.

Αναστασια φοβερο αυτο που ειπε ο γλυκουλης κι εγω ειμαι πολυ αισιοδοξη για σενα με το καλο ζουζουνα μου πενταμορφη!!

Ναντια αρχισες κανονικα μαθηματα ε? δεν πειραζει οσο μπορεις να μπαινεις κι εμεις σάγαπαμε πολυ πολυ!!! εισαι φοβερο παιδι.

Φιλακια πολλα σε ολες και ειδικα σε οσες δεν αναφερθηκα! Αχ με εχει πιασει το συνδρομο της προετοιμασιας κι ολο μαζευω και μαζευω δεν το πιστευω ακομη οτι θα εχω κι αλλο μωρο ειδατε ψυχολογικα που αφηνει η εξωσωματικη??? χι χι

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Καλησπερα ομορφες! Τι κανουμε βλεπω φουντωνει το παρεακι ε? Την Κυριακη τελικα θα βρεθουμε? εχετε κανονισει μερος? οποια μπορει ας στειλει πμ γιατι πλεον δεν προλαβαινω να διαβαζω ολα, σημερα πλυναμε σιδερωσαμε και βαλαμε κουρτινες, τα παιξα λιγο αλλα ειναι ωραια η προετοιμασια αυτη, πήραν και την μικρη στον παιδικο με εσπα και θα την πηγαινω μετα τις 16 του μηνα να συνηθιζει σιγα σιγα ελπίζω να ειμαι τυχερη και να μην μου φερει ιωσεις στο μωρο βεβαια θα την σταματησω οταν δω οτι υπαρχει εξαρση ιωσεων και συνεχιζει μετα παλι εσεις τι λετε καλα κανω?

Δημητρουλα μου ο μπεμπακος σου σε κλωτσαει και εινα τελειο ε?

Πηνελοπη μου μια χαρα ειναι το σαχαρο σου εγω ειχα κατι νηστικα πρωινα 100 για αυτο μπηκα σε αυστηρη διατροφη αλλα ευτυχως οπως λες δεν πήρα αλλα κιλα με αυτο απλα με αγχωσε λίγο εσυ εισαι σουπερ και με δυο μωρα τελεια και φυσικα δεν γεννας σε 15 μερες αφου σε εχω προγραμματισει βρε κουκλα ειπαμε μετα την 33η εβδομαδα.:P

cacao μια χαρα θα τα καταφερεις με τις ενεσεις θα σου δειξουν μια φορα και δεν ειναι τιποτα καλη επιτυχια.

Μορφω ολα να πανε καλα γλυκεια μου

Λινακι μου ετοιμασου σιγα σιγα για το μωρακι σου με το καλο.

Αναστασια φοβερο αυτο που ειπε ο γλυκουλης κι εγω ειμαι πολυ αισιοδοξη για σενα με το καλο ζουζουνα μου πενταμορφη!!

Ναντια αρχισες κανονικα μαθηματα ε? δεν πειραζει οσο μπορεις να μπαινεις κι εμεις σάγαπαμε πολυ πολυ!!! εισαι φοβερο παιδι.

Φιλακια πολλα σε ολες και ειδικα σε οσες δεν αναφερθηκα! Αχ με εχει πιασει το συνδρομο της προετοιμασιας κι ολο μαζευω και μαζευω δεν το πιστευω ακομη οτι θα εχω κι αλλο μωρο ειδατε ψυχολογικα που αφηνει η εξωσωματικη??? χι χι

Λαμπρινουλα μου ποτε γεννας??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Leuta 26 με 29 του μηνα γενναω.

Αντε με το καλο Λαμπρινουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

και τις ορμονικές πότε πρέπει να τις κάνεις;

Μεχρι την Παρασκευή αλλα οχι 1η μερα περιοδου...2η ή 3η

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Μου απάντησε στο mail ο γυναικολόγος.

Του είχα στείλει όλες τις εξετάσεις και ρώταγα για το αντι -χα.

Λέει να μην ανησυχώ που αραιωσε τοσο το αίμα, είναι συνηθισμένο φαινόμενο όταν αυξάνεις τη δόση.

Δεν υπάρχει πρόβλημα λοιπόν.

Ωστόσο είπε να του στείλω mail με το τι θα μου πει και η αιματολόγος αύριο.

Οπότε είμαστε οκ.

Λαμπρινούλα μου θα σου στείλω εγώ πμ.

Pink άλλαξες τικεράκι? Μπερδεύτηκα! Πάντως μπράβο με τα κιλά σου.

Εγώ είμαι +8 δυο μήνες πιο πίσω απο εσενα και με ένα μόνο μωρό!

Οπότε. ... γύρευε που θα φτάσω.

Δυστυχώς δε μπορώ να μην τρωω γλυκά.

Αλμυρά οκ δεν έχω πρόβλημα.

Γλυκά υποφέρω αν δε φάω.

Και τελευταία μέτρηση ζαχαρου νυστειας προχθές ειχα 70.

Τόϊνγκ!

Εφη μου τελικά τι θα γίνει με τη δουλειά?

Άνευ αποδοχών δε γίνεται?

Ρουμπίδι μας λείπεις πολύ αλλά θα σε χαρούμε την Κυριακή!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Οσο αφορα το θεμα που διαφωνησατε..εγω νιωθω οπως η Αναστασια και η Αννα ......συμφωνω σε πολλα που εγραφαν για το πως το βλεπουν και πως νιωθουν...:(

Απλα..χαιρομαι που η Ντανιελα μας ειναι πιο ετοιμη και πιο δυνατη στο θεμα αυτο...αλλωστε χαρη στη Ντανιελα και στην Αναστασια πηρα μπρος και γω και εκλεισα τα ραντεβου..;);) Και δεν το χω μετανιωσει..;)

Έφη μου σαφέστατα αυτά που έλεγε η Άννα και η Αναστασία ήταν πολύ σωστά, ΟΜΩΣ για την περίπτωση της Νταντας που θέλει οπωσδήποτε ενα παιδί στη ζωή της και η εξωσωματική είναι η μόνη λύση, πάλι σωστό είναι αυτό που λέει, οτι δηλαδή θα κάνει τα πάντα.

Το σωστό και το λάθος είναι ανάλογα με την περίπτωση και ανάλογα το πως το βλέπει ο καθένας.

Εγώ είπα ότι είμαστε τυχερές που μέσα στην ατυχία μας να δυσκολευομαστε να κάνουμε παιδί, ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ έχουμε αυτή τη λύση της εξωσωματικής.

Μακάρι να ήμασταν από αυτές που δε δυσκολευονται.

Εννοείται αυτό, μακάρι.

Αφου όμως εχουμε αυτή την ατυχία, ε τουλάχιστον έχουμε μια άλλη λύση.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μου απάντησε στο mail ο γυναικολόγος.

Του είχα στείλει όλες τις εξετάσεις και ρώταγα για το αντι -χα.

Λέει να μην ανησυχώ που αραιωσε τοσο το αίμα, είναι συνηθισμένο φαινόμενο όταν αυξάνεις τη δόση.

Δεν υπάρχει πρόβλημα λοιπόν.

Ωστόσο είπε να του στείλω mail με το τι θα μου πει και η αιματολόγος αύριο.

Οπότε είμαστε οκ.

Λαμπρινούλα μου θα σου στείλω εγώ πμ.

Pink άλλαξες τικεράκι? Μπερδεύτηκα! Πάντως μπράβο με τα κιλά σου.

Εγώ είμαι +8 δυο μήνες πιο πίσω απο εσενα και με ένα μόνο μωρό!

Οπότε. ... γύρευε που θα φτάσω.

Δυστυχώς δε μπορώ να μην τρωω γλυκά.

Αλμυρά οκ δεν έχω πρόβλημα.

Γλυκά υποφέρω αν δε φάω.

Και τελευταία μέτρηση ζαχαρου νυστειας προχθές ειχα 70.

Τόϊνγκ!

Εφη μου τελικά τι θα γίνει με τη δουλειά?

Άνευ αποδοχών δε γίνεται?

Ρουμπίδι μας λείπεις πολύ αλλά θα σε χαρούμε την Κυριακή!

Αλλαξα τικεράκι γιατί το άλλο παραήταν φανταχτερο..εβαλα κάτι πιο παλ...Μην σε ανησυχουν τα κιλά, δεν ειναι απαραίτητο να εχουν σχέση με το σακχαρο. Θα τα χάσεις, μην ανησυχεις. Στο γιο μου τα ειχα χασει πριν βγω απο το μαιευτήριο (ειχα παρει 7), τωρα θα δουμε αναλόγως σε ποια εβδομάδα θα καταφέρω να φτάσω. Αν γεννησω σε κανενα 10 ημερο πχ, μαλλον δεν θα εχω θεμα με τα κιλά, θα εχω θέμα με τα παιδια...

Γενικά εμενα με γλιτωνει το οτι δεν ειμαι γλυκατζου. Δεν με πειραζει να μη τρωω γλυκο, αν μου ερχεται όρεξη μπορω και με ενα απλο φρούτο να κανω τη δουλειά μου. Απλώς τώρα ενα παγωτάκι θελω να το φαω γιατι όλο το καλοκαίρι εφαγα δύο ματζικ και ενα του Παρλιάρου. !

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Αλλαξα τικεράκι γιατί το άλλο παραήταν φανταχτερο..εβαλα κάτι πιο παλ...Μην σε ανησυχουν τα κιλά, δεν ειναι απαραίτητο να εχουν σχέση με το σακχαρο. Θα τα χάσεις, μην ανησυχεις. Στο γιο μου τα ειχα χασει πριν βγω απο το μαιευτήριο (ειχα παρει 7), τωρα θα δουμε αναλόγως σε ποια εβδομάδα θα καταφέρω να φτάσω. Αν γεννησω σε κανενα 10 ημερο πχ, μαλλον δεν θα εχω θεμα με τα κιλά, θα εχω θέμα με τα παιδια...

Γενικά εμενα με γλιτωνει το οτι δεν ειμαι γλυκατζου. Δεν με πειραζει να μη τρωω γλυκο, αν μου ερχεται όρεξη μπορω και με ενα απλο φρούτο να κανω τη δουλειά μου. Απλώς τώρα ενα παγωτάκι θελω να το φαω γιατι όλο το καλοκαίρι εφαγα δύο ματζικ και ενα του Παρλιάρου. !

Δε θα γεννήσεις σε δεκαήμερο. .

Θα γεννήσεις στον ένατο!

Τα μωρά είναι μια χαρά, έχεις κάνει περίδεση τώρα ενώ στο πρώτο όχι.

Θετική σκέψη θέλω!

Εγώ στο πρώτο τρίμηνο έτρωγα ένα παγωτό την ημέρα.

Και σε συνδιασμό με τα μακαρόνια και τις πατάτες και τα ρυζια που έστελνε η πεθερά μου.... να τα τα κιλά.

Αυτό του παρλιαρου με τη σοκολάτα είναι φοβερό.

Έχω στο ψυγείο, θα φάω λίγο μετά!

Χεχεχεχε!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Γεια σας κοριτσια!!!Σας γραφω εχοντας στη τσεπη μου 40 ευρω λιγοτερα γκρρρρ!

Πηγα με μια φιλη μου στο γυναικολογο της να παρω αλλη μια γνωμη.Επειδη τα συζηταγαμε το καλοκαιρι και της ειχα πει πριν αποφασισω τι θα κανω να παμε μαζι οταν θα παει κι εκεινη.Με το σκεπτικο οτι αφου με ειχε διαβεβαιωσει οτι θα ρωτησει κι αν ειναι να πληρωσω να μην ερθω.Βεβαια επειδη μου εκανε υπερηχο πληρωσα...Τελος παντων δε πειραζει.Αυτα τα 40 ευρω τα χρειαζομουν την αλλη βδομαδα κι αντε να τα μαζεψω απο αλλου τωρα γκρρ...

Δεν μου ειπε και τιποτα καινουργιο μια απο τα ιδια.Οχι σπερματεγχυση αλλα εξωσωματικη και να τσεκαρω παλι την ΑΜΗ και την fsh.Δεν τα τσεκαρω προς το παρων αν θελουν ας μου τα κανουν στο κεντρο πριν ξεκινησω.Οι ωοθηκες μου ειναι μικρες γκρρ καικατι αλλο που τον ρωτησα και δεν ειχα συζητησει με το γιατρο μου γιατι δεν θυμαμαι να ειχα παει και παλιοτερους υπερηχους ωοθηκων για να δει.Ειναι οτι εδω και 5 χρονιαειναι μικρες οι ωοθηκες μου.Και η fsh 9 καπου που προσεξα πριν 5 χρονια.Ρε παιδια θυμωνω παρα πολυ.Γιατι να μην μου πει ενας απο αυτους τους γιατρους που πηγαινα παλιοτερα οτι οι ωοθηκες μου ειναι μικρες με οτι αυτο συνεπαγεται;Ενας ας μου το ελεγε οχι ολοι.Για να τρεχω τωρα και να μην φτανω;

Επισης συμφωνει με τον γιατρο μου σπανια οφειλονται αποβολες σε χλαμυδια κλπ...Τι αλλο;Οτι πληρωσα 40 ευρω για να ακουσω μια απο τα ιδια σας το ειπα;Ναι...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Γεια σας κοριτσια!!!Σας γραφω εχοντας στη τσεπη μου 40 ευρω λιγοτερα γκρρρρ!

Πηγα με μια φιλη μου στο γυναικολογο της να παρω αλλη μια γνωμη.Επειδη τα συζηταγαμε το καλοκαιρι και της ειχα πει πριν αποφασισω τι θα κανω να παμε μαζι οταν θα παει κι εκεινη.Με το σκεπτικο οτι αφου με ειχε διαβεβαιωσει οτι θα ρωτησει κι αν ειναι να πληρωσω να μην ερθω.Βεβαια επειδη μου εκανε υπερηχο πληρωσα...Τελος παντων δε πειραζει.Αυτα τα 40 ευρω τα χρειαζομουν την αλλη βδομαδα κι αντε να τα μαζεψω απο αλλου τωρα γκρρ...

Δεν μου ειπε και τιποτα καινουργιο μια απο τα ιδια.Οχι σπερματεγχυση αλλα εξωσωματικη και να τσεκαρω παλι την ΑΜΗ και την fsh.Δεν τα τσεκαρω προς το παρων αν θελουν ας μου τα κανουν στο κεντρο πριν ξεκινησω.Οι ωοθηκες μου ειναι μικρες γκρρ καικατι αλλο που τον ρωτησα και δεν ειχα συζητησει με το γιατρο μου γιατι δεν θυμαμαι να ειχα παει και παλιοτερους υπερηχους ωοθηκων για να δει.Ειναι οτι εδω και 5 χρονιαειναι μικρες οι ωοθηκες μου.Και η fsh 9 καπου που προσεξα πριν 5 χρονια.Ρε παιδια θυμωνω παρα πολυ.Γιατι να μην μου πει ενας απο αυτους τους γιατρους που πηγαινα παλιοτερα οτι οι ωοθηκες μου ειναι μικρες με οτι αυτο συνεπαγεται;Ενας ας μου το ελεγε οχι ολοι.Για να τρεχω τωρα και να μην φτανω;

Επισης συμφωνει με τον γιατρο μου σπανια οφειλονται αποβολες σε χλαμυδια κλπ...Τι αλλο;Οτι πληρωσα 40 ευρω για να ακουσω μια απο τα ιδια σας το ειπα;Ναι...

Ξέρεις τι γίνεται? Μερικά πράγματα για αυτούς είναι αυτονόητα....και εμένα έτσι μου ο δικός μας τις προάλλες ότι οι ωοθήκές μου είναι μικρότερες από αυτό που πρέπει...και εγώ γούρλωσα τα μάτια....αν ήταν κανονικές μπορεί να μη χρειαζόμασταν εξωσωματική.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...