Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αχ παει και αυτο. Η ενδοκρινολογος είπε οτι είναι όλα οκ, πρότεινε να μετριέμαι μια φορά τη μερα κυλιόμενα και να παω πάλι σε 15 μέρες. Αν μέχρι τότε δεν έχω γεννήσει θα παω. Πάντως σήμερα θα φάω παγωτό!

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Αχ παει και αυτο. Η ενδοκρινολογος είπε οτι είναι όλα οκ, πρότεινε να μετριέμαι μια φορά τη μερα κυλιόμενα και να παω πάλι σε 15 μέρες. Αν μέχρι τότε δεν έχω γεννήσει θα παω. Πάντως σήμερα θα φάω παγωτό!

;););)

Παγωτακι ε???? ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Δε μπορεσα να βρω ακρη με την αναρρωτικη...η γκαντεμια και τα προβληματα συνεχιζουν...:cool::cool:

Πλεον γελαω.....

Αλλαζουμε πλευση.....

Ειμαι μαγαζι τωρα....

Περιοδος δε μου ηρθε...το τελευταιο primolut το πηρα Πεμπτη βραδυ....αρα ουτε ορμονικες δε θα προλαβω...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....:P:p:p:p

Ξεκιναω δουλεια....;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ??? ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΜΟΡΦΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Οσο αφορα το θεμα που διαφωνησατε..εγω νιωθω οπως η Αναστασια και η Αννα ......συμφωνω σε πολλα που εγραφαν για το πως το βλεπουν και πως νιωθουν...:(

Απλα..χαιρομαι που η Ντανιελα μας ειναι πιο ετοιμη και πιο δυνατη στο θεμα αυτο...αλλωστε χαρη στη Ντανιελα και στην Αναστασια πηρα μπρος και γω και εκλεισα τα ραντεβου..;);) Και δεν το χω μετανιωσει..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα,τι κάνετε???

Εγώ πήγα το πρωί σχολείο,γύρισα,μαγείρεψα,σας διάβασα και τώρα θα ετοιμαστώ να ξαναφύγω!!!

Αννούλα χαίρομαι πολύ που είσαι πάλι μαζί μας!!!

Νταντάκι μου εσύ που είσαι???Να προσέχεις στη δουλειά!!!

Εφάκι μου καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο,αλλά να σκέφτεσαι τη θετική πλευρά του πράγματος.Θα ξεκουραστείς λίγο και θα γίνεις μανούλα με ηρεμία!!!

Δημητρούλα μου τέλειο συναίσθημα να σου λέει καλημέρα το μπεμπέκι σου ε???

Αναστασούλα μου όλα θα πάνε καλά και θα κυοφορήσεις όπως λέει και ο γλυκούλης.Φαντάζεσαι να ήξερε πως τον λέμε στο φόρουμ???Σοβαρός άνθρωπος!!!

Ειρηνάκι καλή επιτυχία στο απόγευμα στον γλυκούλη!!!

Μορφάκι μου μην φοβάσαι!!!Όλα θα πάνε καλά αύριο!!!Καλή επιτυχία!!!!

Νατασούλα καλά κάνεις και κοιτάς για δουλειά.Ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάτσει!!

Νελάκι μου όλα καλά λοιπόν και με το ζάχαρο!!!Τέλεια.Χαίρομαι που βρήκες κοπέλα και τα πάει και καλά με τον μικρό σου!!!

Κοριτσάκια μου σας φιλώ γλυκά!!!Πάω να ετοιμαστώ για το φροντιστήριο.Θα τα πούμε το βραδάκι αν προλάβω!!!

Σε όσες δεν αναφέρθηκα προσωπικά στέλνω τα πιο γλυκά μου φιλιά!!!!

Εγώ πήγα το πρωί σχολείο,γύρισα,μαγείρεψα,σας διάβασα και τώρα θα ετοιμαστώ να ξαναφύγω!!!

Εφάκι μου καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο,αλλά να σκέφτεσαι τη θετική πλευρά του πράγματος.Θα ξεκουραστείς λίγο και θα γίνεις μανούλα με ηρεμία!!!

Αναστασούλα μου όλα θα πάνε καλά και θα κυοφορήσεις όπως λέει και ο γλυκούλης.Φαντάζεσαι να ήξερε πως τον λέμε στο φόρουμ???Σοβαρός άνθρωπος!!!

Νελάκι μου όλα καλά λοιπόν και με το ζάχαρο!!!Τέλεια.Χαίρομαι που βρήκες κοπέλα και τα πάει και καλά με τον μικρό σου!!!

Κοριτσάκια μου σας φιλώ γλυκά!!!Πάω να ετοιμαστώ για το φροντιστήριο.Θα τα πούμε το βραδάκι αν προλάβω!!!

Καλη συνεχεια Διδυμακι μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Δε μπορεσα να βρω ακρη με την αναρρωτικη...η γκαντεμια και τα προβληματα συνεχιζουν...:cool::cool:

Πλεον γελαω.....

Αλλαζουμε πλευση.....

Ειμαι μαγαζι τωρα....

Περιοδος δε μου ηρθε...το τελευταιο primolut το πηρα Πεμπτη βραδυ....αρα ουτε ορμονικες δε θα προλαβω...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....:P:p:p:p

Ξεκιναω δουλεια....;););)

τι είναι αυτό το primolut;

kOZcp3.png

τι είναι αυτό το primolut;

primolut nor, πηρα 4 χαπια επι 3 μερες και μετα τα σταματησα ωστε να μου ρθει περιοδος...

Ελπιζω αυριο πωρι να ρθει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

μας λείπεις...αλλά προέχει η εργασία.

Ναι ευτυχως με το θεμα του σακχάρου ξεμπερδεψα, οχι εντελώς αλλά δεν μου ειναι κόπος να μετριέμαι μια φορά τη μέρα. Θα με βοηθησει να εχω ενα τουλάχιστον γευμα ελαφρύ. Πάντως με όλη αυτη την ιστορία το θετικό ειναι οτι εχω ελεγξει πολύ το βάρος μου. Ειμαι στα +8(ή +7 αν δεν υπολογισω και το κιλακι της εξωσωματικής) με συνολικο βαρος μωρων κοντα στα 2,5 ...θα κανω προσπαθεια να ειμαι γενικά εκγρατης γιατι ειμαι και επιρεπης ανθρωπος και δεν τα παω καλά με διαιτες...

Καλη δουλίτσα κουκλα

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...