Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   23 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Expand  

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

evmorfia1974 είπε:
roubies αυτη την στιγμη εχουμε ορχηστρα στο σπιτι,σε καληνυχτιζω και εγω ,εχω πρωινο ξυπνημα,αν και να δω πως θα κοιμηθω με την ορχηστρα.

Έχεις δίκιο.Και εγώ πρέπει να ξυπνήσω πρωί και τώρα έχω να αντιμετωπίσω και εγώ τη συναυλία που γίνεται στο υπνοδωμάτιο.Ελπίζω να κοιμηθείς γρήγορα και εύκολα.Τα λέμε αύριο.

Καληνύχτα!!!!:P

Διαφημίσεις

roubies είπε:
Καληνύχτα Ζεττάκι μου.Και σε σένα όνειρα γλυκά.

Ξέρετε ρε κορίτσια με τι εικόνα κοιμάμαι τώρα τελευταία?Ότι λέει έχουμε γυρίσει με τον αντρούλη μου από το μαιευτήριο με ένα ζουμπουρλούδικο μωράκι και το κοιτάμε όλο το βράδυ.Το ξέρω,είμαι και επισήμως τρελή,αλλά είναι τόσο ομόρφη αυτή η εικόνα που έχω πλάσει στο μυαλό μου!

ξερεις roubies η νυφη μου εχει 9 μηνες που γεννησε και συνεχεια γκρινιαζει,λεω καμια φορα ειμαστε αχαριστοι οι ανθρωποι,της ηρθε τοσο γρηγορα η εγκυμοσυνη και παλι δεν ειναι ευχαριστημενη

roubies είπε:
Καληνύχτα Ζεττάκι μου.Και σε σένα όνειρα γλυκά.

Ξέρετε ρε κορίτσια με τι εικόνα κοιμάμαι τώρα τελευταία?Ότι λέει έχουμε γυρίσει με τον αντρούλη μου από το μαιευτήριο με ένα ζουμπουρλούδικο μωράκι και το κοιτάμε όλο το βράδυ.Το ξέρω,είμαι και επισήμως τρελή,αλλά είναι τόσο ομόρφη αυτή η εικόνα που έχω πλάσει στο μυαλό μου!

Σιγά μην είσαι εσύ τρελή, το δικό σου είναι φυσιολογικό … εγώ τότε τι είμαι…. Ε??? που δεν κοιμάμαι ποτέ, δες τώρα γιατί σηκώθηκα….

Το ΄χω … το ΄χω….

Αγοράζεις τούρτα την κρύβεις καλά αλλά καλά λέμε στο ψυγείο. Φροντίζεις να μην κοιμηθεί νωρίς γύρω στις 23.50 να πάει στο κρεβάτι … 23.58 πας τουαλέτα που έχεις κρυμμένη φανέλα και ζαρτιέρες ντύνεσαι, παίρνεις την τούρτα και 1 κεράκι και σκας μύτη στο κρεβάτι βάζεις το ένα πόδι στο κρεβάτι, στο χέρι την τούρτα και απαγγέλεις

Χρονια πολλά μωρό μου, απόψε που γιορτάζεις

Στα πράσινα ντύθηκα να με θαυμάζεις

Τούρτα σου έφερα, κεράκι για να σβήσεις

Και το κορμί μου το ατέλειωτο

Σημάδια για να αφήσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Και στο τέλος αφού σβήσει το κεράκι λες

Είμαι η πανάθα σου, θέλεις να γίνεις η μπάρτσα μου?

Είμαι ο Καπίνο, θα γίνεις ο Μέσι μου?

Άντε και καλή διασκέδαση …… ;););)

Ουφ τώρα πάω ήσυχη για ύπνο …. Ξανά καληνύχτα

url]

καλημέρα κοριτσάρες! το κάψατε εχθές το βράδυ και βλέπω ότι προετοιμάσατε τη roubies να το "κάψει" και απόψε με τον καλό της! :) εγώ είπα πριν κλείσω τα βιβλιάκια μου να περάσω να δω τι ξεσαλώματα κάνατε κι απόψε!!!! φιλάκια πολλά πολλά πάω για νανάκια.....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Καλημέρα!!!!

Βλέπω ξενυχτήσαμε χθες το βραδυ!

Roubies να χαιρεσαι τον ανδρα σου και να κάνεις αυτο που σου ειπε η Ζεττα εγω την εμπιστευομαι σε ιδεες ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ηθελα πολύ να την εχω κολλητή, Ζεττα με ακους??? ελα Αθηνα να περναμε παρεουλα εσυ και τ ο Αννιτακι και ειμαι οκ θα γελαμε ολη μερα..

Εντωμεταξυ ξυπναω και τρεχω στον υπολογιστή και με βλεπει ο ανδρας μου λεει που πας τόσο βιαστηκα ουτε καλημέρα δε λες του λεω τουαλετα και κρυφτηκα στο μπανιο να σας διαβασω γιατι φωναζει οτι τρωω ακτινοβολια... χι χι πρεζακι εχω γινει μαζι σας.

Μιμιτρα σε ειδα στον υπνο μου ακου να δεις ειδα οτι ηρθα στην βάφτιση του μωρου σου κι εψαχνα να βρω στο πλήθος των καλεσμενων τα αλλα κορίτσια, εχω φαει κολλημα μαζί σας. μιμιτρουλα μου δεν ξερεις τι ειναι υδροσαλπιγγες? θα σου βαλω ενα 3 ΓΙΑΤΙ δεν διαβαζεις το site μας αχ θα αρχισω να φωνάζω! εγω η καημενη τα εχω ολα συγκεντρωσει εκει κι εσεις δεν διαβάζετε! αχ θα σας βαλω εξετάσεις τριμήνου να δω τι θα γραψετε. χι χιχι

Leuta σε ευχαριστω που υπενθυμίζεις οτι πρεπει σιγα σιγα να μετακομισουμε στο ΔΙΚΟ ΜΑΣ site οεο! αντε ρε κοριτσια να γραψουμε κι εκει 100 σελ να χαρω.

Καλημερα σε ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

mimitra είπε:
Αχ ρε αγαπούλα δε σε πρόλαβα. ..

Ειχαμε συζήτηση με τον άντρα μου και μετα φάγαμε και μετά ειδαμε σειρα ( το supernatural), οπότε άργησα σήμερα να μπω...

Συζητήσαμε η αλήθεια είναι και τα συμφωνήσαμε.

Είναι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος που το κόψιμο του τσιγάρου του έκανε τόσο καλό στο σπέρμα.

Ειπε οτι το άρχισε απο τη στεναχωρια του για τον πατέρα του και οτι ακόμα νιωθει πολυ λυπημένος και για αυτον το τσιγάρο είναι μια παρηγοριά.

Δεν μπορεί να το κοψει τώρα αλλά δεσμεύτηκε να το κοψει ξανά (20 μέρες το εχει ξαναρχίσει, ενω το ειχε κομμένο 7 μήνες).

Δε θέλει να τον πιεσω, μπορεί να το κόψει σε 2 μέρες μπορεί σε δυο μήνες.

Θα το κόψει όμως.

Δεν πειράζει μπουμπού...εγώ ήμουν πτωματάκι ετσι και αλλιώς..

Να δεις που το αντράκι σου θα το κόψει άμεσα το παλιοτσίγαρο και σύντομα θα έρθουν τα ευχάριστα...

Φιλάκια μωρό μου...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

roubies είπε:
Οκ φιλενάδα,αλλά αύριο οπωσδήποτε γούτσου γούτσου.Αχ ρε κορίτσια έχει το αγοράκι μου γενέθλια την Κυριακή και ήθελα κάτι να του κάνω μια έκλπηξη,κάτι τελοσπάντων.Και τώρα που γύρισα μου είπε ότι πήρε η πεθερούλα μου τηλέφωνο και είπε να πάμε στο σπίτι της την Κυριακή να γιορτάσουμε όλοι μαζί.Θα καλέσει λέει και τους γονείς μου.Δεν μπορούσα να πω όχι γιατί δεν τους βλέπουμε συχνά και το άσχημο είναι πως όταν πάμε εκεί γυρνάμε βράδυ,οπότε πάει η μέρα.Και μάλιστα το μεσημέρι σκεφτόμουν να σας ρωτήσω μήπως έχετε καμιά καλή ιδέα τι να κάνω,αλλά μου το χάλασε η πεθερούλα μου.Κλαψ,κλαψ

Αμάν ρε παιδί μου με αυτές τις πεθερές, τι ζόρι είναι αυτό που τραβάνε με τα γενέθλεια των παιδιών τους (ειδικά με τα αγόρια), έτρεξε να προλάβει να σας καλέσει.Ετσι εκανε και η δικιά μου, μέχρι που της τα έκοψα όλα αυτά, όταν γιορτάζει ο άντρας μου ή εγώ το πάρτι γίνεται στο σπίτι μας όποιος θέλει έρχεται.Πωπωπω όλες το ίδιο είναι...για χαλάστρα πρώτες.

Ασε μας κυρά πεθερά να χαρούμε τον ερωτα μας και τα γενεθλειάκια μας...Θα σου πω τι θα κάνεις του χρόνου, θα κλείσεις ένα ωραιότατο δωμάτιο απο σαββάτο ας πούμε στο Ναυπλιο κσι θα τον πάρεις να φύγετε έστω για μομοήμερο, αν πάρει τον άντρα σου και του το πει ό αντρούλης δεν θα το ξέρει, θα την πάρεις μετά εσύ και θα της πεις "αμάν ρε μητέρα μου χαλάσατε την έκπληξη, σας παρακαλώ αλλη φορά να είστε πιο προσεκτική".

I81rp3.png

Καλημέρα όμορφες μου!

Απ΄ότι πρόλαβα να δω η mimitra είχε καλά νέα! Μακάρι κοριτσάκι να βελτιωθεί κι αλλο το σπέρμα και να μείνεις έγκυος φυσιολογικά! Τι πιο ωραίο! Να η απόδειξη πόσο κακό μας κάνει το τσιγάρο! Τέρμα πια! χχχ

Το άλλο που πρόλαβα να δω (διοτι τις τελευταιες 2 σελίδες δεν τις διάβασα ακόμη πρέπει να φύγω!) είναι ότι όλες θα συναντηθείτε!

Θέλω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! :|

Δε πειράζει καλά να περάσετε και να πιειτε και ενα ποτάκι/καφεδάκι και για μένα!

love u all!

πάω λεμεσό για σ-κ, πολύ ωραίος καιρός ελπίζω όλες να περάσουμε όμορφα!

χχχχχχχχχχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

christine1012 είπε:
Καλημέρα όμορφες μου!

Απ΄ότι πρόλαβα να δω η mimitra είχε καλά νέα! Μακάρι κοριτσάκι να βελτιωθεί κι αλλο το σπέρμα και να μείνεις έγκυος φυσιολογικά! Τι πιο ωραίο! Να η απόδειξη πόσο κακό μας κάνει το τσιγάρο! Τέρμα πια! χχχ

Το άλλο που πρόλαβα να δω (διοτι τις τελευταιες 2 σελίδες δεν τις διάβασα ακόμη πρέπει να φύγω!) είναι ότι όλες θα συναντηθείτε!

Θέλω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! :|

Δε πειράζει καλά να περάσετε και να πιειτε και ενα ποτάκι/καφεδάκι και για μένα!

love u all!

πάω λεμεσό για σ-κ, πολύ ωραίος καιρός ελπίζω όλες να περάσουμε όμορφα!

χχχχχχχχχχχ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ....Πόσο χαίρομαι που γράφεις πάντα δυο λογάκια και έτσι δεν ανυσηχώ...να μου φιλήσεις τα extreme boys...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέεεεεεεραααααα!

:-)

Τι κάνετεεεεε?

Σήμερα έχει ησυχία....

Εγώ κορίτσια δεν εχω άλλα περιθώρια, δίνω 1η Ιουνίου εξετάσεις στο εαπ και πρέπει να συγκεντρωθώ στο διάβασμα.

Σήμερα είχαμε συνάντηση με την καθηγήτρια και με έπιασε αγχος.

Δε θα γράφω πολλά πλέον, θα σας αγαπάω όμως και θα σας σκέπτομαι πολύ.

Θα μπαίνω κάθε μέρα να βλέπω τα νέα μας αλλά οχι πολύ.

Απο αύριο ξεκινάω!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

mimitra είπε:
Καλησπέεεεεεεραααααα!

:-)

Τι κάνετεεεεε?

Σήμερα έχει ησυχία....

Εγώ κορίτσια δεν εχω άλλα περιθώρια, δίνω 1η Ιουνίου εξετάσεις στο εαπ και πρέπει να συγκεντρωθώ στο διάβασμα.

Σήμερα είχαμε συνάντηση με την καθηγήτρια και με έπιασε αγχος.

Δε θα γράφω πολλά πλέον, θα σας αγαπάω όμως και θα σας σκέπτομαι πολύ.

Θα μπαίνω κάθε μέρα να βλέπω τα νέα μας αλλά οχι πολύ.

Απο αύριο ξεκινάω!

Μπαίνω και εγώ να δω τα νέα από το παρεάκι και η mimitroula μας αποφάσησε να γίνει φυτούκλα...τσ τσ τσ.ετσι είπαμε ρε πρόεδρε?Τι το έχεις το αξιώμα?

Δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά για μας χρόνο θα βρίσκεις...Αντε να μην τα πάρω κρανίο...:evil::evil::evil:

I81rp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου.Πριν λίγο γύρισα από τη δουλειά,έφαγα κάτι και είπα να δω τα νεάκια σας.Ηρεμία σήμερα.

Ζεττάκι είσαι θεά!!!!Σίγουρα αυτό θα κάνω σήμερα.Θα πάω αργότερα να πάρω τουρτίτσα,γιατί τώρα είναι εδώ και μου τριγυρνάει μέσα στο σπίτι.Θα ξαπλώσω λίγο γιατί είμαι κομμάτια και όταν ξυπνήσω θα πάω.Έτσι θα ελέγχω και καλύτερα την κατάσταση(αν πάει προς το ψυγείο,θα τον τσακώσω).

mimitroula μου η φωτογραφία που μου έστειλες είναι τέλεια!!!!!Θα το κάνω στα 3 χρόνια γάμου που κλείνουμε τον Ιούλιο.Αλήθεια απ'το σπίτι σας είναι η φωτογραφία αυτή?Αν ναι έχουμε τα ίδια χρώματα στους τοίχους!!!!!

evmorfia μου έχω και εγώ μια φίλη που έπιασε παιδάκι με μια μόνο επαφή όχι με ένα μήνα προσπάθεια,αλλά με μια μόνο επαφή και με πολυκυστικές.Από την αρχή της εγκυμοσύνης γκρίνιαζε και συνεχίζει και γκρινιάζει.Αλλά τι να πεις,οι άνθρωποι δεν είναι ποτέ χαρούμενοι με αυτά που έχουν.

Αναστασία μου δεν καταλαβαίνω τι την έπιασε την πεθερά μου φέτος.Άλλη χρονιά δεν το έκανε και μου έσπασε τα νεύρα,γιατί βαριέμαι πολύ να πάω όλη την ημέρα εκεί.Αν πηγαίναμε μόνο για μεσημεριανό φαγητό δεν θα με ενδιέφερε,αλλά αυτό το όλη την ημέρα μέχρι το βράδυ δεν το παλεύω και με κουράζει,γιατί μια μέρα έχω να κοιμηθώ μεσημέρι και θέλω να το κάνω,αφού μου αρέσει ο μεσημεριανός ύπνος!!!!Τώρα πάει έγινε.Του χρόνου βλέπουμε.

Λαμπρινούλα μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.Ελπίζω το παιδάκι σου να είναι καλύτερα,αλλά και εσύ να είσαι λίγο πιο ξεκούραστη.

Χριστινάκι μου σε φιλώ γλυκά και εσένα και τα αγόρια σου.

kale μου πολύ διάβασμα ρε κοπέλα μου.Σε θαυμάζω!!!!!Μπράβο!!!!

Κοριτσάκια μου σας χαιρετώ πολύ προς το παρόν.Πάω να ξαπλώσω λίγο γιατί δεν την παλεύω άλλο.Τα λέμε αργότερα.

Πολύ ηρεμία σήμερα κοριτσάκια! Μπήκα και γω στα πεταχτα μπας και γράφατε πάλι σεντόνια και δε σας προλάβαινα!

roubies μου να σου ζήσει ο αντρούλης σου! Δεν πειράζει που θα πάτε στην πεθερά... Τι να κάνεις είναι και αυτά αναπόφευκτα... Αλλά να κάνεις αυτά που σου λέει η ζέτα το βραδάκι! Ζετάκι έφιρες με (που λέμε και στην Κύπρο = μεταφρορικά: έσκασα στα γέλια κυριολέκτικά - λιποθύμησα χαχαχα) με την πανάθα και την μπάρτσα! χαχαχα είσαι τέλειαααααα! :D

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου πάντα σε σκέφτομαι! Και αγωνιώ για σένα και τα επόμενα σου βήματα. Μόλις φίλησα τα extreme boys μου από σένα. ;)

mimitra μου good luck στις εξετάσεις σου! Πότε κάθεσαι? Ελπίζω να το κόψει σύντομα ο άντρας σου! Τώρα που είναι σε καλή φάση να κάνετε πολύ γουτσου γουτσου και ασε το διαβασμα!

labrinipo Μου, πραγματικά σου έγινε ψύχωση η παρέα αμα βλέπεις και όνειρα! χαχαχα Θα μπω και στο site σου να δω για την κοπέλα.

kale μου βλέπω την ώρα που έστειλες το μνμ και σκέφτομαι, τί ώρα κοιμάσαι???? Τί γινεται μαζί σου??? Κάτι πρέπει να έχασα στην πορεία, διαβάζεις τη νύχτα και κοιμάσαι τα πρωινα??

φιλια πολλά σε όλες!!!!

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...