Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Για μενα ο κάθε ανθρωπος ανεξαρτητα από κιλα, ύψος, ματια, μαλλιά ειναι όμορφος!!!! Επειδή ομως θα εισαι εγκυος ;);););););) ασε τις διαιτες κατα μέρος..

ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ.....ΣΥΜΦΩΝΩ...!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΡΑ ΣΟΥ.... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ.....ΓΙΑΤΙ..... ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ;);););););););) !!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

leuta μη τυχον και ξανακουσω για τεστ θα γινει χαμος, θα βγω εκτος εαυτου!!!!!!

Ενα σακκο ειδαμε στον υπερηχο δεν εχω διδυμακια ενα νινι!

harry18 περαστικα σου! Ολος ο κοσμος ετσι ειναι ρε γαμωτο! Παιρνε βιταμινουλες!

zamponelaki καλως ηρθες! Μας ελειψες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

Σας βρηκα κοριτσακια μου!!!!

Χιχιχιχιιχιχι

οχι θα μας διωχνανε εντελως νομιζανε ε??????????

Ειμαι λιγο καλυτερα αλλα το παλευω

Βλεπω ειχαμε δυσαρεστα ε???

θα ενημερωθω και θα τα πουμε αργοτερα....

Πηγα και στον Μαστρ.......εχτες.

Θα μπω να σας τα πω αργοτερα γιατι ειμαι στο δρομο

Φιλακια πολλα

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΖΟΥΤΖΟΥ...????????????????

ΟΛΟ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΛΕΣ......ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανιτακι....ψιτ...να σου πω...μη ακουσουν οι άλλες...λεω να κάνω τεστ αυριο....

ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ......ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ.....!!!!!!!!!!!!

χιχιχι leutaki ακούωσε εγώ! ΜΕΝ ΤΟ ΚΑΜΕΙΣ! Κυπριακη προφορά! χαχαχαχαχα

Μαθαίνουμε κανονικά τη γλώσσα απλά είναι διάλεκτος, όπως έχουν και οι κρητικοι και οι ροδίτες και άλλες περιοχές της ελλάδας! Αλλα μέσα μέσα να σας γράφω κανένα κυπριακό να γελάτε! χιχιχι

Zamponelaki μου καλώς μας βρήκες! Μη χαθείς τώρα πάλι ε??? χχχχ

Κοπέλες σχολάνωωωωωωωωωωωωωωωω!

Θα σας μιλήσω πιο μετά!

Φιλουθκιαααα

P.S carousel μου θα περιμένω απάντηση σου θα με βοηθήσεις πολύ να συμβουλέψω τη φίλη μου! Ευχαριστώ γλυκούλα :D

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

leuta μη τυχον και ξανακουσω για τεστ θα γινει χαμος, θα βγω εκτος εαυτου!!!!!!

Ενα σακκο ειδαμε στον υπερηχο δεν εχω διδυμακια ενα νινι!

harry18 περαστικα σου! Ολος ο κοσμος ετσι ειναι ρε γαμωτο! Παιρνε βιταμινουλες!

zamponelaki καλως ηρθες! Μας ελειψες!

ΠΩΣ ΒΑΖΕΙΣ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ...?????????????

Christine29 γερό να ειναι το παιδάκι σου, να γεννηθεί με το καλο!!!!!!

Zettaki.....λίγη μπουγατσούλα θέλεις? Σουβλάκι από τον Βλάχο? :oops:

Ανιτακι μου ζάκυνθο εισαι? Στη λευκάδα που ειχαμε πάει ταξίδι μου έκανε προταση περυσι ο αντρας μου! Ζάκυνθος ήταν ο επόμενος προορισμός για φέτος αλλα δε βόλεψε. Τα επτάνησα εχουν τελειως αλλη κουλτούρα...μέχρι και αλλο χρώμα νερού....

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ειναι ωραία....να ειχα λεφτα να πήγαινα σε όλα τα μέρη της Ελλάδας!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ......ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ.....!!!!!!!!!!!!

Μη μιλάς δυνατα..ακούν οι άλλες....και μαλώνουν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Μαθαίνουμε κανονικά τη γλώσσα απλά είναι διάλεκτος, όπως έχουν και οι κρητικοι και οι ροδίτες και άλλες περιοχές της ελλάδας! Αλλα μέσα μέσα να σας γράφω κανένα κυπριακό να γελάτε! χιχιχι

Θα σας μιλήσω πιο μετά!

Φιλουθκιαααα

P.S carousel μου θα περιμένω απάντηση σου θα με βοηθήσεις πολύ να συμβουλέψω τη φίλη μου! Ευχαριστώ γλυκούλα :D

Μου αρεσει πολυ η διαλεκτος σας..ειναι τραγουδιστή..απλά δεν την καταλαβαίνω παντα...οταν οι συμφοιτητές μου μιλούσαν κυπριακα κοιτούσα σα χάνος...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Σας ζάλισα ε? Πολύ μίλημα σήμερα.....:oops::oops::oops::oops:

Πάω να κοιμηθώ να κάψω θερμίδες....;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Θα σας μιλήσω πιο μετά!

Φιλουθκιαααα

ΑΧ....ΚΙ ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ...!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.......

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΛΙΓΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.....ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ......ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΟΜΑΙ ...!!!!!!!!!!

Christine29 γερό να ειναι το παιδάκι σου, να γεννηθεί με το καλο!!!!!!

Zettaki.....λίγη μπουγατσούλα θέλεις? Σουβλάκι από τον Βλάχο? :oops:

Ανιτακι μου ζάκυνθο εισαι? Στη λευκάδα που ειχαμε πάει ταξίδι μου έκανε προταση περυσι ο αντρας μου! Ζάκυνθος ήταν ο επόμενος προορισμός για φέτος αλλα δε βόλεψε. Τα επτάνησα εχουν τελειως αλλη κουλτούρα...μέχρι και αλλο χρώμα νερού....

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ειναι ωραία....να ειχα λεφτα να πήγαινα σε όλα τα μέρη της Ελλάδας!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.....ΩΡΑΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ.....ΥΠΕΡΟΧΑ.!!!!!!!!!!

ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΚΑΙ ΜΠΑΛΙ.......ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ....ΜΑΓΙΚΑ ΝΕΡΑ....ΑΜΜΟΥΔΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ.....ΟΡΓΙΟ ΒΛΑΣΤΗΣΗΣ....ΩΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....!!!!!!!

ΠΑΙΔΙΑ....ΕΓΩ ΜΑΓΕΥΤΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ...!!!!!!!!

ΑΝΙΤΑΚΙ,

ετοιμάσου, μετά τις Σέρρες,

θα πάρω το ελικόπτερο και θα σκάσω μύτη Ζάκυνθο.

Θα σας τσουρομαδήσω και τις 2 (εσένα και τη leuta).

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ !!!!

σε 2-3 μέρες θα ξέρουμε γκαραντί, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

leuta,

μόλις έφαγα (κοτοσουβλάκι) αλλά για 1-2 Βλάχου δεν θα έλεγα οχι.

Μετά το ξύλο λοιπόν που θα σου δώσω αν δεν ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΣ, θα σε πάω για φαϊ.

url]

ΑΝΙΤΑΚΙ,

ετοιμάσου, μετά τις Σέρρες,

θα πάρω το ελικόπτερο και θα σκάσω μύτη Ζάκυνθο.

Θα σας τσουρομαδήσω και τις 2 (εσένα και τη leuta).

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ !!!!

σε 2-3 μέρες θα ξέρουμε γκαραντί, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

leuta,

μόλις έφαγα (κοτοσουβλάκι) αλλά για 1-2 Βλάχου δεν θα έλεγα οχι.

Μετά το ξύλο λοιπόν που θα σου δώσω αν δεν ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΣ, θα σε πάω για φαϊ.

ΓΑΜΩΤΟ ΡΕ ΛΕΤΑ......ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ......!!!!!!!!!!

ΣΣΣΣΣΣ......ΚΑΤΣΕ......ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΩ......!!!!!;);)

ΕΝΤΑΞΕΙ ΖΕΤΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!!!!:oops::oops::oops:

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΖΕΤΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!:oops::oops::oops:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......ΛΕΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙ.......ΤΟ ΕΧΑΨΕ Η ΖΕΤΑ.......ΧΑΧΑΧΑΧΑ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...