Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Με ποιον γιατρό αν επιτρέπεται ; 🙂

Αυτα τα 2 που πήρες επειδή ήταν υψηλή FSH θυμάσαι αν εξελίχθηκαν σε καλές βλαστοκύστες; Γιατί συνήθως λένε πως ποιοτικά τα ωάρια σε τέτοιο κύκλο είναι χειρότερα.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

επειδή είναι η κατάσταση τέτοια πρέπει να κοιτάς γενικά. Θα δεις πως θα έρθουν τα πραγματα. Μην προδικάζει το αποτέλεσμα. Μπορεί για η εμβρυομεταφορά να σου κάτσει Παρασκευή και να παρεις μονο μια μερα αδεια. Μην πελαγώνεις με τετοια σενάρια. Πιστεύω οτι πρέπει να κοιτάς και τα δυο, και δουλειά και εξω... και να δεις που θα σου κάτσουν οπως τα θέλεις.

Symfwnw me thn prolallhsasa. xixixi

Διαφημίσεις

Exei arxisei kai kounietai h agora. An eisai kalos tha se paroune apla isws na mhn vreis me toses apodoxes oses prin.

Padws kai na meneis toso kairo ektos agoras pali kalo den einai.

οι αποδοχες πλεον ειναι ανυπαρκτες... ειχα παει σε ενα λογιστικο γραφειο πριν ενα μηνα και μου ειπε βασικο μισθο δηλ. 500 ε.:twisted: για 8ωρο (+) δεν μου μετρησε ουτε προυπηρεσια(εχω 10 χρονια) και εννοειται οτι δεν δινουνε επιδομα γαμου(παρολο που η τροικα δεν το εκοψε)... αυτοι εχουνε βρει ευκαιρια και δεν το δινουνε(ρωτησα το κεπεα)

Ευχαριστώ!

Να σου πω μόνο το χρώμα θα κάνουμε τώρα. Και αυτό γιατί φοβάμαι μην αρχίσουν οι βροχές και δεν μπορεί να στεγνώσει.

Καλά κανετε για να φυγει και η μυρωδιά μεχρι να ερθει το μωρακι στο σπιτι.

kOZcp3.png

Εμείς στον κύκλο μου, οι πιο πολλές γυναίκες δουλεύουν ευτυχώς.

Μια μόνο είναι Κοκοβίκου, συν εγώ που είμαι προσωρινή Κοκοβίκου.

Αλλά με βλέπω να γίνω μόνιμη.

Σιγά μην πάω μετά τη γέννα να δουλεύω σπαστό και να αφήνω το μωρό σπίτι όλη μέρα.

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Αν είχα καλό ωράριο οκ, αλλά έτσι. ..δε γίνεται.

Kala mhn to prodikazeis ayto tha deis. Giati egw osa atoma xerw pou to legane meta pou ginane 3 mhnwn ta paidia tous perimenane pws kai pws na pane sth douleia na xeskasoune ligo. Nomizw tha lalhseis olh mera me to mwro kai kalo eiani na xeis kai ligo kairo na xeskas h na asxoleisai me kati allo h na exeis na syzhthseis kai tipota me ton antra sou ektos tou paidiou.

Exei arxisei kai kounietai h agora. An eisai kalos tha se paroune apla isws na mhn vreis me toses apodoxes oses prin.

Padws kai na meneis toso kairo ektos agoras pali kalo den einai.

Αντε ρε! Πρώτη φορά το ακούω ότι άρχισε να κινείται λίγο.

Καλό αυτό.

Τουλάχιστον να δίνουν αξιοπρεπείς μισθούς και όχι ψίχουλα.

Άκουσα για ένα παιδί πήγε στα τζαμπο για δουλειά και του δίνουν 200 ευρώ. Τετραωρος.

Ζεις με 200 ευρώ?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

οι αποδοχες πλεον ειναι ανυπαρκτες... ειχα παει σε ενα λογιστικο γραφειο πριν ενα μηνα και μου ειπε βασικο μισθο δηλ. 500 ε.:twisted: για 8ωρο (+) δεν μου μετρησε ουτε προυπηρεσια(εχω 10 χρονια) και εννοειται οτι δεν δινουνε επιδομα γαμου(παρολο που η τροικα δεν το εκοψε)... αυτοι εχουνε βρει ευκαιρια και δεν το δινουνε(ρωτησα το κεπεα)

Nai edaxei ta logisitka genika exoun faei trelo xylo kai yparxei kai yperprosfora. Mono se logistiko tomea mporeis na doulepseis?

Kala mhn to prodikazeis ayto tha deis. Giati egw osa atoma xerw pou to legane meta pou ginane 3 mhnwn ta paidia tous perimenane pws kai pws na pane sth douleia na xeskasoune ligo. Nomizw tha lalhseis olh mera me to mwro kai kalo eiani na xeis kai ligo kairo na xeskas h na asxoleisai me kati allo h na exeis na syzhthseis kai tipota me ton antra sou ektos tou paidiou.

Ναι το θυμάμαι και από τις φίλες μου.

Το πρακτικό του ωραριου ομως δεν ξέρω πως θα λυθεί.

Εγώ δουλεύω πρωί και απόγευμα.

Θα πρέπει να κάθεται κάποιος με το μωρό όλη μέρα.

Και αυτός ο κάποιος. .. δεν υπάρχει .

Πρέπει να πάρουμε κοπέλα.

Και ο άντρας δε θέλει αλλά ούτε κι εγώ να πω την αλήθεια.

Θα δούμε βέβαια ως τότε.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εμείς στον κύκλο μου, οι πιο πολλές γυναίκες δουλεύουν ευτυχώς.

Μια μόνο είναι Κοκοβίκου, συν εγώ που είμαι προσωρινή Κοκοβίκου.

Αλλά με βλέπω να γίνω μόνιμη.

Σιγά μην πάω μετά τη γέννα να δουλεύω σπαστό και να αφήνω το μωρό σπίτι όλη μέρα.

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Αν είχα καλό ωράριο οκ, αλλά έτσι. ..δε γίνεται.

το σπαστό είναι δράμα, πραγματι. Πάντως αν γενικά οι απολαβές σου δεν ειναι πολύ ψηλές και αν χρειαζεσαι και γυναικα να κραταει το παιδι τοτε νομίζω οτι δεν εχει και πολύ νοημα να πηγαινεις συμφωνω!!

kOZcp3.png

Αντε ρε! Πρώτη φορά το ακούω ότι άρχισε να κινείται λίγο.

Καλό αυτό.

Τουλάχιστον να δίνουν αξιοπρεπείς μισθούς και όχι ψίχουλα.

Άκουσα για ένα παιδί πήγε στα τζαμπο για δουλειά και του δίνουν 200 ευρώ. Τετραωρος.

Ζεις με 200 ευρώ?

Nai kineitai ligo. Arxisane kai oi polyethnikes na proslamvanoune akoma kai se tmimata marketing pou eixane nekrwsei.

Edaxei twra sto jumbo den xerw. Pwlhths pige? O Jumbo exase ola tou ta lefta sto kourema ths Kyprou. Opote den einai kai h pio ygeihs epixeirhsh.

Ναι το θυμάμαι και από τις φίλες μου.

Το πρακτικό του ωραριου ομως δεν ξέρω πως θα λυθεί.

Εγώ δουλεύω πρωί και απόγευμα.

Θα πρέπει να κάθεται κάποιος με το μωρό όλη μέρα.

Και αυτός ο κάποιος. .. δεν υπάρχει .

Πρέπει να πάρουμε κοπέλα.

Και ο άντρας δε θέλει αλλά ούτε κι εγώ να πω την αλήθεια.

Θα δούμε βέβαια ως τότε.

Erwthsh: Ti ennoeis spasto wrario? Pas to prwi kai meta pali to apogeyma??

Διαφημίσεις

αυτό ισχύει. Κι εγώ όταν ηταν να γυρίσω στη δουλειά ήμουν πολύ χαρούμενη. Γενικά ξεκουραζόμουν κιολας στο γραφείο γιατι στο σπίτι δεν καθόμουν ποτε. Τουλαχιστον στη δουλειά μπορουσα να καθίσω στο γραφείο μου

kOZcp3.png

το σπαστό είναι δράμα, πραγματι. Πάντως αν γενικά οι απολαβές σου δεν ειναι πολύ ψηλές και αν χρειαζεσαι και γυναικα να κραταει το παιδι τοτε νομίζω οτι δεν εχει και πολύ νοημα να πηγαινεις συμφωνω!!

Ναι παίρνω λίγα λεφτά πια.

Άρχισα το 2009 με έναν μισθό οκ, αλλά με τα κοψίματα. .

Άστα.

Δράμα.

Δε συμφέρει.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Erwthsh: Ti ennoeis spasto wrario? Pas to prwi kai meta pali to apogeyma??

Ακριβώς. Πας στις 9 και φεύγεις 14:30.

Μετά σα το μ@λάκα, ξαναπας στις 17:00 και σχολας 21:00!!!

Και αυτό τρεις φορές τη βδομάδα!

Μαύρα χάλια δηλαδή .

Δεν παλεύεται.

Οπότε θες έναν άνθρωπο απο τις 9 παρα το πρωι ως τις 9 και το βραδυ.

Είναι δύσκολο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ακριβώς. Πας στις 9 και φεύγεις 14:30.

Μετά σα το μ@λάκα, ξαναπας στις 17:00 και σχολας 21:00!!!

Και αυτό τρεις φορές τη βδομάδα!

Μαύρα χάλια δηλαδή .

Δεν παλεύεται.

Οπότε θες έναν άνθρωπο απο τις 9 παρα το πρωι ως τις 9 και το βραδυ.

Είναι δύσκολο.

αχ το χω κανει κ γω αυτο,τρια χρονια αντεξα.δεν παιζεται με τιποτα,τα νευρα τσαταλια

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...