Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Με ποιον γιατρό αν επιτρέπεται ; 🙂

Αυτα τα 2 που πήρες επειδή ήταν υψηλή FSH θυμάσαι αν εξελίχθηκαν σε καλές βλαστοκύστες; Γιατί συνήθως λένε πως ποιοτικά τα ωάρια σε τέτοιο κύκλο είναι χειρότερα.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μακάρι ρε μωρό μου. .

Έχει πάρει άδεια ο άντρας Δευτέρα Τρίτη και έχουμε κάνει ωραίο πρόγραμμα.

Δευτέρα θα πάμε ικεα να δούμε για μια ντουλάπα, θα φάμε εκεί μεσημεριανό και μετά θα έρθουμε σπίτι για ξεκούραση.

Το απόγευμα για καφέ.

Την τριτη θα παμε για τη β επιπεδου και αν πανε ολα καλα με τη βοήθεια του Θεού, μετά θα πάμε να πάρουμε τα χρώματα για να βάψουμε το δωμάτιο του μπεμπούλη!

Αχ τι ωραίες στιγμες...Η προετοιμασία είναι σουπερ πραγμα..! Με το καλό

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ που είμαι θρομβοφιλικη, θα κάνω πιο συχνά ντοπλερ.

Έτσι μου είπε ένας γιατρός.

Εντωμεταξύ, έχω β επιπεδου στις 10/09 και επόμενο ραντεβού με το γιατρό εχω 10/10!

Της λεω γιατί τόσο αργά?

Λέει μια φορά το μήνα θέλουμε να σε βλέπουμε!

Και λέω εσείς! Εγώ όμως?

Ααααα.... να δω πως θα την παλέψω.

Βέβαια τώρα που τον αισθάνομαι είμαι πιο ήσυχη.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

πραγματικα... δραμα... εχουμε πολλα εξοδα γμτ... εφοριες, χαρατσια... αστα να πανε... δεν εχουμε καταφερει να μαζεψουμε.... ξερεις αν κανουνε ατοκες δοσεις???? χιχιιχ

Λες????

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Αννουλα!!

Ενταξει δεν αγχωνομαι.... αλλα ζοριζομαστε μωρε....

Δουλεια δεν πολυκοιταω γιατι δεν ξερω πως να το διαχειριστω... αν πιασω δουλεια δεν θα μπορω να κανω εξω... αλλα απο την αλλη κουραστηκα να καθομαι... θα δω τί θα κανω....:twisted:

Yparxei kamia pithanothta na kaneis kati part time h se kapoia filh sou h gnwsth na voithas? Giati kai ayto to spiti olh mera den xerw an voithaei re gmt kai to mono focus na einai h prospatheia kai pote tha ginei.

Yparxei kamia pithanothta na kaneis kati part time h se kapoia filh sou h gnwsth na voithas? Giati kai ayto to spiti olh mera den xerw an voithaei re gmt kai to mono focus na einai h prospatheia kai pote tha ginei.

δυσκολο... ολες δουλευουνε ειτε στον ιδιωτικο ειτε στον δημοσιο τομεα... το σπιτι ειναι δυσκολο.... εννοειται οτι δεν βοηθαει...

Εγώ που είμαι θρομβοφιλικη, θα κάνω πιο συχνά ντοπλερ.

Έτσι μου είπε ένας γιατρός.

Εντωμεταξύ, έχω β επιπεδου στις 10/09 και επόμενο ραντεβού με το γιατρό εχω 10/10!

Της λεω γιατί τόσο αργά?

Λέει μια φορά το μήνα θέλουμε να σε βλέπουμε!

Και λέω εσείς! Εγώ όμως?

Ααααα.... να δω πως θα την παλέψω.

Βέβαια τώρα που τον αισθάνομαι είμαι πιο ήσυχη.

μην αγχωνεσαι κοριτσαρα μου... τωρα που ο Δημητρακης κλωτσαει.. μην φοβασαι τιποτα

Διαφημίσεις

Αχ τι ωραίες στιγμες...Η προετοιμασία είναι σουπερ πραγμα..! Με το καλό

Ευχαριστώ!

Να σου πω μόνο το χρώμα θα κάνουμε τώρα. Και αυτό γιατί φοβάμαι μην αρχίσουν οι βροχές και δεν μπορεί να στεγνώσει.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Και να ψάξει για δουλειά, σάμπως θα βρει με τέτοια ανεργία?

Exei arxisei kai kounietai h agora. An eisai kalos tha se paroune apla isws na mhn vreis me toses apodoxes oses prin.

Padws kai na meneis toso kairo ektos agoras pali kalo den einai.

ελα ντε.... οτι κοιταω εχει οριο ηλικιας.... μεχρι 25 αντε 28... θεωρουμε ... γρια:evil:

επειδή είναι η κατάσταση τέτοια πρέπει να κοιτάς γενικά. Θα δεις πως θα έρθουν τα πραγματα. Μην προδικάζει το αποτέλεσμα. Μπορεί για η εμβρυομεταφορά να σου κάτσει Παρασκευή και να παρεις μονο μια μερα αδεια. Μην πελαγώνεις με τετοια σενάρια. Πιστεύω οτι πρέπει να κοιτάς και τα δυο, και δουλειά και εξω... και να δεις που θα σου κάτσουν οπως τα θέλεις.

kOZcp3.png

Εμείς στον κύκλο μου, οι πιο πολλές γυναίκες δουλεύουν ευτυχώς.

Μια μόνο είναι Κοκοβίκου, συν εγώ που είμαι προσωρινή Κοκοβίκου.

Αλλά με βλέπω να γίνω μόνιμη.

Σιγά μην πάω μετά τη γέννα να δουλεύω σπαστό και να αφήνω το μωρό σπίτι όλη μέρα.

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Αν είχα καλό ωράριο οκ, αλλά έτσι. ..δε γίνεται.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...