Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Pink μήπως ξέρεις εσύ για την αντιχα?

Μου βγήκε πάνω απο το οριο του πιο αραιου.

Ζουμί δηλαδή.

Δεν ανησυχω αλλά επειδή κανεις κι εσύ αντι χα έλεγα μήπως ξέρεις.

Μπα εγώ δεν κάνω ελεγχο, απλώς κάνω αντιπηκτικές προληπτικά. Μου ειπε οτι θα το κανω μια φορα μετα την 30η εβδομάδα και αν χρειστεί τότε θα αναπροσαρμόσουμε τη δόση. Δεν ξερω δυστυχως

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΟΜΟΡΦΟΜΑΝΟΥΛΑ!

Η κρουελα τι ειπε γι αυτο?

Εχω αύριο ραντεβού μαζί της αλλά δεν της τηλεφώνησα για το αποτέλεσμα γιατί όταν την παίρνεις τηλέφωνο, κράζει!

Δε γουστάρει μάλλον.

Δεν πειράζει, αύριο.

Εξαλλου έστειλα με mail και στο γιατρό μου όλες τις εξετάσεις και τον ρώτησα για την αντι χα.

Αν είναι κάτι θα με πάρει αυτός, δε με αφήνει έτσι.

Όσο για το σενάριο Αθήνας, πιο καλά να έρθεις Σάββατο με Τρίτη για να σε δούμε κιόλας!

Χεχεχεχε!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλά ειμαι κοριτσαρα μου... οσο για τον ντοκ .. Αγνωστο και οχι αμεσα:twisted:

Ρε μωρό γιατί το αφήνεις πίσω πίσω...δεν πας να δεις τι θα σου πει απο εξετάσεις να ξεκινήσεις και εσύ σιγά σιγά...

Κορίτσια δεν θέλω να γίνομαι καταπιεστική...αλλά η αλήθεια είναι ότι εσείς που είστε κάτω των 35 καλό είναι να ξεκινήσετε όσο έχετε σύμμαχο την ηλικία...μετά τα 35 τα πράγματα δυσκολεύουν παραπάνω....

Αντε να αναγκάσουμε όλες σιγά σιγά....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Αναστασια μου θελω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να σας δω! Το λεω ειλικρινα και ξεκαθαρα! Ομως εχω ριξει τοσο αγχος και τρεξιμο τις τελευταιες μερες που δε μπορω αυτη τη στιγμη να ξερω για την Κυριακη...Για να ειμαστε εκει κυριακη πρεπει πρεπει να φυγουμε απο τις 6 το πρωι...και ειμαστε τοσο ταλαιπωρημενοι και γω και το μωρο που δεν ξερω αν θα το κανουμε...αληθεια...

Το καλο σεναριο ειναι να ρθουμε απο σαββατο και να φυγουμε τεταρτη με ανεση αρα θα σας δω ΣΙΓΟΥΡΑ...

Το στριμωχτο σεναριο ειναι να ρθουμε κυριακη βραδυ και να φυγουμε τριτη βραδυ...αρα εκει δεν προλαβαινω να σας δω...

Δεν ειναι θεμα να πεισω το μωρο...ειναι θεμα να παραδωσουμε τον ΕΟΠΠΥ την παρασκευη, τι ωρα θα φυγοιυμε παλι απο το μαγαζι και ποσο κουρασμενοι και ορεξατοι θα ειμαστε γενικως...

Θα κατεβω αθηνα ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ...και αν αποφασισω τον Μαντ...θα κατεβαινω μαλλον κατω για τους υπερηχους αρα θελω να πιστευω θα σας δω αν δε γινει τωρα...

Εφάκι μου εγώ που δεν δουλευω θα μπορουσα να σε δω όποτε βολευει εσενα. Μακάρι να τα πουμε, θα χαρώ πολύ

kOZcp3.png

Geia sou Dimitroula mou!

Oxi den eipes kati na me stenaxwrhsei do not worry!

Esy ola kala?

Καλά είμαι εγώ, έβλεπα πάλι το μπεμπούλη στον ύπνο μου.

Ότι τον θηλαζα λέει. . Κι έπινε πολύ γάλα.

:-)

Τώρα περιμένω να φάω την πρώτη κλωτσιά της ημέρας, για να χαρώ λίγο.

Κάθε μέρα είναι το "Καλημέρα" μας αυτό!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εχω αύριο ραντεβού μαζί της αλλά δεν της τηλεφώνησα για το αποτέλεσμα γιατί όταν την παίρνεις τηλέφωνο, κράζει!

Δε γουστάρει μάλλον.

Δεν πειράζει, αύριο.

Εξαλλου έστειλα με mail και στο γιατρό μου όλες τις εξετάσεις και τον ρώτησα για την αντι χα.

Αν είναι κάτι θα με πάρει αυτός, δε με αφήνει έτσι.

Όσο για το σενάριο Αθήνας, πιο καλά να έρθεις Σάββατο με Τρίτη για να σε δούμε κιόλας!

Χεχεχεχε!

Σωστή.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Μπα εγώ δεν κάνω ελεγχο, απλώς κάνω αντιπηκτικές προληπτικά. Μου ειπε οτι θα το κανω μια φορα μετα την 30η εβδομάδα και αν χρειστεί τότε θα αναπροσαρμόσουμε τη δόση. Δεν ξερω δυστυχως

Οκ αγάπη θα ρωτήσω και τη Λαμπρινούλα όταν μπει.

Δε μου λες, θα προτείνεις κάτι για την Κυριακή?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλά είμαι εγώ, έβλεπα πάλι το μπεμπούλη στον ύπνο μου.

Ότι τον θηλαζα λέει. . Κι έπινε πολύ γάλα.

:-)

Τώρα περιμένω να φάω την πρώτη κλωτσιά της ημέρας, για να χαρώ λίγο.

Κάθε μέρα είναι το "Καλημέρα" μας αυτό!

ειναι ωραιο αυτο, ιδίως στις εβδομάδες που είσαι. Εμένα πλεον οταν κλωτσανε νομίζω οτι γινεται σεισμος. Πολλές φορές η κοιλιά μου παίρνει κάτι σχηματα περίεργα λες και ειναι αυτονομος οργανισμος...! Επίσης να πω οτι πλεον δεν εχω πουθενα χωρο για τις ενεσεις ηπαρίνης γιατι η κοιλια μου ειναι τσιτα. Από σημερα τις κανω στο μπουτι

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Ρε μωρό γιατί το αφήνεις πίσω πίσω...δεν πας να δεις τι θα σου πει απο εξετάσεις να ξεκινήσεις και εσύ σιγά σιγά...

Κορίτσια δεν θέλω να γίνομαι καταπιεστική...αλλά η αλήθεια είναι ότι εσείς που είστε κάτω των 35 καλό είναι να ξεκινήσετε όσο έχετε σύμμαχο την ηλικία...μετά τα 35 τα πράγματα δυσκολεύουν παραπάνω....

Αντε να αναγκάσουμε όλες σιγά σιγά....

δεν εχω να κανω αλλες εξετασεις.... τις εχω κανει ολες.... το καθυστερω λιγο γιατι δυστυχως δεν εχουμε χρηματα... αυτος ειναι ο μοναδικος λογος... αλλιως θα την ειχα κανει ηδη.. ασε που τα εχω κλεισει ηδη τα 35.. τον Μαιο:twisted:

δεν εχω να κανω αλλες εξετασεις.... τις εχω κανει ολες.... το καθυστερω λιγο γιατι δυστυχως δεν εχουμε χρηματα... αυτος ειναι ο μοναδικος λογος... αλλιως θα την ειχα κανει ηδη.. ασε που τα εχω κλεισει ηδη τα 35.. τον Μαιο:twisted:

Geia sou Natasaki mou!!

Mhn agxwnesai!! Ola tha ginoune!!

Me th douleia se ti fash eisai? Koitas tipota?

Την επόμενη Τρίτη το πρωί! Σε μια βδομάδα..

Αγωνία..

Α! κι εγώ εχω υπέρηχο την Τρίτη. Αν η αυχενική ηταν οκ μην σε ανησυχει τίποτα. Θα το ειχε ηδη δει αν κατι δεν πηγαινε καλά. Η β-επιπέδου πάντως είναι ορόσημο. Μετά τερμα τα άγχη, θα ξερεις οτι εχεις ενα υγιέστατο μωράκι που θα παρεις στην αγκαλιά σου μετα τις γιορτές...ΤΕΛΕΙΟ

kOZcp3.png

ειναι ωραιο αυτο, ιδίως στις εβδομάδες που είσαι. Εμένα πλεον οταν κλωτσανε νομίζω οτι γινεται σεισμος. Πολλές φορές η κοιλιά μου παίρνει κάτι σχηματα περίεργα λες και ειναι αυτονομος οργανισμος...! Επίσης να πω οτι πλεον δεν εχω πουθενα χωρο για τις ενεσεις ηπαρίνης γιατι η κοιλια μου ειναι τσιτα. Από σημερα τις κανω στο μπουτι

Penelope na sou pw esy twra h epomeni sou megali exetasi eiani to dopler?

Κάνει στο μπούτι?

Νομίζω ότι οι ιβορ είναι μόνο για την κοιλίτσα.

Συμφωνω ότι είναι υπέροχη αίσθηση.

Δεν το περίμενα να είναι τόσο όμορφη στιγμή όταν σε κλωτσάει το νινι σου..

Ιβορ 3500 κάνεις εσύ ε?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...