Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Αναστασια μου για Αθηνα ειλικρινα ουτε ξενοδοχειο δεν κλεισαμε ακομα...πρεπει οπωσδηποτε να βρουμε ακρη με την αναρρωτικη καιμ ετα την πεμπτη θα το δω...Εσεις στις 11 εχετε την συναντηση?

Ναι στις 11 είναι...μπορούμε να την τραβήξουμε και λίγο παραπίσω για να σε δούμε....

Ε κορίτσια τι λέτε????

Αντε ρε μωρο..."ψήσε"τον δικό σου να έρθετε από το πρωι για να σε δούμε...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες μου...

Αννουλα χαιρομαι που εισαι και παλι κοντα μας!! Ελπιζω να μας γραψει και το Νταντακι κατι σημερα..

Αναστασουλα μου σε θελω αισιοδοξη!! Αφου θα κυοφορήσεις ... το ειπε και ο γιατρος βρε...

Εφακι μου γλυκο ειναι δυσκολο ολο αυτο που περνας... το εχω περασει και εγω(μονο που εγω απολυθηκα).. ξερω τί σημαινει να εισαι σωστος επαγγελματιας και να μην σου αναγνωριζουνε τιποτα... τουλαχιστον θα επιστρεψεις στην δουλεια σου σε 1 χρονο, και σκεψου καθε εμποδιο για καλο.... ετσι θα ηρεμησεις και θα γινεις και εσυ μανουλα!!!!!

Ειρηνακι καλη επιτυχια με το ντοκ σημερα!!

Πηνελοπακη μου γλυκο καλημερα και σε σενα!!

Δημητρουλα τηλ. στην Κρουελα σε παρακαλω... οι γιατροι πληρωνονται και εχουνε σπουδασει για να μας δινουνε τα φωτα τους!! μην κολλας σε τετοια.....

Φιλια και σε οσες δεν αναφερθηκα!!!

Νατασούλα .... καλά είμαστε εσύ τι κάνεις??

Εχω ξεχάσει εντελώς να σε ρωτήσω πότε θα πας γιατρό(απορώ πως μου ξέφυγες)...για πες.

I81rp3.png

Καλημέρα απο ενα ταλαιπωρο κορμι! :rolleyes:

Γυρισα τις σελιδες με τα νεα σας στα γρηγορα...δεν πολυκαταλαβα πολλα :roll: θα μπω στο κλιμα ομως μη με παρεξηγειτε....εφερα στο σπιτι τον υπολογιστη απο το εξοχικο μεχρι να παρουμε καινοιυργιο...

Επεστρεψα εχθες αργα...απο σημερα πρεπε να τρεξω να δω τι θα κανω με αναρρωτικη για τον Σεπτεμβρη (γιατι εχω παρει τον μισθο μου και αν τον επιστρεψω ειναι μεγα μπερδεμα) και απο 1/10 ανευ αποδοχων...

Παιχτηκαν πολλα και εμαθα ακομα πιο πολλα...Δεν εχει σημασια...:(:rolleyes: Συνεχιζουμε...Ολα ειναι μαθηματα στη ζωη! Τα εχω συζητησει με την Αθανασια...μη σας κουραζω ομορφιες μου και σας γιατι δεν εχουν νοημα πλεον..

Απλα οπως ειπε και το Ζεττακι καποτε ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

ειτε δημοσιο ειτε ιδιωτικο θα συμπληρωσω εγω...

Καλα να παθω ομως που δουλευα >8ωρο και σαν τον βεγγο τα προλαβαινα ολα...Θα μου μεινει το καλο ονομα οτι ειμαι πολυ γρηγορη και καλη στη δουλεια μου...Ας το βαλω το καλο ονομα στον κ@λο μου και ας συνεχισω με ανευ αποδοχων για φετος! :?

Σας αγαπω ολες και σας φιλω!!! Θα μπαινω τωρα συχνα απλα να κανονισω κανα 2 μερες τα χαρτια μου....

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!! ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΥΛΑ, ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ! ΣΕ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ...ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ :rolleyes: ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ...

Α ρεΕφακι μου. Τουλάχιστον θα ξεκουραστείς, αυτη ειναι η θετική πλευρα. Μεχρι πόσο διαστημα μπορείς να εισαι ανευ αποδοχών; Θα δω και την Αθανασία την Κυριακή (καλώς εχόντων των πραγμάτων) να μου πει μερικές λεπτομέριες για το θέμα. Αν μη τι άλλο είμαι περίεργη...

Παντως τωρα με την ανευ αποδοχων ισως να μπορεις να ερθεις να μας επισκεφθείς για περισσότερες μερες!!!

kOZcp3.png

Καλημερα κοριτσαρες μου...

Αννουλα χαιρομαι που εισαι και παλι κοντα μας!! Ελπιζω να μας γραψει και το Νταντακι κατι σημερα..

Αναστασουλα μου σε θελω αισιοδοξη!! Αφου θα κυοφορήσεις ... το ειπε και ο γιατρος βρε...

Εφακι μου γλυκο ειναι δυσκολο ολο αυτο που περνας... το εχω περασει και εγω(μονο που εγω απολυθηκα).. ξερω τί σημαινει να εισαι σωστος επαγγελματιας και να μην σου αναγνωριζουνε τιποτα... τουλαχιστον θα επιστρεψεις στην δουλεια σου σε 1 χρονο, και σκεψου καθε εμποδιο για καλο.... ετσι θα ηρεμησεις και θα γινεις και εσυ μανουλα!!!!!

Ειρηνακι καλη επιτυχια με το ντοκ σημερα!!

Πηνελοπακη μου γλυκο καλημερα και σε σενα!!

Δημητρουλα τηλ. στην Κρουελα σε παρακαλω... οι γιατροι πληρωνονται και εχουνε σπουδασει για να μας δινουνε τα φωτα τους!! μην κολλας σε τετοια.....

Φιλια και σε οσες δεν αναφερθηκα!!!

Ναστάζια καλημερα μωρό μου,

Εχω αύριο ραντεβού με τη γιατρό, ας μην την πρήζω.

Κάπου διάβασα στο mamyland για μια κοπέλα που της είχε πάει πιο πολύ η αντι χα (0, 70) και η γιατρος της ειπε είναι οκ.

Το πηξιμο μας ανησυχεί οχι το αντίθετο.

Θα κάνω υπομονή ως αύριο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Τη μέρα τη βρήκαμε, την ώρα την κανονίσαμε, να δούμε όμως και το μέρος? ?

Ακούω προτάσεις!

Δημητρούλα εγώ δεν έχω πρόβλημα....ότι πει το αγωγιάτης μου....

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Νατασούλα .... καλά είμαστε εσύ τι κάνεις??

Εχω ξεχάσει εντελώς να σε ρωτήσω πότε θα πας γιατρό(απορώ πως μου ξέφυγες)...για πες.

Καλά ειμαι κοριτσαρα μου... οσο για τον ντοκ .. Αγνωστο και οχι αμεσα:twisted:

Καλημέρα Πενέλοπε.....τι κάνεις???

Ο άντρας σου θα πάει για το θέμα με την καμπύλη στον ενδοκρινολόγο?

θα παει βασικά να της δειξει τις μετρήσεις μου με ενα μηχανακι που μου εδωσε την περασμενη εβδομάδα. Ολες οι τιμες μου ειναι κατω απο 100, οπότε θεωρώ οτι απλως θα μου πει να μη κανω υπερβολές και θα με ξεφορτωθει

kOZcp3.png

Pink μήπως ξέρεις εσύ για την αντιχα?

Μου βγήκε πάνω απο το οριο του πιο αραιου.

Ζουμί δηλαδή.

Δεν ανησυχω αλλά επειδή κανεις κι εσύ αντι χα έλεγα μήπως ξέρεις.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Κάπου διάβασα στο mamyland για μια κοπέλα που της είχε πάει πιο πολύ η αντι χα (0, 70) και η γιατρος της ειπε είναι οκ.

καλα κουκλα μου... οπως νομιζεις... αλλα μην κολλας με τους γιατρους.... η δουλεια τους.... ειναι .... να τους πριζουμε... χιχιι

Διαφημίσεις

Ναι στις 11 είναι...μπορούμε να την τραβήξουμε και λίγο παραπίσω για να σε δούμε....

Ε κορίτσια τι λέτε????

Αντε ρε μωρο..."ψήσε"τον δικό σου να έρθετε από το πρωι για να σε δούμε...

Αναστασια μου θελω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να σας δω! Το λεω ειλικρινα και ξεκαθαρα! Ομως εχω ριξει τοσο αγχος και τρεξιμο τις τελευταιες μερες που δε μπορω αυτη τη στιγμη να ξερω για την Κυριακη...Για να ειμαστε εκει κυριακη πρεπει πρεπει να φυγουμε απο τις 6 το πρωι...και ειμαστε τοσο ταλαιπωρημενοι και γω και το μωρο που δεν ξερω αν θα το κανουμε...αληθεια...

Το καλο σεναριο ειναι να ρθουμε απο σαββατο και να φυγουμε τεταρτη με ανεση αρα θα σας δω ΣΙΓΟΥΡΑ...

Το στριμωχτο σεναριο ειναι να ρθουμε κυριακη βραδυ και να φυγουμε τριτη βραδυ...αρα εκει δεν προλαβαινω να σας δω...

Δεν ειναι θεμα να πεισω το μωρο...ειναι θεμα να παραδωσουμε τον ΕΟΠΠΥ την παρασκευη, τι ωρα θα φυγοιυμε παλι απο το μαγαζι και ποσο κουρασμενοι και ορεξατοι θα ειμαστε γενικως...

Θα κατεβω αθηνα ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ...και αν αποφασισω τον Μαντ...θα κατεβαινω μαλλον κατω για τους υπερηχους αρα θελω να πιστευω θα σας δω αν δε γινει τωρα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Pink μήπως ξέρεις εσύ για την αντιχα?

Μου βγήκε πάνω απο το οριο του πιο αραιου.

Ζουμί δηλαδή.

Δεν ανησυχω αλλά επειδή κανεις κι εσύ αντι χα έλεγα μήπως ξέρεις.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΟΜΟΡΦΟΜΑΝΟΥΛΑ!

Η κρουελα τι ειπε γι αυτο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ελα Αννούλα μου καλημέρα! Χαίρομαι πολύ που έγραψες.

Όσο αφορά τα χθεσινά, ΝΟΜΙΖΩ ότι η νταντα δεν ήθελε να σου επιβάλει τη γνώμη της ως σωστή.

Απλά "φανατίστηκε" λίγο ΙΣΩΣ για να κινητοποιησει και τις κοπέλες που έχουν κουραστεί με τις εξωσωματικες.

Να πάρουν λίγο τα πάνω τους.

Ελπίζω να μην σε στεναχωρησε κάτι από αυτά που σου είπα εγώ, δεν είχα αυτή την πρόθεση.

Πάντως εδώ οπως ξερεις, εχουν ξαναγίνει τέτοια, δεν είναι τίποτα.

Geia sou Dimitroula mou!

Oxi den eipes kati na me stenaxwrhsei do not worry!

Esy ola kala?

Τωρα το ειδα οτι θα πας αυριο :rolleyes:

Αργω λιγο σημερα....:mrgreen:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Νασταζια και Πηνελοπη σας φιλω και σας! Κια οποια αλλη μπηκε τωρα και δεν την ειδα γιατι κοιμαμαι λιγο σημερα! :cool:

Τα λεμε πιο απογευμα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...