Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα απο ενα ταλαιπωρο κορμι! :rolleyes:

Γυρισα τις σελιδες με τα νεα σας στα γρηγορα...δεν πολυκαταλαβα πολλα :roll: θα μπω στο κλιμα ομως μη με παρεξηγειτε....εφερα στο σπιτι τον υπολογιστη απο το εξοχικο μεχρι να παρουμε καινοιυργιο...

Επεστρεψα εχθες αργα...απο σημερα πρεπε να τρεξω να δω τι θα κανω με αναρρωτικη για τον Σεπτεμβρη (γιατι εχω παρει τον μισθο μου και αν τον επιστρεψω ειναι μεγα μπερδεμα) και απο 1/10 ανευ αποδοχων...

Παιχτηκαν πολλα και εμαθα ακομα πιο πολλα...Δεν εχει σημασια...:(:rolleyes: Συνεχιζουμε...Ολα ειναι μαθηματα στη ζωη! Τα εχω συζητησει με την Αθανασια...μη σας κουραζω ομορφιες μου και σας γιατι δεν εχουν νοημα πλεον..

Απλα οπως ειπε και το Ζεττακι καποτε ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

ειτε δημοσιο ειτε ιδιωτικο θα συμπληρωσω εγω...

Καλα να παθω ομως που δουλευα >8ωρο και σαν τον βεγγο τα προλαβαινα ολα...Θα μου μεινει το καλο ονομα οτι ειμαι πολυ γρηγορη και καλη στη δουλεια μου...Ας το βαλω το καλο ονομα στον κ@λο μου και ας συνεχισω με ανευ αποδοχων για φετος! :?

Σας αγαπω ολες και σας φιλω!!! Θα μπαινω τωρα συχνα απλα να κανονισω κανα 2 μερες τα χαρτια μου....

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!! ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΥΛΑ, ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ! ΣΕ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ...ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ :rolleyes: ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλο το παρεάκι. Αννούλα χαιρομαι ποτ βλέπω μήνυμά σου. Περιμένω και το Dadaκι τωρα.

Σημερα βαρεθηκα να παω στοην ενδοκρινολογο και εστειλα τον αντρα μου. Επίσης τον εστειλα και στο ΙΚΑ να καταθεσει τα χαρτιά μου μπας και πληρωθώ επιτελους. \Εχω να δω χαρα στο πορτοφόλι μου απο αρχες Αυγουστου

kOZcp3.png

Koritsia kalimera!

Pragmatika sas eyxaristw poly oles sas gia ta mynhmata sas kai eilikrina o skopos mou den htan na sas ferw se ayth th thesi kai sas zhtw sygnwmh gia ayto.

Apla aisthanthika frikta.

Tespa.

Morfw mou EIDWLO mhn fovasai gia avrio sou eyxomai kalh epityxia kai ola tha pane lampra!!

Eirhnaki kalh epityxia me ton giatro sou. Elpizw na katastrwsete wraia plana!

Polla Filia se oles tis ypoloipes.

Αντε μαρή Αννούλα....ελπίζω σήμερα να είσαι πιο ήρεμη....

Μακάρι να μπει και η Dada....

Ξερεις οι διαφωνίες και οι εντάσεις μπορεί να υπάρξουν δεν είναι ανάγκη να τα παίρνουμε τα πράγματα τόσο προσωπικά....

Σε ρώτησα και χθες αλλά πάνω στην αναμπουμπουλά δεν μου απάντησες...

Πότε είναι το ραντεβού σου???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλημέρα απο ενα ταλαιπωρο κορμι! :rolleyes:

Γυρισα τις σελιδες με τα νεα σας στα γρηγορα...δεν πολυκαταλαβα πολλα :roll: θα μπω στο κλιμα ομως μη με παρεξηγειτε....εφερα στο σπιτι τον υπολογιστη απο το εξοχικο μεχρι να παρουμε καινοιυργιο...

Επεστρεψα εχθες αργα...απο σημερα πρεπε να τρεξω να δω τι θα κανω με αναρρωτικη για τον Σεπτεμβρη (γιατι εχω παρει τον μισθο μου και αν τον επιστρεψω ειναι μεγα μπερδεμα) και απο 1/10 ανευ αποδοχων...

Παιχτηκαν πολλα και εμαθα ακομα πιο πολλα...Δεν εχει σημασια...:(:rolleyes: Συνεχιζουμε...Ολα ειναι μαθηματα στη ζωη! Τα εχω συζητησει με την Αθανασια...μη σας κουραζω ομορφιες μου και σας γιατι δεν εχουν νοημα πλεον..

Απλα οπως ειπε και το Ζεττακι καποτε ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

ειτε δημοσιο ειτε ιδιωτικο θα συμπληρωσω εγω...

Καλα να παθω ομως που δουλευα >8ωρο και σαν τον βεγγο τα προλαβαινα ολα...Θα μου μεινει το καλο ονομα οτι ειμαι πολυ γρηγορη και καλη στη δουλεια μου...Ας το βαλω το καλο ονομα στον κ@λο μου και ας συνεχισω με ανευ αποδοχων για φετος! :?

Σας αγαπω ολες και σας φιλω!!! Θα μπαινω τωρα συχνα απλα να κανονισω κανα 2 μερες τα χαρτια μου....

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!! ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΥΛΑ, ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ! ΣΕ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ...ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ :rolleyes: ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ...

Εφάκι....όταν θα έχεις χρόνο πεσ μας τι έγινε....

Δηλαδή τώρα την έχασες τη δουλειά σου???

I81rp3.png

καλημέρα σε όλο το παρεάκι. Αννούλα χαιρομαι ποτ βλέπω μήνυμά σου. Περιμένω και το Dadaκι τωρα.

Σημερα βαρεθηκα να παω στοην ενδοκρινολογο και εστειλα τον αντρα μου. Επίσης τον εστειλα και στο ΙΚΑ να καταθεσει τα χαρτιά μου μπας και πληρωθώ επιτελους. \Εχω να δω χαρα στο πορτοφόλι μου απο αρχες Αυγουστου

Καλημέρα Πενέλοπε.....τι κάνεις???

Ο άντρας σου θα πάει για το θέμα με την καμπύλη στον ενδοκρινολόγο?

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Αντε μαρή Αννούλα....ελπίζω σήμερα να είσαι πιο ήρεμη....

Μακάρι να μπει και η Dada....

Ξερεις οι διαφωνίες και οι εντάσεις μπορεί να υπάρξουν δεν είναι ανάγκη να τα παίρνουμε τα πράγματα τόσο προσωπικά....

Σε ρώτησα και χθες αλλά πάνω στην αναμπουμπουλά δεν μου απάντησες...

Πότε είναι το ραντεβού σου???

Avrio einai to apogeyma.

Na rwthsw kati? eiani xodro sto prwto radevou na tou pw na mou kanei test pap?

Esy pws eisai simera?

Εφάκι....όταν θα έχεις χρόνο πεσ μας τι έγινε....

Δηλαδή τώρα την έχασες τη δουλειά σου???

Αναστασια μου δεν την εχασα...απλα θα ειμαι ή 1 χρονο με ανευ αποχοδων ή κρητη...

Το θεμα ειναι το παρασκηνιο που παιχτηκε....ΤΕΣΠΑ...δε με νοιαζει...γιατι δυσκολευτηκα αλλα πηρα τις αποφασεις μου...απλα ειναι καπως μετα απο 12 χρονια να μη δουλευω και να μην πληρωνομαι :?

Ολα μια συνηθεια ειναι ομως...τοσος κοσμος τα εχει περασει!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Avrio einai to apogeyma.

Esy pws eisai simera?

Οχι ρε γιατί να είναι χοντρό?

Εγώ????Χμμμμμ.....

Προτιμώ να μην σκέφτομαι τίποτα.....θα πάω πάλι παραλία σήμερα....μου κάνει καλό και ξεχνιέμαι....

I81rp3.png

Αναστασια μου δεν την εχασα...απλα θα ειμαι ή 1 χρονο με ανευ αποχοδων ή κρητη...

Το θεμα ειναι το παρασκηνιο που παιχτηκε....ΤΕΣΠΑ...δε με νοιαζει...γιατι δυσκολευτηκα αλλα πηρα τις αποφασεις μου...απλα ειναι καπως μετα απο 12 χρονια να μη δουλευω και να μην πληρωνομαι :?

Ολα μια συνηθεια ειναι ομως...τοσος κοσμος τα εχει περασει!!!!!

Μάλιστα...πάλι καλά που δεν χάνεις όμως τη δουλειά σου, και είναι ευκαιρία τώρα που θα κάτσεις να κάνεις την προσπάθεια σου πιο ήρεμη και πιο χαλαρή...

Αθήνα θα σε δούμε την Κυριακή το μεσημέρι??

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Avrio einai to apogeyma.

Esy pws eisai simera?

Αννα θα πας στον Μαντ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Μάλιστα...πάλι καλά που δεν χάνεις όμως τη δουλειά σου, και είναι ευκαιρία τώρα που θα κάτσεις να κάνεις την προσπάθεια σου πιο ήρεμη και πιο χαλαρή...

Αθήνα θα σε δούμε την Κυριακή το μεσημέρι??

Αναστασια μου για Αθηνα ειλικρινα ουτε ξενοδοχειο δεν κλεισαμε ακομα...πρεπει οπωσδηποτε να βρουμε ακρη με την αναρρωτικη καιμ ετα την πεμπτη θα το δω...Εσεις στις 11 εχετε την συναντηση?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Koritsia kalimera!

Pragmatika sas eyxaristw poly oles sas gia ta mynhmata sas kai eilikrina o skopos mou den htan na sas ferw se ayth th thesi kai sas zhtw sygnwmh gia ayto.

Apla aisthanthika frikta.

Tespa.

Morfw mou EIDWLO mhn fovasai gia avrio sou eyxomai kalh epityxia kai ola tha pane lampra!!

Eirhnaki kalh epityxia me ton giatro sou. Elpizw na katastrwsete wraia plana!

Polla Filia se oles tis ypoloipes.

Ελα Αννούλα μου καλημέρα! Χαίρομαι πολύ που έγραψες.

Όσο αφορά τα χθεσινά, ΝΟΜΙΖΩ ότι η νταντα δεν ήθελε να σου επιβάλει τη γνώμη της ως σωστή.

Απλά "φανατίστηκε" λίγο ΙΣΩΣ για να κινητοποιησει και τις κοπέλες που έχουν κουραστεί με τις εξωσωματικες.

Να πάρουν λίγο τα πάνω τους.

Ελπίζω να μην σε στεναχωρησε κάτι από αυτά που σου είπα εγώ, δεν είχα αυτή την πρόθεση.

Πάντως εδώ οπως ξερεις, εχουν ξαναγίνει τέτοια, δεν είναι τίποτα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλημερα κοριτσαρες μου...

Αννουλα χαιρομαι που εισαι και παλι κοντα μας!! Ελπιζω να μας γραψει και το Νταντακι κατι σημερα..

Αναστασουλα μου σε θελω αισιοδοξη!! Αφου θα κυοφορήσεις ... το ειπε και ο γιατρος βρε...

Εφακι μου γλυκο ειναι δυσκολο ολο αυτο που περνας... το εχω περασει και εγω(μονο που εγω απολυθηκα).. ξερω τί σημαινει να εισαι σωστος επαγγελματιας και να μην σου αναγνωριζουνε τιποτα... τουλαχιστον θα επιστρεψεις στην δουλεια σου σε 1 χρονο, και σκεψου καθε εμποδιο για καλο.... ετσι θα ηρεμησεις και θα γινεις και εσυ μανουλα!!!!!

Ειρηνακι καλη επιτυχια με το ντοκ σημερα!!

Πηνελοπακη μου γλυκο καλημερα και σε σενα!!

Δημητρουλα τηλ. στην Κρουελα σε παρακαλω... οι γιατροι πληρωνονται και εχουνε σπουδασει για να μας δινουνε τα φωτα τους!! μην κολλας σε τετοια.....

Φιλια και σε οσες δεν αναφερθηκα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...