Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ναι ε?? ο δικός μου ευτυχώς είναι ήσυχος.

Μου λέει πριν εγω πάω να την πέσω, λέω καλά πάνε και έρχομαι σε λίγο, μου λέει μετά απο 3 λεπτά το σε λίγο πέρασε και εγω δεν μπορώ να κοιμηθώ, πότε θα έρθεις?

εεε καταλαβαίνετε

Α καλά,άμα ο άντρας μου ήταν έτσι πιστεύω δεν θα κοιμόταν ποτέ!!!!Πάει νωρίς για ύπνο,ενώ εγώ αργά.Νυχτερίδα θα γινότανε.Πριν λίγο πέρασα έξω από το δωμάτιό μας και έχει πάλι συναυλία.Δεν μπορώ να κοιμηθώ εγώ μετά.

Είχα δει κάποτε ένα βιντεάκι με έναν μπαμπά και το μωράκι του να κοιμούνται στο διπλό κρεββάτι.Ξαφνικά ο μπαμπάς άρχισε το ροχαλητό και το μωρό ξύπνησε τρομαγμένο προσπθώντας να καταλάβει από που έρχεται αυτός ο ήχος!!!!Πολύ πλάκα είχε!!!!Είπα τότε στον άντρα μου πως μια μέρα σίγουρα θα ζήσουμε ανάλογο σκηνικό.

Συγγνώμη άλλα οι υδροσαλπιγγες τι είναι?

Η υδροσάλπιγγα είναι μία σάλπιγγα με αποφραγμένο το στόμιο της που βρίσκεται κοντά στην ωοθήκη, με αποτέλεσμα να φουσκώνει και να γεμίζει με υγρό.

url]

:shock: Γύρισε η rodo και δεν την ειδα? Ψάχνω μα δε βρίσκω τίποτα. .:shock:

Όχι δεν γύρισε,απλά μια συμφορουμίτισα,νομίζω η dada αλλά δεν είμαι σίγουρη,μας είπε ότι η rodo είχε δυσάρεστα νέα.

evmorfia μου πόσο σε νοιώθω.Και εγώ κάνω αμάν να κοιμηθώ.Το τι κλωτσίδι πέφτει το βράδυ δεν λέγεται.

Διαφημίσεις

Συγγνώμη άλλα οι υδροσαλπιγγες τι είναι?

Οταν εχεις υδροσαλπιγγες στασει ενα τοξικο υγρο και σκοτωνει τα σπερματοζωαρια,και τα εμβρυα.Εγω εχω κανει 2 φορες [ενω ειναι απαγορευτικο]εξωσωματικη με υδροσαλπιγγες,γαυτο λεω ειναι σαν να μην εκανα καμια προσπαθεια .Ο δικος μου ειναι θετικος για υιοθεσια,αλλα θελει να προσπαθησουμε πρωτα

Α καλά,άμα ο άντρας μου ήταν έτσι πιστεύω δεν θα κοιμόταν ποτέ!!!!Πάει νωρίς για ύπνο,ενώ εγώ αργά.Νυχτερίδα θα γινότανε.Πριν λίγο πέρασα έξω από το δωμάτιό μας και έχει πάλι συναυλία.Δεν μπορώ να κοιμηθώ εγώ μετά.

Είχα δει κάποτε ένα βιντεάκι με έναν μπαμπά και το μωράκι του να κοιμούνται στο διπλό κρεββάτι.Ξαφνικά ο μπαμπάς άρχισε το ροχαλητό και το μωρό ξύπνησε τρομαγμένο προσπθώντας να καταλάβει από που έρχεται αυτός ο ήχος!!!!Πολύ πλάκα είχε!!!!Είπα τότε στον άντρα μου πως μια μέρα σίγουρα θα ζήσουμε ανάλογο σκηνικό.

χαχαχα μην είσαι σίγουρη οτι δεν θα κοιμόταν ... απλά θα έκανες οτι κάνω εγώ και ο άντρας της μιμιτρούλας, θα τον έβαζες πρώτα αυτόν για νάνι και μετά θα σηκωνόσουν εσύ για ξενύχτι...

url]

χαχαχα μην είσαι σίγουρη οτι δεν θα κοιμόταν ... απλά θα έκανες οτι κάνω εγώ και ο άντρας της μιμιτρούλας, θα τον έβαζες πρώτα αυτόν για νάνι και μετά θα σηκωνόσουν εσύ για ξενύχτι...

Μάλλον δίκιο έχεις.Ευτυχώς δεν θα μου έπαιρνε πολύ ώρα.Με το που πάει για ύπνο πέφτει ξερός!!!!Στο τσεπάκι τον έχει ρε παιδί μου,τι να πω!!!!

evmorfia αν ο άντρας σου είναι θετικός προχώρα.Είναι τόσο υπέροχο αυτό.Να δώσεις σε ένα παιδάκι μια οικογένεια που την έχει ανάγκη.

Και εμένα το βλέπει θετικά,αλλά δεν είναι έτοιμος.Θέλει να προσπαθήσουμε πρώτα και το καταλαβαίνω αυτό γιατί ακόμα εξωσωματική δεν έχουμε κάνει και αν βελτιωθεί το σπέρμα ίσως και να μην χρειαστεί.Θα δούμε.Οπότε προς το παρόν δεν τον πιέζω.Αν όμως κάνω εξωσωματική και δεν πετύχει θα επαναφέρω την κουβέντα.Αν και άσχετα από το αν θα κάνουμε βιολογικό παιδί ή όχι,εγώ θα ήθελα να υιοθετήσουμε ένα ούτως ή άλλως.

Διαφημίσεις

αγαπούλες σας καληνυχτώ και εγώ

sweet dreams .... και μην ξεχνάτε τα όνειρα κάποια στιγμή γίνονται πραγματικότητα οπότε ονειρευτείτε .....

φιλάκια

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΖΕΤΤΑΚΙ.

αγαπούλες σας καληνυχτώ και εγώ

sweet dreams .... και μην ξεχνάτε τα όνειρα κάποια στιγμή γίνονται πραγματικότητα οπότε ονειρευτείτε .....

φιλάκια

Καληνύχτα Ζεττάκι μου.Και σε σένα όνειρα γλυκά.

Ξέρετε ρε κορίτσια με τι εικόνα κοιμάμαι τώρα τελευταία?Ότι λέει έχουμε γυρίσει με τον αντρούλη μου από το μαιευτήριο με ένα ζουμπουρλούδικο μωράκι και το κοιτάμε όλο το βράδυ.Το ξέρω,είμαι και επισήμως τρελή,αλλά είναι τόσο ομόρφη αυτή η εικόνα που έχω πλάσει στο μυαλό μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...