Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑαααΑΑΑΑΑΑαΑαΑΑαααΑΑααΑΑ! βρε μορφάκι πού χάνεσαι ψυχή μου? σκέψου ότι εγώ μπαίνω πιο συχνά από σένα! ακουσον! άκουσον!!!

δεν έχω ίντερνετ στο μαγαζί.....

δεν πρζ κάτσε να τα πούμε! με ανησυχεί λίγο το εμβρυολογικό του με αυτό που έγινε με τις βλαστοκύστες σου....σόρρυ δεν το λέω να σε αγχώσω μπουμπούκα μου

καλά κάνεις μπουμπούκι μου και μου το λες ...

πρέπει να ξέρουμε ... λες αυτό να έφταιξε ??? Δεν ξέρω ρε γμτ ...

Πάντως αυτή τη φορά δε θα καταψύξω... θα τα αφήσουμε εξαρχής για βλαστό .. και βλέπουμε αν μείνει τπτ μετα ...

url]

Αντε μαρή Ειρήνη...πέρα από τη φωνούλα σου να δω και τα γραμματάκια σου...είσαι τρέλα.....

Μόρφω αν η δουλειά ήταν καλή θα την λέγαν Χρυσούλα...κάτσε και λίγο να σε δούμε...

Ζεττάκι μου αρέσει να σε διασκεδάζω...έχω όμως ένα παράπονο από εσένα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

εγω θα σε βρίζω στάνταρ..:D:D:D.....που είσαι μαρήηηηηηηη;πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε;

χαχχαχαχχαχαα είμαι σίγουρη ότι το βρωμόστομά σου δε θα με απογοητεύσει!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Αντε μαρή Ειρήνη...πέρα από τη φωνούλα σου να δω και τα γραμματάκια σου...είσαι τρέλα.....

Μόρφω αν η δουλειά ήταν καλή θα την λέγαν Χρυσούλα...κάτσε και λίγο να σε δούμε...

α ωραία τώρα θα σας έχουμε ντουέτο με το λινάκι ! (σας πειράζω:-D)

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

χαχχαχαχχαχαα είμαι σίγουρη ότι το βρωμόστομά σου δε θα με απογοητεύσει!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν μπορεί όλες να σε χαϊδεύουμε....θα ήταν βαρετό εξάλλου...εεεεεεεε;:D:D:D

καλά κάνεις μπουμπούκι μου και μου το λες ...

πρέπει να ξέρουμε ... λες αυτό να έφταιξε ??? Δεν ξέρω ρε γμτ ...

Πάντως αυτή τη φορά δε θα καταψύξω... θα τα αφήσουμε εξαρχής για βλαστό .. και βλέπουμε αν μείνει τπτ μετα ...

καλά θα κάνεις! κι εγώ έτσι θα του πω του γλυκούλη μας εκτός κι αν κάνω 2... οπότε βουρ για την κοιλίτσα!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

εδω θα είμαι για λίγο....μετά έχω σιδέρωμα κουρτίνες...

Διαφημίσεις

παράπονο απο μένα ???

Πες τι και θα επανορθώσω ...

Γονυπετής θα ζητήσω ...νώμη

Έχω όμως να δηλώσω πως το μιλφειγ που μας έφτιαξες ήταν το καλύτερο ever και με πάρα πολύ καλή σφολιάτα μην πω η καλύτερη μετά του μπαμπά μου βεβαίως βεβαίως ... χιχιχι

url]

καλά θα κάνεις! κι εγώ έτσι θα του πω του γλυκούλη μας εκτός κι αν κάνω 2... οπότε βουρ για την κοιλίτσα!

Εσυ ρε μωρό τις έχεις καλές τις ορμονικές και έχεις και καταβολές...άρα γιατί να κάνεις μόνο 2???

I81rp3.png

παράπονο απο μένα ???

Έχω όμως να δηλώσω πως το μιλφειγ που μας έφτιαξες ήταν το καλύτερο ever και με πάρα πολύ καλή σφολιάτα μην πω η καλύτερη μετά του μπαμπά μου βεβαίως βεβαίως ... χιχιχι

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ...σιγά......:D:D

παράπονο απο μένα ???

Καλά με πιάνεις για τα καλά....έχω σκάσει από τα γέλια....

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...