Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Όχι μωρέ καμιά εξέταση ...

το πρωί πήγα σε ενδοκρ ... ήταν μια κλώσσα ... μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι .... μιλάμε θα την έδερνα ... λίγο ήθελα να της χυμήξω ...

και γενικά η σημερινή μέρα είναι πολύ f@ck ... τα νεύρα μου είναι κρόσσια ...

Ο ντοκ είπε να μην πάρω αντισυλ ... οπότε καλά Χριστούγεννα για μένα ...

Εσύ εισαι καθόλου καλύτερα μωράρα μου ??? Σε "καθησύχασε" ο "αγόραρος" ?? :tongue::tongue::tongue:

Θα μας πεις τι έγινε.....

Τι σου έκανε????

Ρε συ είναι γλύκας....

γειά σας κορίτσια....

Που είσαι εσύ ρε????Γιατί χάθηκες?????

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

λοιπόν......λοιπόν λέω! η αναστασούλα, το λινάκι, το αννιτάκι κι εγώ....σας χρειαζόμαστε ΟΛΕΣ για την προσπάθειά μας! να μας βρίζετε, να μας αγκαλιάζετε, να μας στηρίζετε να μας καταλαβαίνετε, όπως μονάχα εσείς με έναν μοναδικό και μαγικό τρόπο μπορείτε να το κάνετε... σας χρειαζόμαστε και γυρίστε ΠΙΣΩ ΟΛΕΣ! όταν με το καλό πάρουμε τις θετικές μας χοριακές κι εξακολουθείτε να θέλετε να τζάσετε....θα το σκεφτούμε αν σας "απελευθερώσουμε"!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Όχι μωρέ καμιά εξέταση ...

το πρωί πήγα σε ενδοκρ ... ήταν μια κλώσσα ... μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι .... μιλάμε θα την έδερνα ... λίγο ήθελα να της χυμήξω ...

και γενικά η σημερινή μέρα είναι πολύ f@ck ... τα νεύρα μου είναι κρόσσια ...

Ο ντοκ είπε να μην πάρω αντισυλ ... οπότε καλά Χριστούγεννα για μένα ...

Εσύ εισαι καθόλου καλύτερα μωράρα μου ??? Σε "καθησύχασε" ο "αγόραρος" ?? :tongue::tongue::tongue:

μουρλοζεττάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! έχεις σκεφτεί να πας και στο άλλο το κέντρο το καλό που έχετε επάνω?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Θα μας πεις τι έγινε.....

Τι σου έκανε????

Ρε συ είναι γλύκας....

εν ολίγοις μου την είπε γτ καθυστέρησα 5 λεπτά και γιατί είχα ξανακάνει εξετάσεις πριν 2 μήνες .. της είπα για εξω ... γενικά μου την έλεγε συνέχεια ... με εκνεύρισε αφάνταστα .. η παλιοκλώσσα βαριόταν ρε ...

Δε λέω άλλα... τα λαμπάκια μου αναβοσβήνουν ...

Πες ρε .. τι σου είπε ο .. γλύκας ... ???? γελάω μόνη σα το ζαβό ...

url]

είμαι ένα όρθιο πτώμα..:D:D

μα καλά βρε τρελλή τι βρίσκεις πια να κάνεις σε αυτό το έρημο σπίτι? που αν τα πλακάκια είχαν πατουσάκια θα το είχαν βάλει στο πόδι!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

λοιπόν......λοιπόν λέω! η αναστασούλα, το λινάκι, το αννιτάκι κι εγώ....σας χρειαζόμαστε ΟΛΕΣ για την προσπάθειά μας! να μας βρίζετε, να μας αγκαλιάζετε, να μας στηρίζετε να μας καταλαβαίνετε, όπως μονάχα εσείς με έναν μοναδικό και μαγικό τρόπο μπορείτε να το κάνετε... σας χρειαζόμαστε και γυρίστε ΠΙΣΩ ΟΛΕΣ! όταν με το καλό πάρουμε τις θετικές μας χοριακές κι εξακολουθείτε να θέλετε να τζάσετε....θα το σκεφτούμε αν σας "απελευθερώσουμε"!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εγω θα σε βρίζω στάνταρ..:D:D:D.....που είσαι μαρήηηηηηηη;πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε;

ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

όχι ... είμαι πιστή και εγώ σαν το Σασάκι .... δεν έχω θέμα με το ντοκ ... καλούλης είναι ... η τακτική του κέντρου λίγο έχει αρχίσει να μου τη δίνει ... αλλά ο ντοκ είναι ΟΚ.

δεν σας έστειλα τις φωτό ακόμα ... γμτ ...

θα το ξεκινήσω τώρα ..

url]

Διαφημίσεις

μα καλά βρε τρελλή τι βρίσκεις πια να κάνεις σε αυτό το έρημο σπίτι? που αν τα πλακάκια είχαν πατουσάκια θα το είχαν βάλει στο πόδι!

στο σπίτι μου μαρή ζουρλή δεν έκανα τίποτα ακόμη....στην δουλειά κουράστηκα...

ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

όχι ... είμαι πιστή και εγώ σαν το Σασάκι .... δεν έχω θέμα με το ντοκ ... καλούλης είναι ... η τακτική του κέντρου λίγο έχει αρχίσει να μου τη δίνει ... αλλά ο ντοκ είναι ΟΚ.

δεν σας έστειλα τις φωτό ακόμα ... γμτ ...

θα το ξεκινήσω τώρα ..

δεν πρζ κάτσε να τα πούμε! με ανησυχεί λίγο το εμβρυολογικό του με αυτό που έγινε με τις βλαστοκύστες σου....σόρρυ δεν το λέω να σε αγχώσω μπουμπούκα μου

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

στο σπίτι μου μαρή ζουρλή δεν έκανα τίποτα ακόμη....στην δουλειά κουράστηκα...

ΑΑΑΑαααΑΑΑΑΑΑαΑαΑΑαααΑΑααΑΑ! βρε μορφάκι πού χάνεσαι ψυχή μου? σκέψου ότι εγώ μπαίνω πιο συχνά από σένα! ακουσον! άκουσον!!!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...