Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

πωπωω ανεβηκε το σακχαρο παλι μαλλον :( εγω πρεπει να ειμαι μονιμα σε διακοπες μου φαινεται ουφφφφ:evil::evil:

χθες εκανα τη βλακεια και εφαγα 2 μαρς και ειχε παει στι μια 197:shock: αλλα ενταξει στις 2 ωρες ειχε παει 130 φυσιολογικα.Τωρα με τα μακαρονια 147:roll: παλι μισες μεριδες θα πρεπει να αρχισω να τρωω...

αυτες τις μερες και μενα ο πόνος μου αυτός ειναι. Προσεξα βεβαια αλλα στο τελος βαρέθηκα. 1,5 ώρα μετά το φαί είμαι σε ζαχαρο νηστείας, δηλαδη κάτω απο 90, εκτός απο σημερα που εφαγα κι εγω μακαρόνια και ειχα 96. Θα παω αυριο στην ενδοκρινολόγο να δουμε τι θα μου πει. Βαρεθηκα, θέλω παγωτό

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Τωρα σωθηκες:lol::lol::lol::lol: για διεγερση ειναι αυτες που κανεις πολλα αυγα;Γιατι αυτες γι αυτο ειναι.Οι αλλες για καταστολη τι ειναι; :confused:

εγω που εκανα το μαρκυ πρωτόκολο εκανα για καμια δεκαρια μερες καστολή-δηλαδη σταματαει η λειτουργια ωοθηκων. Μετά αφου κατεβει η οιστραδιολη σε επιπεδα εμμηνοπαυσης ξεκινας τη διεγερση. Ετσι ειναι ελεγχόμενη και δημιουργουνται και ωάρια λίγο πολύ ιδια μεταξύ τους.

kOZcp3.png

αυτες τις μερες και μενα ο πόνος μου αυτός ειναι. Προσεξα βεβαια αλλα στο τελος βαρέθηκα. 1,5 ώρα μετά το φαί είμαι σε ζαχαρο νηστείας, δηλαδη κάτω απο 90, εκτός απο σημερα που εφαγα κι εγω μακαρόνια και ειχα 96. Θα παω αυριο στην ενδοκρινολόγο να δουμε τι θα μου πει. Βαρεθηκα, θέλω παγωτό

Εγω για καποιον ανεξηγητο λογο οταν τρωω παγωτο μια χαρα σακχαρο εχω(σε σχεση με τα μακαρονια, πατατες κλπ)Το τι παγωτα εφαγα στο χωριο δεν λεγεται.Και το σακχαρο μια ωρα μετα καπου στο 90 με 110..

Φτιαξε ρε συ δικο σου παγωτο με στεβια αν θες.Στεβια μου ειπε ο ενδοκρινολογος ειναι οκ για την εγκυμοσυνη.Γιατι δεν ρωτας;Εγω οταν φτιαχνω στο σπιτι σχεδον παντα γλυκαντικα βαζω.

Το 96! καλο ειναι.Μεχρι 140 ξερω στη μια ωρα λενε στην εγκυμοσυνη αντε 120-130.Μια χαρα εισαι!;)

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

εγω που εκανα το μαρκυ πρωτόκολο εκανα για καμια δεκαρια μερες καστολή-δηλαδη σταματαει η λειτουργια ωοθηκων. Μετά αφου κατεβει η οιστραδιολη σε επιπεδα εμμηνοπαυσης ξεκινας τη διεγερση. Ετσι ειναι ελεγχόμενη και δημιουργουνται και ωάρια λίγο πολύ ιδια μεταξύ τους.

ααααα μαλιστα!Ασε αμα παει η δικη μου οιστραδιολη σε επιπεδα εμμηνοπαυσης κινδυνευει σοβαρα να μεινει εκει για τα υπολοιπα χρονια της ζωης μου:lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Εγω για καποιον ανεξηγητο λογο οταν τρωω παγωτο μια χαρα σακχαρο εχω(σε σχεση με τα μακαρονια, πατατες κλπ)Το τι παγωτα εφαγα στο χωριο δεν λεγεται.Και το σακχαρο μια ωρα μετα καπου στο 90 με 110..

Φτιαξε ρε συ δικο σου παγωτο με στεβια αν θες.Στεβια μου ειπε ο ενδοκρινολογος ειναι οκ για την εγκυμοσυνη.Γιατι δεν ρωτας;Εγω οταν φτιαχνω στο σπιτι σχεδον παντα γλυκαντικα βαζω.

Το 96! καλο ειναι.Μεχρι 140 ξερω στη μια ωρα λενε στην εγκυμοσυνη αντε 120-130.Μια χαρα εισαι!;)

βασικά περιμένω το αυριο να δω τι θα μου πει. Να κανει διαγνωση τελοσπάντων για να ησυχάσει το κεφάλι μου. Εδω και μια εβδομάδα δεν ειχα καμια τιμη πάνω απο 100 , 1,5 ώρα μετά το φαγητο. Ε, θεωρώ οτι θα με ξεφορτωθεί αυριο...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

βασικά περιμένω το αυριο να δω τι θα μου πει. Να κανει διαγνωση τελοσπάντων για να ησυχάσει το κεφάλι μου. Εδω και μια εβδομάδα δεν ειχα καμια τιμη πάνω απο 100 , 1,5 ώρα μετά το φαγητο. Ε, θεωρώ οτι θα με ξεφορτωθεί αυριο...

Ναι παιδι μου!!!Δεν εχεις τιποτα απο τη κορτιζονη που πηρες ηταν αυτο.Απλα προσεχε οταν τρως γλυκα.Εμενα σημερα μαλλον εφταιγε και η σαλτσα.Ποτε δεν φτιαχνω σαλτσες σημερα ειχα εμπνευση...Τελος παντων.Οι τελευταιες μου μερες ειναι βασικα που τρωω ελευθερα.Απο τη θεραπεια και μετα θα ειμαι σε διατροφη.Οχι κανονικη για σακχαρο απλα θα τρωω μετρημενες ποσοτητες και οχι γλυκα κλπ:(:( Αμα μεινω εγκυος μου ειπε ο ενδοκρινολογος θα παω να μιλησουμε.Ε καλα εχω διατροφη απο τις αλλες φορες....

3231580x15ta1yz3w.gif

μόνη μου ... χμ ...

και επειδή έχω πολύ καιρό να σας τραγουδήσω ....

θα το κάνω ΤΩΡΑ ....

Μόνος μου, μόνος μου

ένα τραγούδι μόνος μου

παράξενο θα πω

ένα κρυφό μου στίχο

Μόνος μου, μόνος μου

τις νότες βάζει ο πόνος μου

και κλέβω το ρυθμό

απʼ της καρδιάς τον ήχο

Να `ταν η αγάπη σαν νερό που δεν τελειώνει

όλες οι θάλασσες μαζί

να `ταν η αγάπη τόσο απλό να δυναμώνει

όπως το φως που φέρνει ο ήλιος όταν βγει

Να `ταν η αγάπη ένα όνειρο που πιάνει

και θα κρατήσει μια ζωή

να `ταν η αγάπη ο μόνος λόγος να μας κάνει

νʼ αγαπηθούμε απʼ την αρχή

Μόνος μου, μόνος μου

χωρίς εσένα, μόνος μου

δεν ξέρω πια τι ζω

δεν ξέρω πού ανήκω

Μόνος μου, μόνος μου

άδειος μπροστά ο δρόμος μου

το βλέμμα στο κενό

κι η πλάτη μου στον τοίχο

Να `ταν η αγάπη σαν νερό που δεν τελειώνει

όλες οι θάλασσες μαζί

να `ταν η αγάπη τόσο απλό να δυναμώνει

όπως το φως που φέρνει ο ήλιος όταν βγει

Να `ταν η αγάπη ένα όνειρο που πιάνει

και θα κρατήσει μια ζωή

να `ταν η αγάπη ο μόνος λόγος να μας κάνει

νʼ αγαπηθούμε απʼ την αρχή

url]

Διαφημίσεις

Για πες που είχες πάει....

Καμιά εξέταση?Τον γιατρό τον πήρες?

Όχι μωρέ καμιά εξέταση ...

το πρωί πήγα σε ενδοκρ ... ήταν μια κλώσσα ... μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι .... μιλάμε θα την έδερνα ... λίγο ήθελα να της χυμήξω ...

και γενικά η σημερινή μέρα είναι πολύ f@ck ... τα νεύρα μου είναι κρόσσια ...

Ο ντοκ είπε να μην πάρω αντισυλ ... οπότε καλά Χριστούγεννα για μένα ...

Εσύ εισαι καθόλου καλύτερα μωράρα μου ??? Σε "καθησύχασε" ο "αγόραρος" ?? :tongue::tongue::tongue:

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...