Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλησπέρα στις όμορφες....

Μίλησα με το αγόρι....ήταν πολύ χαλαρός...εγώ δεν είμαι...

Μου είπε να ότι θεωρεί υπερβολή να ξανακανουμε καλλιέργεια....αλλά αν θέλω ας την κάνω...

Τον ρώτησα μόνο εγώ ή και ο άντρας μου...και μου είπε κατά λέξη..."όχι να την κάνεις μόνο εσύ που θα κυοφορήσεις..."

Δεν είναι πολύ γλυκός????

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στις όμορφες....

Μίλησα με το αγόρι....ήταν πολύ χαλαρός...εγώ δεν είμαι...

Μου είπε να ότι θεωρεί υπερβολή να ξανακανουμε καλλιέργεια....αλλά αν θέλω ας την κάνω...

Τον ρώτησα μόνο εγώ ή και ο άντρας μου...και μου είπε κατά λέξη..."όχι να την κάνεις μόνο εσύ που θα κυοφορήσεις..."

Δεν είναι πολύ γλυκός????

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ

ΚΟΡΥΦΑΙΟΟΟΟΣ θα έλεγα .....

να το πω κι εγώ λοιπόν αλλη μια να το ακους ...

εσυ που θα ΚΥΟΦΟΡΗΣΕΙΣ .....

φιλάκια μωρό μου ... θα βγω ... το λέω για να μη λες οτι χάνομαι ...

url]

Ευχαριστώ Λινάκι επίσης.....

Πότε θα τα βάλεις?

Εγω ξεκιναω σικλακουρ αυτο το μηνα οταν αδιαθετησω στης 26 και την εβδομη μερα υπαρηχο και ετσι απο οκτωμβρη θα τα βαλω τα κατεψυγμενα εμβρυακια

image.php?u=35426&dateline=1369653980

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ

Γεια σου Ζεττακι!

Διαφημίσεις

Cacao μην σε τρομαζουν οι ενεσεις στο λεω εγω που στην αρχη πηγαινα σε φαρμακειο κ μου της εκαναν αλλα στης τελευταιες προσπαθειες μονη μου της εβαζα ειχα στο μυαλο μου οτι καθε ενεση με φερνει πιο κοντα στο νααποκτησω ενα παιδι!

Οι ενεσεις πρεπει να γινοντε την ιδια ωρα που θα ξεκινησεις την πρωτη ενεσουλα.

Καλη αρχη! Καλη επιτυχια!

Σ ευχαριστω Λιν!!Το πριν κανω την ενεση με αγχωνει περισσοτερο οσο θα την ετοιμαζω:roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

οι Puregon ειναι για καταστολή ή για διέγερση;

Τωρα σωθηκες:lol::lol::lol::lol: για διεγερση ειναι αυτες που κανεις πολλα αυγα;Γιατι αυτες γι αυτο ειναι.Οι αλλες για καταστολη τι ειναι; :confused:

3231580x15ta1yz3w.gif

Σ ευχαριστω Λιν!!Το πριν κανω την ενεση με αγχωνει περισσοτερο οσο θα την ετοιμαζω:roll:

Cacao μουδεν χρειαζεται να εχεις αγχως γιατι θα τα καταφερεις;) πρεπει να εισαι ηρεμη κ χαλαρη οταν ετοιμαζεις την ενεση και ολα μια χαρουλα θα ειναι

Διαφημίσεις

Τωρα σωθηκες:lol::lol::lol::lol: για διεγερση ειναι αυτες που κανεις πολλα αυγα;Γιατι αυτες γι αυτο ειναι.Οι αλλες για καταστολη τι ειναι; :confused:

Χαλάρωσε αγάπη...εμείς δεν κάνουμε καταστολή μόνο διέγερση...

I81rp3.png

Cacao μουδεν χρειαζεται να εχεις αγχως γιατι θα τα καταφερεις;) πρεπει να εισαι ηρεμη κ χαλαρη οταν ετοιμαζεις την ενεση και ολα μια χαρουλα θα ειναι

αντε να δουμε:tongue: Προς το παρων εχω κατσει και γραφω τις μετρησεις μου γιατι λεω να παρω τηλ τον ενδοκρινολογο και να του τις στειλω αυτες τις μερες.Επρεπε ηδη αλλα το αμελησα...

3231580x15ta1yz3w.gif

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ

Γύρνα πίσω μαρή τρελάρα....

I81rp3.png

πωπωω ανεβηκε το σακχαρο παλι μαλλον :( εγω πρεπει να ειμαι μονιμα σε διακοπες μου φαινεται ουφφφφ:evil::evil:

χθες εκανα τη βλακεια και εφαγα 2 μαρς και ειχε παει στι μια 197:shock: αλλα ενταξει στις 2 ωρες ειχε παει 130 φυσιολογικα.Τωρα με τα μακαρονια 147:roll: παλι μισες μεριδες θα πρεπει να αρχισω να τρωω...

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...