Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μπα δεν ειναι κοντα οι γονεις μου για να πηγαινοερχομαι καθε μερα και να πηγαινοερχομαι και στο γιατρο.Θα ειμαι ολη μερα στο δρομο ετσι...Αλλα σκεψου οτι εγω εκανα της μανας μου οποτε :tongue:

Τη πρωτη θα την κανω στο γιατρο σιγουρα(μη σου πω ολες χαχαχχα) και βλεπω μετα.Πρωι τις κανεις αυτες;

απογευμα... συνηθως 4-6 λενε...

δεν ειναι τιποτα πραγματικα....

αν γκουγλαρεις puregon(αν σου δωσει αυτες) υπαρχει και σχετικο βιντεο που δειχνει πως ακριβως γινονται... βημα-βημα....

μην σε αγχωνει.... θα τα καταφερεις.... μπορεις..:P

Διαφημίσεις

Πάω παραλία...μεχρι να γυρίσω ελπίζω η Αννα και η Dada να έχουν επιστρέψει....

Φιλιά σε όλες.

κανε και για εμας μια βουτιτσα.....

και εγω ελπιζω να γυρισουνε συντομα....

ΑΚΟΥΤΕΕΕΕΕ???

απογευμα... συνηθως 4-6 λενε...

δεν ειναι τιποτα πραγματικα....

αν γκουγλαρεις puregon(αν σου δωσει αυτες) υπαρχει και σχετικο βιντεο που δειχνει πως ακριβως γινονται... βημα-βημα....

μην σε αγχωνει.... θα τα καταφερεις.... μπορεις..:P

Α δεν γινονται πρωι;Ελεγα να τις κανω οταν θα πηγαινα στο γιατρο.Καλα θα πηγαινω εκει στα φλοκαφε για καφε μετα μια βολτα στα σεφορα και θα πηγαινω ξανα για την ενεση το μεσημερι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:φανταζεσαι;:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Α δεν γινονται πρωι;Ελεγα να τις κανω οταν θα πηγαινα στο γιατρο.Καλα θα πηγαινω εκει στα φλοκαφε για καφε μετα μια βολτα στα σεφορα και θα πηγαινω ξανα για την ενεση το μεσημερι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:φανταζεσαι;:tongue:

μπορει να αλλαζει απο κεντρο σε κεντρο και απο πρωτοκολλο σε πρωτοκολλο... τί να σου πω... εγω και τις 2 φορες απογευμα τις εκανα....

ξερω ειναι η 1η σου και το καταλαβαινω το αγχος σου.... αλλα την ενεση δεν μπορεις να την βγαζεις βολτα.... θελει ψυγειο:P

μπορει να αλλαζει απο κεντρο σε κεντρο και απο πρωτοκολλο σε πρωτοκολλο... τί να σου πω... εγω και τις 2 φορες απογευμα τις εκανα....

ξερω ειναι η 1η σου και το καταλαβαινω το αγχος σου.... αλλα την ενεση δεν μπορεις να την βγαζεις βολτα.... θελει ψυγειο:P

χαχαχα ενταξει θα τους την αφηνω στο ψυγειο μεχρι το απογευμα:tongue:

Δεν θελουν ολες ψυγειο.Κοιταξα αυτες τις puregon και λενε οτι 2 μηνες μπορουν να μεινουν εκτος ψυγειου αλλα πρεπει σ αυτο το διαστημα να χρησιμοποιηθουνε.Μου εχουνε δωσει καποιες menopur.Θα μιλησω με το γιατρο απο βδομαδα να μου πει αν θα κανω μονο αυτες ή θα χρειαστω κι αλλες γιατι puregon εχω μονο 2:roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Δεν θελουν ολες ψυγειο.Κοιταξα αυτες τις puregon και λενε οτι 2 μηνες μπορουν να μεινουν εκτος ψυγειου αλλα πρεπει σ αυτο το διαστημα να χρησιμοποιηθουνε.Μου εχουνε δωσει καποιες menopur.Θα μιλησω με το γιατρο απο βδομαδα να μου πει αν θα κανω μονο αυτες ή θα χρειαστω κι αλλες γιατι puregon εχω μονο 2:roll:

εγω ξερω οτι οι puregon θελουνε απαραιτητα ψυγειο.... οταν τις πηρα απο ΕΟΠΠΥ την πρωτη φορα μου δωσανε και παγοκυστες γιατι δεν ειχα μαζι μου

εμεινα μονη σαν το λεμονι.. φευγω και εγω.... ελπιζω οι αποχωρουσες να επιστρεψουνε συντομα.... εδω ειμαστε ενα παρεακι που τα λεμε ολα, στηριζουμε η μια την αλλη και κυριως δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα... αυτα... φιλια

εγω ξερω οτι οι puregon θελουνε απαραιτητα ψυγειο.... οταν τις πηρα απο ΕΟΠΠΥ την πρωτη φορα μου δωσανε και παγοκυστες γιατι δεν ειχα μαζι μου

Ναι βρε.Αν βγουνε απο το ψυγειο διατηρουνται μονο για 2 μηνες.Το λεει στο χαρτι.Δεν πρεπει να μενουν εξω αλλιως δεν ισχυει η ημερομηνια ληξης;)

3231580x15ta1yz3w.gif

εμεινα μονη σαν το λεμονι.. φευγω και εγω.... ελπιζω οι αποχωρουσες να επιστρεψουνε συντομα.... εδω ειμαστε ενα παρεακι που τα λεμε ολα, στηριζουμε η μια την αλλη και κυριως δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα... αυτα... φιλια

Πηγα λιγο να φτιαξω μια σαλτσα για τα μακαρονια.Δεν σε προλαβα:( Εκανα και τη κουζινα χαλια:mrgreen:

3231580x15ta1yz3w.gif

I eutixia mou den tha einai olokliromeni an den kanw paidi, TELOS !!!

Egw eimai poli eutixismeni kai xerome tin zoh mou ala thelo kai paidi.

Den eipa oti eisai egoistria epeidi den theleis na kaneis tin eksosomatiki.

Enoo na min kathisteris epeidi einai diskolo.

Καλησπερα σε ολο το παρεακι!!!

Dadaki μου ετσι ακριβως νιωθω και εγω οτι οταν ερθει το παιδι ειναι η ολοκληρωση

της ευτυχιας!

Φιλακια σε ολες

♥♥♥♥♥♥♥

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Μπα δεν ειναι κοντα οι γονεις μου για να πηγαινοερχομαι καθε μερα και να πηγαινοερχομαι και στο γιατρο.Θα ειμαι ολη μερα στο δρομο ετσι...Αλλα σκεψου οτι εγω εκανα της μανας μου οποτε :tongue:

Τη πρωτη θα την κανω στο γιατρο σιγουρα(μη σου πω ολες χαχαχχα) και βλεπω μετα.Πρωι τις κανεις αυτες;

Cacao μην σε τρομαζουν οι ενεσεις στο λεω εγω που στην αρχη πηγαινα σε φαρμακειο κ μου της εκαναν αλλα στης τελευταιες προσπαθειες μονη μου της εβαζα ειχα στο μυαλο μου οτι καθε ενεση με φερνει πιο κοντα στο νααποκτησω ενα παιδι!

Οι ενεσεις πρεπει να γινοντε την ιδια ωρα που θα ξεκινησεις την πρωτη ενεσουλα.

Καλη αρχη! Καλη επιτυχια!

Πάω παραλία...μεχρι να γυρίσω ελπίζω η Αννα και η Dada να έχουν επιστρέψει....

Φιλιά σε όλες.

Αναστασια αυτο το μηνα ξεκινας;

Σου ευχομαι καλη αρχη κ καλη επιτυχια!!

Φιλακια

Καλησπερα σε ολο το παρεακι!!!

Dadaki μου ετσι ακριβως νιωθω και εγω οτι οταν ερθει το παιδι ειναι η ολοκληρωση

της ευτυχιας!

Φιλακια σε ολες

♥♥♥♥♥♥♥

Oσο γι'αυτό ρε Λινάκι το έχεις αποδείξει περίτρανα. Εχεις τόσο σθένος και δυναμη που και ενας σουπερ ηρωας ωχρειά μπροστά σου... Ερχεται και το παιδάκι σου τωρα για να ολοκληρωσεις την ευτυχία σου

kOZcp3.png

οι Puregon ειναι για καταστολή ή για διέγερση;

kOZcp3.png

Oσο γι'αυτό ρε Λινάκι το έχεις αποδείξει περίτρανα. Εχεις τόσο σθένος και δυναμη που και ενας σουπερ ηρωας ωχρειά μπροστά σου... Ερχεται και το παιδάκι σου τωρα για να ολοκληρωσεις την ευτυχία σου

Θα επιμενω μεχρι να το αποκτησω θα ειναι ολοκληρη η ζωη μου τα ΠΑΝΤΑ! Μακαρι να ερθει!και θα ειμαι η πιο ευτυχισμενη γυναικα στον κοσμο.

Σου ευχομαι με το καλο τη σωστη στιγμη να εχεις στην αγκαλια σου τα διδυμακια σου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...